- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
yav içime dert oldu konun, gerçek değilse sevinecem nerdeyse.. öff....
msjını aldım canım ama 100 msjım daha dolamamış özelden yazamıyorum deiklerinin aynısını yaptım yalnız kalamam korkarım biliyo zaten onuda söyledim ikna olmadı belki gece gelir dayanamaz inş...
Farkinda misin? Hala bencillik yapiyorsun. Yani sen gece korkarsin diye mi dayanamasin gelsin esin? Bunu mu soyledin adama cidden? Hala kendini dusunuyorsun yani. Bence hata ustune hata yapiyorsun ve olayi hepten batiriyorsun kusura bakma da. Artik biraz da olaylara esin tarafindan bakmayi dene istersen.
Farkinda misin? Hala bencillik yapiyorsun. Yani sen gece korkarsin diye mi dayanamasin gelsin esin? Bunu mu soyledin adama cidden? Hala kendini dusunuyorsun yani. Bence hata ustune hata yapiyorsun ve olayi hepten batiriyorsun kusura bakma da. Artik biraz da olaylara esin tarafindan bakmayi dene istersen.
çok mutsuzum((
kısaca şöyle anlatayım eşimin 3 abisi daha var hepsi evli ve kayınvalidemlerle aynı şehirdeler.
maddi olarak hep kayınpederimin desteği altındalar. biz ise eşimin maaşıyla geçiniyoruz geçen gün k.pederim arsasını sattı kaynıma büyük mitarda para verdi iş kuracakmış. ve diğerlerininde ufak tefek brçlarını ödemiş ama eşime bişey vermedi kalan parasıylada dükkan alcak k.pederim. bizimde evlendiğimizden beri hep borcumuz var. eşime dedim babandan 5000 tl iste borcumuzu kapatalım çünkü çok sıkışıyoruz. yok ben istemem diyo guru yapıyo. dün sabah dedim bugün istedin istedin istemediysen sakın eve gelme. akşam gelmedi ben aradaım 12 de geldi hiç konuşmadık ayrı odalarda yattık bugün sabahta sessizce işe gitmiş bu saat oldu hala gelmedi ne yapacağımı şaşırdım ya eşimede çok üzülüyorum ama ailesinede kızgınım çok sizce ne yapsam arayıp çağırıp barışsammı yoksa isteyene kadar bu böyle sürcek((
az çnce face te konuştuk benden ayrılacağını söyledi tüm hatalarımı sıraladı bana. blöf yaptığını farkettim ama anladığımı belli etmedim birazdan gelip kıyafet alcakmış evden kalmıcam evde diyo. bence kalcak kalmazsa yazarım ama kalırsa giremem nete yarın olanları yazarım inş. kalırda barışırız yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?