ailesi yüzünden eşimi evden kovdum :((

yav içime dert oldu konun, gerçek değilse sevinecem nerdeyse.. öff....

msjını aldım canım ama 100 msjım daha dolamamış özelden yazamıyorum deiklerinin aynısını yaptım yalnız kalamam korkarım biliyo zaten onuda söyledim ikna olmadı belki gece gelir dayanamaz inş...

Bu oyle siradan bir kavga degil ki.
Bu ondan cok daha buyuk birsey. Esinin gozunde kendini cok kucultmussun. Adam belki uzuluyordu zaten duruma, evi tek basina gecindiriyor, arti bir de borclar. Destek olmasi gerekirken ustune ustluk "bugun babandan para istedin istedin, istemezsen eve gelme diyen bir es". Bu laf iyi niyetle soylenmis olamaz. Adama bir de sen darbe vurmussun resmen, destek olacagin yerde. Sanki hersey guzelken iyiydi de, da simdi gercek kisiligin ortaya cikmis gibi... Adam bir durup "ben nasil bir insanla evlendim?" diye sormustur kendine. Demek yarin birgun daha kotu durumlariniz olsa neler neler diyeceksin, ya da yapacaksin, o potansiyel var gibi sende. Hic bir ese, hayat arkadasina yakisiyor mu allasen bunlar? Yani adam ne kadar kirilsa, ne kadar sogusa haklidir. Ben olsam ben de inanilmaz sogurum. Cok guven kirici birsey. Iste boyle seylerde sadece bir hakkimiz var, o guven kirildi miydi, bir daha eskisi gibi olmaz iliskiler. Yok oyle hicbirsey olmamis gibi davranmak.

Ben bu olaya tamamen esinin tarafindan empati yaparak yorum yaptim. Cunku gercekten adam icin cok uzuldum.
Adam bosanacagiz dediyse ben blof yaptigini sanmiyorum. Hadi gecmis olsun.

Ha ben bu noktadan sonra ne yapardim? Gonlunu almak icin onunde gerekirse kirk takla atardim. Oyle birsey olmamis gibi hafife alarak degil, gercekten pismanligimi hissettirerek kendimi affettirmeye calisirdim. Artik bosanmaktan vazgecer mi, affeder mi ona kalmis.

msjını aldım canım ama 100 msjım daha dolamamış özelden yazamıyorum deiklerinin aynısını yaptım yalnız kalamam korkarım biliyo zaten onuda söyledim ikna olmadı belki gece gelir dayanamaz inş...

Farkinda misin? Hala bencillik yapiyorsun. Yani sen gece korkarsin diye mi dayanamasin gelsin esin? Bunu mu soyledin adama cidden? Hala kendini dusunuyorsun yani. Bence hata ustune hata yapiyorsun ve olayi hepten batiriyorsun kusura bakma da. Artik biraz da olaylara esin tarafindan bakmayi dene istersen.

arkadaş bana özelden msj atmış eve gelsinde konuşalım diye yalnız kalamam korkarım felan de yazmıştı ona cevaben yazdım tam olarak korkarım tek kalamm demedim

arkadaş bana özelden msj atmış eve gelsinde konuşalım diye yalnız kalamam korkarım felan de yazmıştı ona cevaben yazdım tam olarak korkarım tek kalamm demedim

arkadaş bana öyle de diye msj atmış özelden ona cevaben yazdım bunu tabiki tam olark öyle demedim

davranıs bıcımız gercekten hıc hos degıl .
adamcagızı zor duruma sokmussunuz .
ortada bır haksızlık varsa da bu esının ve onun aılesıyle arasında.
sız neden ortalıgı karıstırıyorsunuz kı .
esınız para ısteyebılecek durum da olsa zaten ıster.
sızın onu yonlendırmenıze gerek mı var sanki
''parayı ıstemessen bu eve gelme '' ne demek yaa
adamı zorla kacırttırsınız valla

Hatali oldugun ortada.bilemiyorum herkes de yazmis zaten..insanlarin hatalarini kabul etmesi bir erdemdir.bunu unutma.

herkesin yorumlarına katılıyorum.yanlış yapmışsın,iyide adam sana,sen git evden dememiş.
neyse,umarım düzelirsiniz.haberdar et bizi.

Ben olsam bende isteyemezdim herhalde babamdan para ..
Bence eşinizin gönlünü alın derim ben tutumunuz ağır olmuş.

eşin eve gelmezse senin sözünü dinlicek işte daha ne istiyon .para istemezsen gelme demişsin oda gelmiyo.yav kardeşim ne denir ki sana bilemedim.bence eşinden özür dile hatalı olduğunu söyle kayınpederinde parasını istediği gibi dağıtır.zaten verecek olsa verirdi istedmezdi.

az çnce face te konuştuk benden ayrılacağını söyledi tüm hatalarımı sıraladı bana. blöf yaptığını farkettim ama anladığımı belli etmedim birazdan gelip kıyafet alcakmış evden kalmıcam evde diyo. bence kalcak kalmazsa yazarım ama kalırsa giremem nete yarın olanları yazarım inş. kalırda barışırız yaaa (

Esinize babasi bile olsa nasil baskasinin parasini istemesi icin baski yaparsiniz. Bence esinizi asagilamissiniz siz. Ayni olayi kendinize dusunun babanizdan para istemediniz diye sizi kovsun ne kadar kucultucu. Ok elestirin niye sana vermedilerki diye ama orda kalsin. Ayip etmissiniz bence hemen gonlunu alin

tamam haberdar et bizi.umarım barışırsınız.
süslen püslen gelene kadar.
af dile,gerekirse ağla sızla ama yaptığının yanlış olduğunu unutma,pişman olduğunu belli et.
sonra bize haber et

Ben bu sekılde konusmaya hakkınız yok. Bellıkı esınız de sıkıntılı bu durumdan. Bence o da farkında ayrımcılık yapıldıgının ama her aılede olur böyle seyler. Ayrıca ben sızın yerınızde olsam ararım kayınpederı kendım ısterım ya da kayınvalıdeyı. Sonucta sız de gelınlerınızı. Esınızı kırmayın böyle seyler ıcın. Kaldıkı kımse kımseye yarım etmek zorunda degıl. Evet yapılan cocuklar arasında haksızlık ama bunda eşinizin bir suçu yokki

esinizi istemedigi birseye neden mecbur ediyorsunuz?
ayni durum sizde olsa esiniz babandan para iste yoksa git bu evden dese ne dusunursunuz?
esiniz herseyin farkindadir ortadaki haksizliginda,
farzedinki ortada para felan yok nasil odeyecektiniz borcunuzu oyle odeyin,
bos yere evinizin huzurunu bozmayin...

giremedigine göre baristiniz herhalde,
INSALLAH bir daha ayni hataya dusmessin...

canım girmediğine göre eşin kaldı herhalde evde.

evet babasının eşit pay dağıtmaması haksızlık ama eşinde babasına içerlemiştir ve bunu sana belli etmek istemiyodur. bende aynı durumda olsam üzülürüm elbette. gerçii benzer bi durumda kaldımda sonra kayınpederime günü geldiğinde çatır çatır yağıştırdım cevabını (azcık doğrucu davut ve cadolozumdur) üzerinize afiyet. öle birine sinirlendiysem illa yzüne söyliycem yoksa kinim gecmez kinim gecmezsede öle seviyomuş gibi yüzüne bile bakmam. he eşimde sağolsun haklı olduğumu bildiğinden babasına hiç bana bakma sizin aranızdaki durum dedi.

Para uğruna, eşinizi , yuvanıza almamakla tehtid ettiniz. Bunu kendinize yakıştırdınız.
Eşiniz bunu size yapsaydı, bunu ona yakıştıramazdınız.
Ne diyebilirim ki...
İki kişi kurduğunuz yuvanızın tüm sorumluluğu ikinize aitken, kimseye düşmez borçlarınızı ödemek.
Onun babasından para almasını istemek, eşinizi evin erkeği saymamaktır.
Eve gelme gibi tok tehtidler savurabildiğinize göre, eşiniz , kendisini umursamadığınızı düşünüp sizi boşasa , yeri var bence.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…