- 23 Ağustos 2012
- 51.477
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.596
- 898
Ben sana hatalisin demiyorum cunku seninde hakli oldugun noktalar var tabiki ama biraz daha ılimli bak olaya birak esin annesine ne yapmak istiyosa yapsin sende kendi annene yaparsin gun gelir bi de anlamadigim bi sey gelin arabasinin arkasina neden oyle yazdirmis anlamadim
bence konu sahibine çok yükleniyorsunuz. Bir arada yaşasalar bi derece ama eşi ve bekar oğlu varken evlenip evini ayırmış evladına düşmez kv"nin gezme masrafları. Tabi hastalık ölüm vs varsa orası ayrı mesele. Çünkü artık o kıymetli oğluşu evlendi ayrı bir ailesi yuvası var.
Niye ki ? İnnsan evlenince evlattıktan istifa mı etmiş oluyor ?
evlatlıktan istifa etmiş olmuyor ama sonuçta kocası var başında bekar bir evladı daha var. Dediğim gibi özel durumlar hariç birine bu şekilde sırt dayamak bana göre yanlış!
Bekar evlat yapar, evli evlat yapamaz gibi bir durum var bahsettiğiniz şeyde.
Bu göre sizde annenizin evlatlığından istifa ettiniz mi ?
benim ailemin bu tarz istekleri yoktur. Sanırım bu duruma göre sizin tabirinize göre evlatlıktan istifa etmiş sayılıyorum.
eşim evlatlıktan asla istifa etmiş değil, ailesiyle görüşmeme durumu vs olsa ben kabul etmem zaten ama sürekli eşimin tepesindeler. kb m bile evdeki bekar oğlunun sınav tarihini eşime sorar. yazık değil mi eşime bize. bu kadar çok eşimin beynini doldurmak haksızlık değil mi?
bana ne kalıyor geriye????
maddi olarak bizi sarsacak bir durum değil elbette ama annesine babasına kardeşine evlenmeden önce bu kadar jest yapma durumu yoktu eşimin.
geçen gün kb bize de kendilerine de tatlı alacak oldu, dışardaydık, eşim aman baba zahmet etme bilmem ne vs. ne oluyor yahu alsın onlar dfa bize.
eşim de kızdığım şu ki onlar bize ufacık bi katkı da bulunsa sanki dünyayı bağışlamışlar gibi. ama benim yaptıklaırm yetmiyormuş eşim bana bunu söyledi.
kv m de yaşlı falan değil. gayet gezginci. bu geziye giderken de eşimin teyzesi arayıp eşime babanı idare edin. annele gezicez diyor. beni kim düşünecek??????????? kızıyorum ya kızıyorum. herkes kendi hayatını yaşarken eşimin kırk dereden su getirmesine, 1000 düşünüp 1 yapmasına, ama ailesi için jest yapma yarışında olmasına kzııyorum(((((
ve razı da değilim bilet almasına, bunun sonu yok. kullanılacağımızı hissediyorum
Arabanin arkasina Anamin ilk gelinimi yaziliydi....Ayyyyy o ne yaaa,hic gülecegim yoktu...Basit sebepler gibi yazmissiniz yani abartilmiycak seyler ama sanirsam demek istediginiz esinizin kullaniliyo olmasi...her nekadar enne baba kardeste olsa,abartilmasi lazim esinizin bi sorumlulugu var artik evlenmis,ama tabii onlari silmiycek yardimlarda maddi manevi buluncak ama tadinda yaniii...ama esiniz bunu böyle görmedigi sürece pek bisey degistiremezsiniz,isiniz zor...
çok dolusun bence de.. bu meselede hatan ailelere sahip çıkmak istemez anneye alınan bir bileti yük görmek gibi şeyleri dile getirmen olmuş.. ama haklısın.. yani bizde debenzer şeyler oluyor.. istemiyorum onlara bişey yapılmasını edilmesini..
ama sen paranızı falan kıskanmıyorsun anladığım. sadece eşinin seni umursamayıp annesini fazla umursaması.. gelin arabasına takıldım ben mesela o ne öyle.. bunu yaptısa zaten allah sana sabır versin. seni de anlar umarm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?