- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
- Konu Sahibi beyazprensess
-
Yönetmelik çok katı bu konuda annem bugün tekrar konuştu ama reddedildi. Sizin kuzeninizin durumuna şaşırdımKronik rahatsızlığı olan sağlık çalışanları izinli sayılıyor. Kuzenim var hemşire, diyabet hastası iki haftadır izinli.
Umarım başlarına bir şey gelmeden atlatırlar bu süreci tüm sağlık çalışanları.
Açıkçası net bilgim yok konu hakkında. Tek bildiğim kuzenimin durumu. Allah yardımcınız olsun, ne diyelim.Yönetmelik çok katı bu konuda annem bugün tekrar konuştu ama reddedildi. Sizin kuzeninizin durumuna şaşırdım
Hayir oyle bir izin yokKronik rahatsızlığı olan sağlık çalışanları izinli sayılıyor. Kuzenim var hemşire, diyabet hastası iki haftadır izinli.
Umarım başlarına bir şey gelmeden atlatırlar bu süreci tüm sağlık çalışanları.
Ya canm benim bende hemsireyim aglama. Ve annenin akli sizde kalmasn onu guldurmen lazim gececek de her kronik hastaligi olana bisey olacak diye bisey yok Hemen karalar baglama lutfen. Ozmn italyada Hemsire doktoru kalmazdi benim esimde saglikci. Seni anlyrm cunku Oda eve gelmiyor Suan evladina dokunamyr ama Ben ona moral veryrm biz uzulursek Oda uzulur guzel seylerden konus herkes ayni durumda. De. Bu vakalarn kaci saglik calisani Bak disarda olanada bulasio lutfen uzulme icini ferah tut senin gibi cok uzuldm sonra aklima bunlar geldiMerhabalar kızlar.. Bu gece ilk kez buraya konu açacak kadar dertliyimannem hemşire ve kronik kalp hastası o yüzden süreci başından beri büyük bi gerginlikle takip ediyoruz ailecek ve son olarak bugün annemin çalıştığı hastane karantina hastanesine çevrildi ve tüm hemşireler doktorlar covid19 lu hastalarla ilgilenmek üzere göreve çağrıldı tabiki çok aşırı endişeliyiz annemin kronik bi hastalığı var ve devlet onu ölüme sürüklemek pahasina asla izin vermiyor hatta istifalar bile kapalı sadece hamilelere izin verildi.. bugün anneme sarılıp onu gozyaslarimizla nöbete uğurlamaktan başka hiç birşey gelmedi elimizden küçük kardeşim saatlerce ağladı.. ve ilçeye anneannemin yanına geldik bizde annem işe gidip geldiği için bizi riske atmak istemedi oysa o bizden daha büyük bi risk altında aglamaktan gozlerim sisti inanin delirmek uzereyim annemi orada dusundukce yalnız hissediyorum oysa benim gibi bi çok sağlıkçı yakını vardır eminim burada birbirimize moral olalım istedim rabbim hayatını hayatımıza adayan tüm sağlık çalışanlarını korusun tüm hastalara da şifa versin sevdiklerimizi bize bağışlasın.. Umarım bu karanlık günleri beraber en az hasarla atlatırız
Sende çalışıyor musun bu dönemde kuzum? Allahim korusun seni de esinide dualarım sizlerleYa canm benim bende hemsireyim aglama. Ve annenin akli sizde kalmasn onu guldurmen lazim gececek de her kronik hastaligi olana bisey olacak diye bisey yok Hemen karalar baglama lutfen. Ozmn italyada Hemsire doktoru kalmazdi benim esimde saglikci. Seni anlyrm cunku Oda eve gelmiyor Suan evladina dokunamyr ama Ben ona moral veryrm biz uzulursek Oda uzulur guzel seylerden konus herkes ayni durumda. De. Bu vakalarn kaci saglik calisani Bak disarda olanada bulasio lutfen uzulme icini ferah tut senin gibi cok uzuldm sonra aklima bunlar geldi
Ben Suan ucretsiz izindeym dogum yaptm ama esim calsyr bende haberleri izlemyrm buraya bile cok girmiyorm. Insani etkilio bence sende tv ye cok bakma. Ispanyada enfekte sayisi cok fazla. Yani italyayo dusun. Baksana. Bence biz Dua edelm guzel seyler konsalm annene destek ol buna ihtiyaci var duygusalliga her verme agladgni dusunrse akli sizde kalacakSende çalışıyor musun bu dönemde kuzum? Allahim korusun seni de esinide dualarım sizlerlebugün ispanyada 12.000 sağlık personeli enfekte olmuş diye okuyunca delirdim resmen ama kendimi toparlamam lazım zaten büyük stres altında ona motivasyon asilamaya calisicaz çok haklısın
Bazen ucretsiz izindekiler bile cagrilablr deniliyor insallah olmaz bence ucretsiz izindehmCanım çok zor bir süreç ama inşallah geçecek ve sen bir pazar sabahı annene çiçeklerle dolu bir kahvaltı masası hazırlayacaksın.Lutfen güzel şeyler düşün annen zaten elinden geldiğince kendini koruyacaktır.Suan hastaneler çalışan sağlığını en üst seviyede tutuyor.Bu arada kardeşine destek ol onun için daha zor olabilir küçük demişsin.Şuan ücretsiz izinde olmasam bende 3 küçük çocuğumu anneannelerine bırakacaktım o yüzden seni anliyorum.Bir de annenle konuşurken güçlü ol siizn mutlu olduğunuzu anlaşın o da mutlu olsun.Sana sımsıkı sarılıyorum
Canimm yazdıklarını okumak o kadar iyi geldi kiCanım çok zor bir süreç ama inşallah geçecek ve sen bir pazar sabahı annene çiçeklerle dolu bir kahvaltı masası hazırlayacaksın.Lutfen güzel şeyler düşün annen zaten elinden geldiğince kendini koruyacaktır.Suan hastaneler çalışan sağlığını en üst seviyede tutuyor.Bu arada kardeşine destek ol onun için daha zor olabilir küçük demişsin.Şuan ücretsiz izinde olmasam bende 3 küçük çocuğumu anneannelerine bırakacaktım o yüzden seni anliyorum.Bir de annenle konuşurken güçlü ol siizn mutlu olduğunuzu anlaşın o da mutlu olsun.Sana sımsıkı sarılıyorum
Merhabalar kızlar.. Bu gece ilk kez buraya konu açacak kadar dertliyimannem hemşire ve kronik kalp hastası o yüzden süreci başından beri büyük bi gerginlikle takip ediyoruz ailecek ve son olarak bugün annemin çalıştığı hastane karantina hastanesine çevrildi ve tüm hemşireler doktorlar covid19 lu hastalarla ilgilenmek üzere göreve çağrıldı tabiki çok aşırı endişeliyiz annemin kronik bi hastalığı var ve devlet onu ölüme sürüklemek pahasina asla izin vermiyor hatta istifalar bile kapalı sadece hamilelere izin verildi.. bugün anneme sarılıp onu gozyaslarimizla nöbete uğurlamaktan başka hiç birşey gelmedi elimizden küçük kardeşim saatlerce ağladı.. ve ilçeye anneannemin yanına geldik bizde annem işe gidip geldiği için bizi riske atmak istemedi oysa o bizden daha büyük bi risk altında aglamaktan gozlerim sisti inanin delirmek uzereyim annemi orada dusundukce yalnız hissediyorum oysa benim gibi bi çok sağlıkçı yakını vardır eminim burada birbirimize moral olalım istedim rabbim hayatını hayatımıza adayan tüm sağlık çalışanlarını korusun tüm hastalara da şifa versin sevdiklerimizi bize bağışlasın.. Umarım bu karanlık günleri beraber en az hasarla atlatırız
Canım bu ilk genelge..daha sonrasında biraz daha yumuşatılmış bir genelge yayınlandı hatta yıllık izin alanlar oldu..engelli hamile vs personel izinli sayıldı.kronik hastalıklar dahil miydi hatırlmıyorum bir bakayım bulabilirsem yollayım yeni genelgeyi..Yönetmelik çok katı bu konuda annem bugün tekrar konuştu ama reddedildi. Sizin kuzeninizin durumuna şaşırdım
Sizler bu kritik durumun kahramanlarısınızüzülme lütfen, bende sağlıkçıyım annemle babamdan ayrıyım şu an , 2 haftadır göremiyorum mecburum annemin kronik hastalığı var ve onun yanına gidemiyorum annemle aramızda 20 dk var :) whatsapptan görüntülü konuşmak zorunda kalıyorum. izin kısmı amirin biraz elinde çünkü bizden de bir arkadaş astımı var diye idari izinli sayıldı ama farklı bir birimde çalışıyor (tıbbi sarfta) çalışma arkadaşım (hemşire) onun %90 engelli raporu olmasına rağmen ki izin talebinde bulunmadı evli ve 2 çocuğu var yine de çalışmak ve arkadaşlarını mağdur etmek istemediği için çalışıyor şuan. Öyle bir dönemde geçiyoruz ki fedakarlık yapmak zorundayız. Bir savaş olduğunda askerler nasıl haklı için kendini feda ediyorsa sağlık personeli de aynı şeyi yapmak zorunda. Kendimizce gerekli önlemleri alacağız gerisini akışa bırakacağız. Bugün acaba ölürsem ne olur diye düşündüm , düşünmesi bile dehşet verici...Hepimiz korkuyoruz ama o korkuların üstüne gitmek zorundayız. Halkımız için cesur olmak zorundayız.
Kuzum bulursan çok sevinirim baya araştırdım bugün aksini bulamadımCanım bu ilk genelge..daha sonrasında biraz daha yumuşatılmış bir genelge yayınlandı hatta yıllık izin alanlar oldu..engelli hamile vs personel izinli sayıldı.kronik hastalıklar dahil miydi hatırlmıyorum bir bakayım bulabilirsem yollayım yeni genelgeyi..
Cidden inanmak istemiyorum bu koşullarda calistirildiginizabeyazprensess Sizi cok iyi anliyorum. Ben ve esim ikimizde saglik personeliyiz. Diger hastanelerde nasil bilmiyorum ama benim bulundugum hastane berbat, ayaklar bas oldu malzeme vermiyorlar verdikleri normal maske ve eldiven. Inanin kendi cebimizden simdiden kendimizi korumak icin 300 liraya yakin para harcadik. Esimin hastanesi daha berbat bir universite hastanesinde ve normal maske bile yok. Benim bulundugum hastanede cogumuz bransimiz disindaki ve riskli yerlerde görevlendirildik. Tedbir yok, yeterli malzeme yok. Bulundugum hastanenin yonetimi sureci berbat yönetiyor. Bile bile ölüme yürüyoruz.
Sizler bu kritik durumun kahramanlarısınızbizler korkudan tv başında titrerken sağlıkçılar koruyucu tulumlarla o hastalara müdahale ediyorlar biz görünce bile korkuyoruz o kıyafetleri rabbim sizi de korusun umarım en kısa zamanda anne ve babaniza kavuşursunuz.. hangi serviste çalışıyorsunuz yoğun bakım falan mı?
Allah korumuş umarım sağ salim atlatırsınız bu süreciÇok teşekkür ederim, umarım kısa sürede biter bu durum, önceden askeri heyette çalışıyorduk, askerlerle yakın temastaydık, geçen ay aşırı yoğundu, irandan gelen mi ,vandan gelen mi, idlipten gelen mi , adamlar direkt virusün yoğun olan kısımlarından sürekli bize gelmişler taşıyıcı olabilirdiler şansımız varmış ki ne heyetteki doktorlarımıza ne de bize bir şey bulaşmadı. Askeri heyetleri bakanlık geçen hafta durdurdu. Bizi bu hafta acile vereceklerçarşamba gideceğim bakalım ne olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?