- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi beyazprensess
-
Allah korumuş umarım sağ salim atlatırsınız bu süreciacil biraz daha kritik sanırım dimi ? Bulunduğunuz hastane maske koruma vs konusunda destek sağlıyor mu Umarım sağlanır önümüzdeki günlerde destek gonderilecekmis
Siz de annenizden bilirsiniz sureci. Biz cok bunaldik, cok yorulduk. Covid (+) ligi kesinlesmis hastalarla ilgilenen tum sektordaslarim da biz de deger gormek istiyoruz sadece. Ben sahsen alkis istemiyorum. Malzeme istiyorum, canim korunsun istiyorum, bana deger verilsin istiyorum. Diger sehirlerde bircok saglik personeli arkadasim var. Bizimle ayni durumda olan hastanede cok, hastane yonetiminin personeline deger verdiği hastanede cok. Biz sanssiz gruptayiz. Bir de mobing yapilan hastaneler var, bunlar daha cok universite hastanesi belirtmek istiyorum bunu. Saglik bakanligi üniversite hastanelerini daha sıkı denetlemeli. Firsatcilardan da yoruldum. Tulum, box onlugu, maske vs gibi malzemelerinin fiyatlari yuzde kac artti sayamadim. Bunlari alanlarin saglik personeli oldugunu bile bile arttirdilar. Neresinden tutarsak elimizde kaliyor. Sonra bir de canini dusundugunde suclamalar var ki sormayin. Mantiksiz bir seye itiraz edip mantikli bir yol gostermeye calistiginizda malum seylerle suclaniyorsunuz. Biraz icimi doker gibi oldu ama idare edin..Cidden inanmak istemiyorum bu koşullarda calistirildiginizaannemlerde branş dışı görevlendirildi ve durum kötüymüş sanırım ameliyat önlüğü n95 maske ve gözlük veriliyormuş. Bugün cumhurbaşkanı koruyucu tulum yollayacağız tüm şehirlere dedi umarım dediğini yapar sizede ulaşır gönderilen malzemeler rabbim sizi ve eşinizi korusun çok dikkatli olun nolur emeğinizin hakkı ödenmez sizi başımızda taşısak az
Umarım artık bu devlet ve sağlık yöneticileri çalışanlarına sahip çıkar ve gerekli tüm ekipman sağlanır bunun için sosyal medya dahil olmak üzere tüm mecralarda farkındalık yaratmak için hepimiz çabalayalım burayı okuyanlar varsa elimizden geleni yapalımSiz de annenizden bilirsiniz sureci. Biz cok bunaldik, cok yorulduk. Covid (+) ligi kesinlesmis hastalarla ilgilenen tum sektordaslarim da biz de deger gormek istiyoruz sadece. Ben sahsen alkis istemiyorum. Malzeme istiyorum, canim korunsun istiyorum, bana deger verilsin istiyorum. Diger sehirlerde bircok saglik personeli arkadasim var. Bizimle ayni durumda olan hastanede cok, hastane yonetiminin personeline deger verdiği hastanede cok. Biz sanssiz gruptayiz. Bir de mobing yapilan hastaneler var, bunlar daha cok universite hastanesi belirtmek istiyorum bunu. Saglik bakanligi üniversite hastanelerini daha sıkı denetlemeli. Firsatcilardan da yoruldum. Tulum, box onlugu, maske vs gibi malzemelerinin fiyatlari yuzde kac artti sayamadim. Bunlari alanlarin saglik personeli oldugunu bile bile arttirdilar. Neresinden tutarsak elimizde kaliyor. Sonra bir de canini dusundugunde suclamalar var ki sormayin. Mantiksiz bir seye itiraz edip mantikli bir yol gostermeye calistiginizda malum seylerle suclaniyorsunuz. Biraz icimi doker gibi oldu ama idare edin..
Annem Suan covid pozitif hastaların yatırıldığı çok riskli bölümde nöbetçiBu arada cok daha riskli bölümlerde calisan arkadaslarim Allah hepimize yardim etsin ama size cok cok yardim etsin. Sizlerin yaninda boyle konusmak bize dusmez ama hazir konusu acilmisken icimi dokmek istedim. Insallah su donem bir an once gecsin hepimiz rahata huzura erelim..
Allah annenize, anneniz gibi olanlara, bizlere, tum saglik çalışanlarına yardim etsin. Insallah hicbirimize zarar gelmeden bir an once biter.Annem Suan covid pozitif hastaların yatırıldığı çok riskli bölümde nöbetçidüşününce bile kalbim acıyor sabahtan beri yemek içmek hayal oldu sadece dua etmek geliyor elimden kafayı yiyecek gibi oluyorum
Amin inşallahAllah annenize, anneniz gibi olanlara, bizlere, tum saglik çalışanlarına yardim etsin. Insallah hicbirimize zarar gelmeden bir an once biter.
Ben hayatım boyunca soğuk kanlı bi insan zaten olamadım malesef ama annem oldukça soğuk kanlı olmasına rağmen bugün onun bile çok gerildiğini görünce iyice korktum çok kötü oldum umarım koruyucu tulum ve gerekli herşey sağlanır kapmazlar umarımBabam sağlık çalışanı, çalışmaya devam ediyor ve 60 yaşında. Tansiyon ve şeker hastası. Babam o kadar soğukkanlı ve rahat bir insandır ki onun bu hali bizi de rahatlatıyor. Ben de babama benzerim, o yüzden olması muhtemel bir şey için paniklemem. Olursa çözüm düşünür, endişe ederim.
Tabi ki korkuyorum virüse maruz kalmasından, hasta olmasından. Öte yandan 33 yıldır aynı mesleği icra ediyor ve bu meslek böyle durumlarda savaşmayı da gerektiriyor. Yukarıda bir arkadaş yazmış, askerler bir savaş durumunda nasıl mücadele ediyor ise sağlık çalışanları da böyle durumlarda mücadele etmek durumunda kalıyor. Seçilen meslek, bazen kaderi de belirliyor.
Öğretmenlik yaptığım dönemde mafya bozuntusu bir veli okulu basmıştı. Bir öğretmen korkudan baygınlık geçirdi biri panikten tutuldu. Ben ise ayaktaydım zira görevim öncelikle o çocukları korumaktı. Babam da benim gibi, o yüzden ben sizin kadar panik yapmadım.
Inşallah bu süreci ailemizle birlikte sağ salim Atlatırız. İnşallah annenize hiçbir şey olmadan bu süreç biter.
Arkadasim 2 hafta once ucretsiz izne ayrildi fakat salgin olursa donmek sartiyla 2 haftaya çağırırlar diyor.Hayırlisi her an cagiracaklarmiş gibi geliyor.Bazen ucretsiz izindekiler bile cagrilablr deniliyor insallah olmaz bence ucretsiz izindehm
Canım benim içini rahat tut hiçbirşey olmayacak inşallah annene kendine telkin ver rabbim annenide herkeside korusun dua ediyoruz her daimBen hayatım boyunca soğuk kanlı bi insan zaten olamadım malesef ama annem oldukça soğuk kanlı olmasına rağmen bugün onun bile çok gerildiğini görünce iyice korktum çok kötü oldum umarım koruyucu tulum ve gerekli herşey sağlanır kapmazlar umarım
Mrb bende hemsireyim koah astim hastasiyim ancak genelgede olmadığı soylendi ve maalesef izin alamadım.genelgeyi bulabilirseniz gönderebilir misinizCanım bu ilk genelge..daha sonrasında biraz daha yumuşatılmış bir genelge yayınlandı hatta yıllık izin alanlar oldu..engelli hamile vs personel izinli sayıldı.kronik hastalıklar dahil miydi hatırlmıyorum bir bakayım bulabilirsem yollayım yeni genelgeyi..
Malesef bulamadım ama bizim kurumdaki engelli personeller vs izinli sayıldı bu genelgeden sonra.hatta arkadaşım eşide sağlıkpersoneli olduğu ve ilköğretime giden çocuğu olduğu için izin kullanabildi bu genelgeye göre..Mrb bende hemsireyim koah astim hastasiyim ancak genelgede olmadığı soylendi ve maalesef izin alamadım.genelgeyi bulabilirseniz gönderebilir misiniz
İdare inisiyatifi biraz ve hastane pandemi hastanesiyse personel sıkıntısı olacağı için geri adım atıyorlardır. Ekipman ne durumda?Yönetmelik çok katı bu konuda annem bugün tekrar konuştu ama reddedildi. Sizin kuzeninizin durumuna şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?