Ailesinde sağlık çalışanı olanlar gelin dertleşelim birbirimize destek olalim :(

Ben de sağlık personeliyim. Korkmuyorum ama görünmez bir durum hayalet bir süreç beni çok geriyor.
Eşim esnaf Antalya'da ben Kayseri'de yim 2 küçük çocukla. Gerginim. Bana bişey olsa çocuklara nolcak diye. Sokağa çıkma yasağı gelse eşim gelir en azından.
Eşim Bi taraftan ihtiyacımız yoktu ayrı gayrı düştük. Sen orda ben burda bide salgın çıktı diyip bunalımlardan bunalımlardan soktu beni. 2019un ikinci yarısı da başladı terslikler bu yıl desen ayrı girdi bana. Ya hu ne diyim bilmiyorum ya

Bence polis ve asker çocukları ne bileyim işte hastanede çalışan tüm personel temızlıkçisi de dahil risk altında

Kendı annemler için idare zorluyor tek kişi nöbet tutacaklar
Daha az temas sağlanması için
Nerden bakarsak bakalım zor bir dönem

annemi gözlemekten dkdkd yoruldum bir şey olursa en azından erken teşhis olur diye dusunuyorum
Her gun gorüşmeye çalışıyorm vs vs
Daha fazla ne yapılabilir

Evt 21gündür farkli farkli uzmanlardan hep dinledim cocuklarda etkisi yok ama yetiskinlerden daha iyi tasiyici olabiliyorlarmiş

gelinimiz erken dogum yapti yigenim 1 kilo dogdu anne sutune cok ihtiyaci var yani.
saglikci gelinimiz dun tekrar izin alamayacagini ogrendik
ise giderse eve gelmeyecek
abim polis oda ayrilamiyor izine annem kronik hasta cocuga annem bakacak abim ve yengem ikiside eve gelmeyecek
cocuk hem anne sutunden hem anasindan hem babasindan ayri kalacak
cok zor bir donem zor bir surec ne olacak hic bir fikrimiz yok gercekten

Ücretsiz izine izin veriyorlrdı vermediler mi ?

Tedavi gören Kanser hastaları ve hamile çalışanlar dışında izin verilmiyor. Hele diyabete hiç izin verilmez. Kuzeniniz farklı bir metodla izin almış anlaşılan

Arkadasim 2 hafta once ucretsiz izne ayrildi fakat salgin olursa donmek sartiyla 2 haftaya çağırırlar diyor.Hayırlisi her an cagiracaklarmiş gibi geliyor.
Tmm da. Nasil emzirecegiz cocuklari bide biz erken cikiyorz o hakkinizi ne olacak. Ya biz covid bakip nasil emzireblrz

Ucretsiz izindekiler cagirilir use cocukari nasil emzireblrz. Bide Anne saglikli baba saglikci oluca ikiside olduda karantinaya aljndi cocug Kim bakacak

Rabbim korusun hepinizi
Bizi kandırdıklarını biliyorum da bu kadar gaddarlık insanlığa sığar mı
Duadan başka bir şey gelmiyor elimizden, nolur hakkınızı helal edin

Ucretsiz izindekiler cagirilir use cocukari nasil emzireblrz. Bide Anne saglikli baba saglikci oluca ikiside olduda karantinaya aljndi cocug Kim bakacak
Ben de onu düşünüyorum bizim cocuklara bakacak kimse de yok kime bırakıcaz cocukları ? Aksam eve de gelemeyiz
Tmm da. Nasil emzirecegiz cocuklari bide biz erken cikiyorz o hakkinizi ne olacak. Ya biz covid bakip nasil emzireblrz
Öyle bir durumda zaten bebekle aynı evde kalmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…