- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi beyazprensess
-
Çocuklara virüs geçiyor. Semptom göstermediği yönün de araştırmalar. Taşıyıcı oluyolar genelde. Kronik hastalığı varsa tehlikeli bir durum ne yazık kiBurda çok sağlikci var ,bi sorum var:
Çocuklara virüs gecmiyor veya etkilemiyor diye biliyorum ?
Öyle mi?
Geçiyor ama etkilemesi genelde daha az.Burda çok sağlikci var ,bi sorum var:
Çocuklara virüs gecmiyor veya etkilemiyor diye biliyorum ?
Öyle mi?
Ücretsiz izine izin veriyorlrdı vermediler mi ?gelinimiz erken dogum yapti yigenim 1 kilo dogdu anne sutune cok ihtiyaci var yani.
saglikci gelinimiz dun tekrar izin alamayacagini ogrendik
ise giderse eve gelmeyecek
abim polis oda ayrilamiyor izine annem kronik hasta cocuga annem bakacak abim ve yengem ikiside eve gelmeyecek
cocuk hem anne sutunden hem anasindan hem babasindan ayri kalacak
cok zor bir donem zor bir surec ne olacak hic bir fikrimiz yok gercekten
hayir vermediler.Ücretsiz izine izin veriyorlrdı vermediler mi ?
Yok kurum amiri uygun görürse ücretsiz izin veriyorlar yakın çevremde var suanhayir vermediler.
her turlu izin yasaklandi saglik bakanliginda istifalarda dahil
demek ki uygun gormedi çunku bir cok arkadasi da hamile.Yok kurum amiri uygun görürse ücretsiz izin veriyorlar yakın çevremde var suan
İnş verirler bebiş ne kadarlık ? Allah yardımcınız olsundemek ki uygun gormedi çunku bir cok arkadasi da hamile.
izin onceligini hakli olarak onlara sundular muhtemelen
bebis suan 6 aylikİnş verirler bebiş ne kadarlık ? Allah yardımcınız olsun
Tedavi gören Kanser hastaları ve hamile çalışanlar dışında izin verilmiyor. Hele diyabete hiç izin verilmez. Kuzeniniz farklı bir metodla izin almış anlaşılanKronik rahatsızlığı olan sağlık çalışanları izinli sayılıyor. Kuzenim var hemşire, diyabet hastası iki haftadır izinli.
Umarım başlarına bir şey gelmeden atlatırlar bu süreci tüm sağlık çalışanları.
Cok da küçük ben de analık iznindeyim inşallah ücretsiz izine sıkınto yapmaz benim de kurumbebis suan 6 aylik
Tmm da. Nasil emzirecegiz cocuklari bide biz erken cikiyorz o hakkinizi ne olacak. Ya biz covid bakip nasil emzireblrzArkadasim 2 hafta once ucretsiz izne ayrildi fakat salgin olursa donmek sartiyla 2 haftaya çağırırlar diyor.Hayırlisi her an cagiracaklarmiş gibi geliyor.
beyazprensess Sizi cok iyi anliyorum. Ben ve esim ikimizde saglik personeliyiz. Diger hastanelerde nasil bilmiyorum ama benim bulundugum hastane berbat, ayaklar bas oldu malzeme vermiyorlar verdikleri normal maske ve eldiven. Inanin kendi cebimizden simdiden kendimizi korumak icin 300 liraya yakin para harcadik. Esimin hastanesi daha berbat bir universite hastanesinde ve normal maske bile yok. Benim bulundugum hastanede cogumuz bransimiz disindaki ve riskli yerlerde görevlendirildik. Tedbir yok, yeterli malzeme yok. Bulundugum hastanenin yonetimi sureci berbat yönetiyor. Bile bile ölüme yürüyoruz.
Ben de onu düşünüyorum bizim cocuklara bakacak kimse de yok kime bırakıcaz cocukları ? Aksam eve de gelemeyizUcretsiz izindekiler cagirilir use cocukari nasil emzireblrz. Bide Anne saglikli baba saglikci oluca ikiside olduda karantinaya aljndi cocug Kim bakacak
Öyle bir durumda zaten bebekle aynı evde kalmamak lazımTmm da. Nasil emzirecegiz cocuklari bide biz erken cikiyorz o hakkinizi ne olacak. Ya biz covid bakip nasil emzireblrz
Tedavi gören Kanser hastaları ve hamile çalışanlar dışında izin verilmiyor. Hele diyabete hiç izin verilmez. Kuzeniniz farklı bir metodla izin almış anlaşılan
Sizde mi ucretsiz izjndesinizBen de onu düşünüyorum bizim cocuklara bakacak kimse de yok kime bırakıcaz cocukları ? Aksam eve de gelemeyiz
Öyle bir durumda zaten bebekle aynı evde kalmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?