- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Böyle bir aileye sahipse evliliğe pek olumlu bakmayacaklar gibi hissettim nedense. Sanmıyorum seni kabul edeceklerini. Ayrıca daha boşanmadan başka bir erkeğe evlilik için baskı yapmak nedir? Başkasını bulmadan önce keşke boşanmayı bekleseydiniz.
Anlaşmalı boşandık yazıyor ama .
yani bu derece bagımlı olması benı urkutuyor ama ısrarla kabul edıcekler dıyor uzatmadan ayrılayım mı bılemedım
Ne biliim bole telefona bakamamalar izinsiz cikamamalar evlilik konusunda hakletcez demeler falan... Sanki bende oyle bi izlenim birakti. Madem evli degil ve ailesi boyle bence senle evliligini kabul etseler bile cocugunu kabul etmezler. Zira kuzenim ayni sekilde bi evlilik yapti. Cocugunu ailesine birakti. Sonra da bi dunya problem yasadi ve hala yasamakta. Senin yerinde olsam kendimi hic kaptirmadan yoluma bakmaya cabalardim.evlı degıl ıs arkadasım ın amca oglu tanıyorum aılesını
Cocugunu esinin ailesi istemedi. O da sanirim o ara hamile kalmis o yuzden ikinci esiyle apar topar evlenmek zorunda kaldi. Zaman icinde cok asi bi evlat yetisti. Kardesi annesiyle yetisti ama cocuk anane ve dedeyle yetistigi icin. Yaninda tatil icin bile kalmayi istemiyor artik oglu. Suan iki evladi arasinda kalmis bi kuzenim var.yasadıgı sorun derken nasıl sorunlar .acabılır mısınız neyle karsılabılırım en kotusunu dusunmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?