ailesinden uzak oturan ve cok ozleyenler

1 saatlik mesafe sizi uzmesin arkadasim :86:
biz yurt disinda olanlar ne yapalim...ben annemi 2 yil aradan sonra gorebildim bir dusun...
o kadar uzun aradan sonra ailenin yanina gitmek o kadar degisik geliyor ki insana...sanki yabanci bir evdeymissin gibi hissediyorsun...
oraya alisinca bu sefer kendi evin sana cok yabanci geliyor...
off off yarama parmak basmayin yine aglatmayin :2:
suanki en buyuk sorunum bu desem yeridir yani...
biktim bu uzakliktan :14:

merhaba arkadaslar ben aileme 1 saat uzakta oturuyorum esimin haftada bir gun izni var oda bazen uyumak istiyor haklida gidemiyorum bazen 2 haftda bir aileme gidebiliyorum onlari cok ozluyorum yanliz kalincada agliyorumm evde ehliyetimde yok 2 kere sinava girdim alamadim bir kac puanla biraktim artik benimde derdim bu istee napalim:43:

bende anneme 3 saatlik yoldayım..bende çok özlüyorum,bazen 2 haftada bir bazen ayda bir gidebiliyorum.
9 ay önce de babamı kaybettim.2 bekar kız kardeşim var,o yüzden aklım hep orda...
kendini şöyle rahatlat,yada şöyle düşün;onların sağlığı yerinde olsun da ben hasret çekeyim..inan ben şimdi öyle diyorum ama artık bu babamı geri getirmez tabi...

sagol canim:71:
bayramlarda Allah nasip ettikce kesin gidiyorum onun haricinde eşimin işine bagli ne zaman izni olursa ozaman gidiyoruz ara sirada onlar geliyor sagolsunlar:1:
evet canim ilk basta Allahtan baska dost yoktur ondan sonra aile tabi :34:

evet katiliyorum sanaa evdeyken hergun gorunce pek ozlem olmuyor uzaga gdiincee oluyor iste:44:

biz yurt disinda olanlar ne yapalim...ben annemi 2 yil aradan sonra gorebildim bir dusun...
o kadar uzun aradan sonra ailenin yanina gitmek o kadar degisik geliyor ki insana...sanki yabanci bir evdeymissin gibi hissediyorsun...

bizler evimizde mutluysak bence onlar baska bise istemez senin isin daha zor tabi allah sabir versin canim:38:
bende gurbette gurbete gitmis gibiyim zaten

bende anneme 3 saatlik yoldayım..bende çok özlüyorum,bazen 2 haftada bir bazen ayda bir gidebiliyorum.
9 ay önce de babamı kaybettim.2 bekar kız kardeşim var,o yüzden aklım hep orda...
kendini şöyle rahatlat,yada şöyle düşün;onların sağlığı yerinde olsun da ben hasret çekeyim..inan ben şimdi öyle diyorum ama artık bu babamı geri getirmez tabi...

allah rahmet eylesin canim uzuldum iste benim korkumda bu birine bise olsa elimden bise gelmez ancaa 1 saate ordayim kucuk kiz kardesim epilepsie hastasi allaha sukur bu son kac aylar olmadi ama dusunduruuyor ister istemez

1 saat ne kııııııı ,dolmus otobusle gıt ,keske bızde de bı saat olsa

canim yaa dert mi buu, kafani baska seylere ver bence.. kocanla ilgilen.. gidemedigin zamanlarda bence cok üzülme 1 saat neki. onlarin saglikli oldugunu biliyorsun ya icini rahat tut, ayda bir de olsa gidiyorsun hic degilse 1 saat uzaktliktasin.. ben evlenecegim zaman aileme 5 saatlik uzaga gidicem buna ne dersin? :50: bence halina sükür et...

burda birtek tren gidiyor esimde istemiyor yanliz gitmemi iti kopugu var gecenlerde trende bir kizi tecavuz etmeye calismislar bunu duyunca hayatta birakmaz

allah rahmet eylesin canim uzuldum iste benim korkumda bu birine bise olsa elimden bise gelmez ancaa 1 saate ordayim kucuk kiz kardesim epilepsie hastasi allaha sukur bu son kac aylar olmadi ama dusunduruuyor ister istemez

çok haklısın canım ama inan olacağın önüne geçilmiyo...

aynı dert bendede var :43::43::43: benimde arada 1 saat var hiç bilmediğim bi yerdeyim hiç alışamadım hiç sevmiyorum akşam olunca gitmek istemiyorumm keşke buradan ev tutmasaydık diyorum ama keşkeeee ..... :43::43::43:

16 saat var benim ailemle aramda:84: 1 yıldan fazla oluyo memlekete gitmeyeli temmuzda gelmişti annemler ama artık katlanacak boyutu geçti yakın bi zamanda gidemicem. nasıl imrenerek bakıyorum ailesiyle aynı şehirde olanlara:14:

keşke 1 saat olsa ailemle aramdaki mesafe, 850 km var arada
aynı şehirde olsam yada çok yakın mesafede olsam 1 saat gibi, sık sık görüşme taraftarı da değilim,
ama aynı şehirde olduğunu bilmek bile insana bir huzur bir destek verir sanırım
1 saat hiçte öyle uzak bir mesafe değil,büyük şehirlerde şehir içi bir yerden biyere gitmek bile bu mesafe kadar hatta daha fazla,
yapmayın lütfen,bence şükredin!!!!!!

ayol biz napalım ben ailemden 15 saat uzakta bir yerde yaşıyorum yılda en fazla 2 defa görüşebiliyoruz..sen 1 saatlik yer için üzülüyorsun arkadaşım..çok şanslısın keşke benimde öyl eolsa en azından 5-6 saatlik bir yer olsa da otobüsle ayda bir gitsem ah ahhh..

ay kizlarr sukredim en iyisi ama bugunde gidemedim yollar kaygan diye esimde yorgunduu iste yakin olsaydii cik git iste neyseee
allah sabir versin hepinizee

Aynen katiliyorum arkadasim gurbet elde biz napalim 1 sene boyu telefonda görüs sonra bikac haftaligina izine git su gibi gecsin dön gel yine gurbete gün say:5:

Elimiz yetmiyo gözümüz görmüyo canim annem guatrdan ameliyat olcak cocuklar var gidemiyorum valla ben aglarsam kimse susturamaz:58:

evet canim yaaa aynen katiliyorum :5:
bir de soyle bir sey var, avrupa'da olsam neyse ama buradan Turkiye'ye gitmek cok pahali oluyor.
vaktin olsa paran cikismiyor, paran varsa vaktin olmuyor okul-is durumlari yuzunden...
vallahi ben sirf bu yuzden bazen cekip Turkiye'ye gidip annemle beraber yasamayi dusunuyorum :2:
ozlem cekmek hele ki 1-2 yil kadar ozlem cekmek cok zor.
ona ihtiyacim olsa simdi arayamam bile mesela aramizda 7 saat fark var, bu durumdan da nefret ediyorum :((
annem benim icin dunyadaki en onceligi olan insandir ama onu nasil birakip gelmisim hala anlamiyorum...
hep bir yanim eksik. onsuz her gun, her mutluluk yarim.
uzakligin verdigi icimde bir yerlere oturmus kalmis her gun her saniye hissettigim bir sikinti, uzuntu bu...
cok zor gercekten :5:

Allah annene acil sifalar versin canim insallah gidebilirsin en kisa zamanda :70:

Son düzenleme:
Canim 1 saat ne ki.
Eminim ailesinden cok cok uzakta olanlar, keske ailemle aramda 1 saat olsaydi diyordur simdi.
Allah saglik versin yeterki. Ailen sana 5 dk uzaktada olsa hergün gitmezsin sonucta, gidermisin?
Anca haftada bir. Onuda zatan yapiyormussunuz cogu zaman.

Aileme 8 saat uzaklıktaym ve yaklaşık 2 aydır görmüyorm bizi düşünüp moral bul istersen biz ne yapalmm bende çk özledmmm..:43:

ya 1 saat neki.eşin seni yollamıyomu tek?? yollarsa tek git cnm sende...adam haklı 1 gün izin tabiki rahatlıycak dinlenicek.sakın bu konuda üzme eşini.bak seni kırmayıp yine hiç olmazsa 2 haftada 1 götürüyormuş.

ya burda tren var ama insanlara guvenemiyor kardesimde trenle gelmesine kizmisti haftaya iki bacim bende kalcak bir hafta sonra o pazartesi bebisimi gorup duycam insallahhh cok mutluyummm 1 hafta gelcekler cokmutluyumm

Back
X