ailesinden uzak oturan ve cok ozleyenler

Bende aynı dertten muzdarbim.Geçen sene 8 saat uzaklıktaydım.Bu senede 4 saat...Heleki benim şöyle de bi durumum var.Eşimin işi nedeniyle her sene farklı şehirlere taşınıyoruz.Hiç arkadaşımda yok.bu şehre yeni alıştım, yeni arkadaşlarım oldu derken yaz geliyor gene taşınıyorum.Sürekli yanlızım evdeyim,uzun süreli olamayacağı için işede giremiyorum.Napalım bi şekilde zaman geçirmeye olumlu yönlerden düşünmeye çalışıyorum artık.

Son düzenleme:
çok sevindim adına cnm..ama ailesinden uzakta olanları bi düşün 3-4 ayda hatta yılda bir kez görebiliyolar birbirlerini..
belki zamanla kendi başına yollar sıkma canını..bacılarınla yapacaklarınız düşün mutlu ol cnm..

Son düzenleme:
ah keşke bende aileme 1 saat uzaklıkta olsaydım neler vermezdim 10 saat uzaktayım 2,5 senelik evliyim hala zor geliyor çok özlüyorum çocuk olunca alışırsın zorlanmassın dediler bebeğim oldu 3 aylık bu seferde vicdan azabı duyuyorum ilk torunlarının sık sık göremiyorlar büyüdükçe her hallerini göremiyorlar diye daha çok üzülüyorum çok ama çokk özlüyorum dayanamıyorum :14:

sekerparem senin isin daha zormus ay ben cekiliyim kac saat uzakta olan var wallaha allah sabir versin benimde bebisim yoldaa bi dogsaydiiii :49:

sekerparem senin isin daha zormus ay ben cekiliyim kac saat uzakta olan var wallaha allah sabir versin benimde bebisim yoldaa bi dogsaydiiii :49:

evet reyhan benim durumum daha zor alışılmıyor bebek olunca dahada zor oldu benim için ama ne yapalım nasip böyleymiş sağlıklı olsunlar da tek tesellim bu seninde bebeğin hayırlı olsun inş sağ salim kucağına alırsın yavrunu hayırlı bir evlat olsun inşallah

evet canim yaaa aynen katiliyorum :5:
bir de soyle bir sey var, avrupa'da olsam neyse ama buradan Turkiye'ye gitmek cok pahali oluyor.
vaktin olsa paran cikismiyor, paran varsa vaktin olmuyor okul-is durumlari yuzunden...
vallahi ben sirf bu yuzden bazen cekip Turkiye'ye gidip annemle beraber yasamayi dusunuyorum :2:
ozlem cekmek hele ki 1-2 yil kadar ozlem cekmek cok zor.
ona ihtiyacim olsa simdi arayamam bile mesela aramizda 7 saat fark var, bu durumdan da nefret ediyorum :((
annem benim icin dunyadaki en onceligi olan insandir ama onu nasil birakip gelmisim hala anlamiyorum...
hep bir yanim eksik. onsuz her gun, her mutluluk yarim.
uzakligin verdigi icimde bir yerlere oturmus kalmis her gun her saniye hissettigim bir sikinti, uzuntu bu...
cok zor gercekten :5:

Allah annene acil sifalar versin canim insallah gidebilirsin en kisa zamanda :70:

Cok tesekkür ederim canim iyi dileklerin icin insallah dedigin gibi olur öyle zorki zaten hep aklimda annem birde rüyamda falan görürsem iyice takiyorum kafayi Allah bizlere sabir versin gurbetlik cok zor:71:

merhaba arkadaslar ben aileme 1 saat uzakta oturuyorum esimin haftada bir gun izni var oda bazen uyumak istiyor haklida gidemiyorum bazen 2 haftda bir aileme gidebiliyorum onlari cok ozluyorum yanliz kalincada agliyorumm evde ehliyetimde yok 2 kere sinava girdim alamadim bir kac puanla biraktim artik benimde derdim bu istee napalim:43:

otobüsle gitme durumun yok mu?
sabah git akşam gel mesela. 1 saatten 2 saatçik eder.
ben 13 saat uzaktayım. seneye doğuya gidersem 24 saat bile olabilir....

Canim 1 saat ne ki.
Eminim ailesinden cok cok uzakta olanlar, keske ailemle aramda 1 saat olsaydi diyordur simdi.
Allah saglik versin yeterki. Ailen sana 5 dk uzaktada olsa hergün gitmezsin sonucta, gidermisin?
Anca haftada bir. Onuda zatan yapiyormussunuz cogu zaman.

keske bende aileme 1 saat uzakta olsam :(

Keske bende aileme 1 saat uzaklikta olsaydim. Yurt disindayim, yilda birkez Turkiye'ye geliyoruz. Zaten tatilimiz 2 hafta filan onunda 1 haftasi kayinvalideme, 1 haftasida annemlere. Eskiden hep hayal kurardim gidip 1-2 ay kalicam diye ama olmadi. Ilk baslarda cok zor geliyodu simdi biraz alistim.

ahhh kızlar ahhh bende 5 ay önce evlendim 1.5 ayda bazen 2 ayda gidebiliyorum ve şuan görmeyeli 1.5 ay oldu ne kadar zormuş hasret :((( eşim istersen göndereyim diyo ama şimdilik onuda yalnız bırakmak istemiyorum kaldım arada

aynı evin içinde bile annesini özleyen biri olarak uzak düştüğümde depresyona girerim galiba. Allah kolaylık versin.

Back
X