Ailesinden uzaklaşmak için her şeyi göze alıp gitmeli miyiz ?

Konudan aldıgım elektrık esinin ordan asla baska sehırde gitmeyeceği.
Boyle durumlarda yapılması gereken Yoo benim Cocugum oluyor sıkıntı oglunuzda demek ama ama işte..
En kısa zamanda anne olursunuz ınsallah

Ben zaten hep cevap vermiyorum ki babaanne doktor bekle dedi bekliyoruz açmayalım konuyu diyorum geçiyorum.Bu cevap onu tatmin etmiyor kaç kez konuştum bozduğum da oldu yok yani bugün gideyim bugün yine aynısını sorar

Konudan aldıgım elektrık esinin ordan asla baska sehırde gitmeyeceği.
Boyle durumlarda yapılması gereken Yoo benim Cocugum oluyor sıkıntı oglunuzda demek ama ama işte..
En kısa zamanda anne olursunuz ınsallah
Annem de aynısını diyor ne yalan söyleyeyim ben de öyle düşünüyorum.Ama taşınma konusunu eşim gündeme getirdi o niyetlendi iş iyice ciddiye binmediği için şu anlık göze alıyor belki de

Ben zaten hep cevap vermiyorum ki babaanne doktor bekle dedi bekliyoruz açmayalım konuyu diyorum geçiyorum.Bu cevap onu tatmin etmiyor kaç kez konuştum bozduğum da oldu yok yani bugün gideyim bugün yine aynısını sorar
Gitmeyin o zaman. Gerilmeyin size de yazık. Çok yaşlıya kafa da almıyordur. En güzeli sinirlenip gerilmek, şikayet etmek yerine çözüm odaklı olup gitmemek. Yani kaçmak yerine kaçınmak

Valla canım uzaklık huzurdur . Biz kendi ailem de eşimin ailesinden de uzak oturuyoruz. Karışan eden yok evimde mutluyum böyle. Tamam kendi ailenden uzak olmak zor ilk zamanlarda alışmakta zor oluyo ama özlediginde gidersin. Önemli olan yuvanda huzurlu mutlu olman.

Ben burda iki yol görüyorum:

1. Iyice bir yüzüne patlayacaksiniz. Kimin haddine sizin regl olup olmadığınızı, korunmanizi sormak. Isterse pozisyonları da söyleyelim tövbe estağfurullah. Bi güzel patlarsiniz ve bir süre görüşmezsiniz.

2. Size "Bu ay regl oldu mu" diye saçma soru sorarsa "evet bende duydum. Virus Almanyadada ortaya çıkmış" veya "Evet faizlerin düşeceği tahmin ediyorlar" gibi her dafasinda tamamen alakasız cevaplar vereceksiniz. "beni ciddiye almıyorsun" dese "Haddini aşan soruların için kalbini krimaktansa, havadan sudan konuşuyorum işte. Ama benim sabrımın da bir sınırı var" dersiniz.

Tabii ki duymazdan geldim zaten kürtajdan sonra riskli günler dışında korunma olmadı ondan önce zaten vajinismustum anlatacak bir şey yok onun gibi arsızlaşıp söylesem dahi
Burda sert ve net bir uyarı lazımmış. sizin bunları normal karşıladığınızı düşünüp bu kadar rahat davranıyorlar. Tabii kafa gitmemişse

Ben ne yapacağımı söyleyeyim size defalarca aynı şeyi söylememe rağmen yine aynı soruyu mu sordu kalkar giderim. Aklı başına gelene kadar da uğramam yanına. Eşinizin babaannesiyle görüşmek zorunda mısınız gerçekten? Sırf bu yüzden düzen bozulur mu?

Doktor biri sizi strese sokmuş ondan olmuyor dedi de

öncelikle eşinizle konuşun kimseye ağzından birşey kaçırmasın biz tüp bebek yaptırıyoruz dün yumurta toplandı bir kaç güne transfer olacak ve bu durumu kendi annem bile bilmiyor eşimle hallediyoruz şükür, ayrıca sizin babaanne nekibenim eşimin babaannesi kendi kendine beni hamile ilan etmiş bütün akrabalara söylemiş papatya hamile diye, bir kaç kezde gerizekalı haalsı neden çocuğunuz olmuyor demişti milletin içinde en son sorduğunda ağzının payını aldı, tabi eve gidince curcuna koptu eşime akrabalarının ağzını kapatmayı öğren ben kapatırsam çok ağır olur dedim odur budur kimse bebek konusu açmaz bize.

ah bu eskiler işleri yok iş olsun diye laf ediyorlar. Ne diyeyim hepsi aynı siz takılmayın . uzaklık iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…