Merhabalar hanımlar. Ben Çömez bir kk üyesiyim ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Sevgilimle üniversite ogrencisiyiz ve Allah nasip eder ilişkimiz böyle güzel giderse okulu bitirip işimizi gücümüzü elimize alınca ilişkimizi ciddiyete dokmeyi düşünürüz. Birbirimizin ailesiyle tanıştık. Fakat benim aklıma takılan bi şey var. Burda okuyorum erkek ailesinden yakınan ve çoğu zaman haklı olan hanımların konularını. Benim sevgilimin de aile düşkünü olduğunu düşünüyorum. Eğer isterlerse onlar için son dakikada plan değiştirmeler, kılık kıyafetine karıştırtmalar, ailecek tatile gidecekleri zaman asla söz sahibi olmamak yeter ki ailem mutlu olsun diye yazın 3 ay boyunca istemediği bi yerde kalmak gibi olaylar yaşıyor. Ben tabi ki henüz bi ciddiyet olmadığı için karışmıyorum aile ilişkisine fakat yaa canım hadi ya böyle mi oldu falan dediğimde bu konular hakkında onlar benim ailem onlar uzulmesin her şeyi yaparım, anacigim mutlu olsun yeter vs diyor. Sizce ileride bu iliskimize yansır mı? Çalısan biri olucam yakın zamanda, yani istesem de onun ailesiyle aşırı sık gorusemicem zaten saygı cercevesinde mesafe olmasi görüşündeyim ama bi sıkıntı olursa böyle bi durum karsisinda napmaliyim? Uzun bulduysaniz konuyu Özür dilerim dediğim gibi çömezim.