Ailesine hayır diyemeyen erkek

mervebg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
50
12
3
41
Merhaba arkadaşlar bugun canımı sıkan durum oldu siz olsanız bozulurmuydunuz merak ettim?

Şimdi biliyorsunuz önceki konularımdan eşim hala orda babası miğdesine baktıracak 2 hafta daha orda herneyse.Annesinin yiģeni yengesi geldi ziyarete demin bizde bütün gün konuşamadık eşimle meşguldu.

Aah napıyosun merve dedi dedim iyim abla sen eşimle anca konuşuyoruz göremedim bütün gün dedim.Oda bende göremedim meşgul boyayla sıvayla dedi gel otur dedi merveyi sonra ararsın ben gidecem dedi eşimde sarjım 1 diyip kapattı...

Bende sinirlendim dedimki bize kimseden sıra gelmiyor ya sabır tüm gün konuşmadık buaralar piskolojim iyi değil kendide biliyor iyi gelmiyor bana....

Kim geldi, kim gitti, kim ne dedi, kocan niye kapattı, kocan kime hayır diyemedi hicbir şey anlamadım 🤔
Biz bütün gün konuşamadık telefonda evde ișleri vardı kusura bakmayın sinirle yazdım.

Yengesi geldi daha 2 dakka olmadı ben telefondayım ya nerelerdesin birazdan gidecem karını sonra ararsın dedi.

Eșimde sarjım 1 dedi kapattı beni yani hiçbir önceliğim yok yazdımda ona😓

Merhaba arkadaşlar bugun canımı sıkan durum oldu siz olsanız bozulurmuydunuz merak ettim?

Şimdi biliyorsunuz önceki konularımdan eşim hala orda babası miğdesine baktıracak 2 hafta daha orda herneyse.Annesinin yiģeni yengesi geldi ziyarete demin bizde bütün gün konuşamadık eşimle meşguldu.

Aah napıyosun merve dedi dedim iyim abla sen eşimle anca konuşuyoruz göremedim bütün gün dedim.Oda bende göremedim meşgul boyayla sıvayla dedi gel otur dedi merveyi sonra ararsın ben gidecem dedi eşimde sarjım 1 diyip kapattı...

Bende sinirlendim dedimki bize kimseden sıra gelmiyor ya sabır tüm gün konuşmadık buaralar piskolojim iyi değil kendide biliyor iyi gelmiyor bana....
Ama biz dedik bu adam için öncelik siz değilsiniz.Siz kalbinde son sıralardasınız Fırsatını bulduğu anda anne babayı yanına getirecek.Adam sizi özlemiyor bile siz kendi kendinize aşk hasret rüyası görüyorsunuz.Adam rüyasında para anasını babasını görüyor

Bu main character sendromlu insanlara bayılıyorum 👌😂 kız biz senin bütün hayatını, eski konularını ezbere mi biliyoruzzzz, ya düzgün anlat ya link versene

bence arama sorma. tavrını tepkini belli et. kendini vazgecilmez sanıyor haspam. düzelmezse aman diyim cocuk olmadan def et. şutlaaaa

Ama biz dedik bu adam için öncelik siz değilsiniz.Siz kalbinde son sıralardasınız Fırsatını bulduğu anda anne babayı yanına getirecek.Adam sizi özlemiyor bile siz kendi kendinize aşk hasret rüyası görüyorsunuz.Adam rüyasında para anasını babasını görüyor
Gerçekten öyle piskolojik iyi değilim hayal kırıklığı oldu tabi herkes şuan iyi babasìnın hastane randevusunu bekliyor reglim gecikti stresten bugunde ben dedim iyi değilim.2 hafta daha duramam bakalım dönecekmi fısssss sanmam

bence arama sorma. tavrını tepkini belli et. kendini vazgecilmez sanıyor haspam. düzelmezse aman diyim cocuk olmadan def et. şutlaaaa
Merhaba aynen çocuk istemi zaten daha insanda ne geleceğe dair hayal bıraktılar nede başka birşey

Bu main character sendromlu insanlara bayılıyorum 👌😂 kız biz senin bütün hayatını, eski konularını ezbere mi biliyoruzzzz, ya düzgün anlat ya link versene
Ya genelde aaah seni önceki konundan biliyoruz diye yazarlarya ahhaha bu defa ben yapiyim dedim önceki konum diye.kafam iyi değil kusuruma bakmayın

Acaba türkçe bilmediğiniz için mi anlamıyor eşiniz sizi?
Arkadaş bu ne?

Anlayan biri varsa önceki konuyu da dahil ederek özet geçer mi 😂
Konu sahibesi yurt dışında kocası Türkiye'deymiş evlenmeden önce. Evlenmişler adamın annesi gurbete dayanamamış oğlum gelsin ben çok fenayım demiş. Adam memleketine geri dönmüş bir süreliğine çünkü eylülde işbaşı yapacakmış konu sahibesinin bulunduğu ülkede.
Şimdi adam annesinin yanında mutlu arayıp kamerayı açıyormuş, kayınvalide oğlunu şapır şupur öpüyomuş bizimki de sinir olmuş kamerayı tavana çevirmiş vs vs vs.
Ben senin karınım benimle konuş dedikçe başka insanlara öncelik veriyormuş hep şarjım az deyip telefonu kapatıyormuş.

Boyayla sıvayı bir de miğde (?) kısmını anlamadım.
Zavallı pembecik beynim.

Back
X