Arkadaşlar merhaba. Artık düşünmekten şiştim ben mi yanlış düşünüyorum acaba diye kafayı yicem. Fikrinize ihtiyacım var.
Biz eşimle yurtdışında yaşıyoruz aylık 4000 euro gelirimiz var çocuk yok. Eşimin babası vefat etti. Babası vefat etmeden önce 2 ev almış, müstakil olanı eşime, 2+1 olanı da ablasına vermiş. Fakat tapuları kaynanamın üstüne. Ablası evlendikten sonra ablası, ablasının eşi ve kaynanam eşime verilen evde yaşamaya başladılar. Diğer evlerini de kiraya verdiler, şimdi üstüne bir ev daha aldılar onu da kiraya verdiler. Buraya kadar sorun yok.
Fakat geçen gün evin dar geldiğini söylediler(müstakil ev ama tek katlı ve çok küçük, 2+1 gibi) evin üstüne kat çıkmak istiyorlarmış ve bahçeyi komple yıkıp dizayn etmek istiyorlarmış. Annesi de 100bin tl kredi çekecekmiş, Masrafı da 3’e bölüp ödeyecekmişiz. Eşim de aylık 200 euro yollarız diyor sonuçta ileride bize kalacakmış o ev. Ben de şuan onlar oturuyor ve biz ne zaman döneriz Allah kerim dedim. Daha çok var ona. Ne zaman döneceğimiz belli değil. Biz sadece yaz tatillerinde gelip kalcağız falan dedim niye biz de ödüyoruz ki dedim. Bu arada hiç birikmişimiz yok. Yeni evlenip taşındık buraya da.
eşim katiyyen anlamıyor beni. Ona bu durumun normal olmadığını nasıl anlatabilirim kırmadan dökmeden?
Sizce bu mantıklı mı yoksa anormal mi? Ben yanlış mı düşünüyorum.