• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesini aramam gerekir mi?

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
Merhaba..
1 yıldır sevgilim var.. 5. ayda ailesiyle tanışmaya götürdü beni,herşey yolundaydı çok güzel karşılandım.. Ama daha sonra (ilişkimiz yeni oldugu için) arayıp hatır sorma durumu olmaz diye düşündüm sonuçta ortada söz vs.. hiçbirşey yoktu..Sevgilimin erkek kardeşi var onun da 3 aylık ilişkisi varmış.. Bu kız erkek arkadasının annesini zırt pırt arıyormuş.. Teyzecim nasılsın nasıl gidiyor falan filan.. Bu durumda benimki de işte o arıyor da sen neden aramıyorsun kıskandım valla demeye basladı.. 3 aylık ilişki de o kadar yılışıklık olur mu ben anlamadım ya kız resmen göz boyamaya çalışıyor sanırım,yada iyi niyetli bilemiyorum..
Ben mi yanlış düşünüyorum benim de mi arayıp hatır sormam gerek ?
Teşekkürler Şimdiden..

Son düzenleme:
Ben yeni ilişkiler de aileyle falanda tanışılmasına karşıyım ki arayıp sorması kalsın
Ciddi düşünüyosanız kırmayın erkek arkadaşınızın kalbini arada arayıp,sorun

Son düzenleme:
canım 1 yıllık ilişkide böyle samimi olmana gerek yok.hatta biraz mesafe her zaman iyidir.
ayrıca söz nişan yok uzun süreli bir ilişki değil araman ne kadar samimi ve gerçekçi olurki. 3-5 aylık ilişkide bu samimiyet hiç gerçekçi değil..
bunu söyle erkek arkadaşına seni kıyaslamasın kimseyle boşuna.

Son düzenleme:
canım 3-5 aylık ilişkide böyle samimi olmana gerek yok.hatta biraz mesafe her zaman iyidir.
ayrıca söz nişan yok uzun süreli bir ilişki değil araman ne kadar samimi ve gerçekçi olurki.
bunu söyle erkek arkadaşına seni kıyaslamasın kimseyle boşuna.

Annemin çok hoşuna gitti onun sevip sayması hatır sorması dedi bana.. Kız arayarak değer kazanıcak sanırım,benim soğuk oldugumu sanıcaklar.. Ama ben ciddi bişi olmadıgı için aramadım yoksa neden aramıyım.. :26:

cnm bana kalsa 5.ayda tanışman bile gereksizdi,ortada ciddi bi durum olursa zaten tanışacaktınız ama artık olan olmuş tanışmışsınız ayda 1 de olsa arayıp hatır sorman gerekir bence,tanıyosun sonuçta anlıyomusun? tanışmasaydınız tabiki arama derdim ama artık aramazsan yanlış düşünülür şimdiden aranıza soğukluk girer... kardeşin sevgiliside hakkaten pek yılışıkmış,onun kadar da olma derim :) zırt pırt aramana gerk yok yani cnm...

bana da hiç mantıklı ve hoş gelmiyor.onun kokusu çıkar sonradan.boşuna dememişler çok muhabbet tez ayrılık getirir.ama bişey söyliyim sana sen ne yaparsan yap insanlar hep daha fazlasını ister.sen tavrını koru bence.ben evliyim valla öyle çok aramam kayınvalidemi.eşim hep söylüyor.ama bu da benim tarzım,saygıda kusur etmiyorum,hiçte problem yaşamadım çok şükür.senin kıyas ediliyor olman kötü olmuş biraz...

bence 5. ayda tanışmakla sen yol açmışsın bu duruma
devamını beklemeleri normal.

ama bence bu kadar erken ortada resmi yada ciddi birşey yokken tanışmak doğru değil kanımca..
benim görüşüm...

ve erkek arkadaşın bak şimdiden sana yaptırım uyguluyor neden annemi aramıyorsun diye...

canım senin tavrın daha samimi bence .3 aylık bir ilişkide anne ile samimiyet bana hiç gerçekçi gelmiyor.
saygını bozmayıp belli mesafe herzaman iyidir.ben 6yıllık beraberlik sonrası yeni nişanlandım.ve hep böyleydim.çok da sevilirim.
önemli olan saygılı olmak güleryüz.şu laf gerçek çok muhabbet tez ayrılık...eğer ciddi bir ilişkiyse tabi ki arayıp sorcaksın..ama öyle hemen sıkı fıkı içli dışlı olmak
bence dediğin gibi samimi değil göz boyama...

cnm bana kalsa 5.ayda tanışman bile gereksizdi,ortada ciddi bi durum olursa zaten tanışacaktınız ama artık olan olmuş tanışmışsınız ayda 1 de olsa arayıp hatır sorman gerekir bence,tanıyosun sonuçta anlıyomusun? tanışmasaydınız tabiki arama derdim ama artık aramazsan yanlış düşünülür şimdiden aranıza soğukluk girer... kardeşin sevgiliside hakkaten pek yılışıkmış,onun kadar da olma derim :) zırt pırt aramana gerk yok yani cnm...

aynen katiliyorum arkadasa. Madem ki tanismissiniz öyle zirt birt olmasa da ayda 1 kere olsa da arayiver. Siz ileriye dönük bisey düsünüyor musunuz? Yani erkek arkadasin seni hemen ilk 5. ayda ailesiyle tanistiriyorsa oldukca ciddi ve bir o kadar da aceleci galiba. Evlilik hakkinda konusuyorsaniz ara bence annesinin de gönlü olur hem

aynen katiliyorum arkadasa. Madem ki tanismissiniz öyle zirt birt olmasa da ayda 1 kere olsa da arayiver. Siz ileriye dönük bisey düsünüyor musunuz? Yani erkek arkadasin seni hemen ilk 5. ayda ailesiyle tanistiriyorsa oldukca ciddi ve bir o kadar da aceleci galiba. Evlilik hakkinda konusuyorsaniz ara bence annesinin de gönlü olur hem

Tabiki yolumuz evlilik.. 1 seneye kadar söz düşünüyoruz.. Ailesi de bu konuda aceleciydi, ben 2 sene var dedikce onlar söz yapalım nişan yapalım tarzı konustular beklemeye ne gerek var dediler.. Ama benim okulum var,ilk önce o bitmeli..
Ciddiyiz anlıcagınız.. Aramalıyım yani.. Peki o kızın yaptıgı ne böyle.. 3 ay da olucak şey mi... Onla beni neden kıyaslıyorlar...

Merhaba..
1 yıldır sevgilim var.. 5. ayda ailesiyle tanışmaya götürdü beni,herşey yolundaydı çok güzel karşılandım.. Ama daha sonra (ilişkimiz yeni oldugu için) arayıp hatır sorma durumu olmaz diye düşündüm sonuçta ortada söz vs.. hiçbirşey yoktu..Sevgilimin erkek kardeşi var onun da 3 aylık ilişkisi varmış.. Bu kız erkek arkadasının annesini zırt pırt arıyormuş.. Teyzecim nasılsın nasıl gidiyor falan filan.. Bu durumda benimki de işte o arıyor da sen neden aramıyorsun kıskandım valla demeye basladı.. 3 aylık ilişki de o kadar yılışıklık olur mu ben anlamadım ya kız resmen göz boyamaya çalışıyor sanırım,yada iyi niyetli bilemiyorum..
Ben mi yanlış düşünüyorum benim de mi arayıp hatır sormam gerek ?
Teşekkürler Şimdiden..

Başlık Ailesi olmamalıymış; Müstakbel Eltim olmalıymış :)

Boşver arkadaşım belki kız rahattır, arayıp sormak hoşuna gidiyordur. Sen onunla kendini neden kıyaslıyorsun ki? Senin tarzın nasılsa öyle devam ettir aradaki ilişkiyi...

Tabiki yolumuz evlilik.. 1 seneye kadar söz düşünüyoruz.. Ailesi de bu konuda aceleciydi, ben 2 sene var dedikce onlar söz yapalım nişan yapalım tarzı konustular beklemeye ne gerek var dediler.. Ama benim okulum var,ilk önce o bitmeli..
Ciddiyiz anlıcagınız.. Aramalıyım yani.. Peki o kızın yaptıgı ne böyle.. 3 ay da olucak şey mi... Onla beni neden kıyaslıyorlar...
canım ciddiyseniz ara zaten tanışmışsın sonuçta.ara sıra da olsa ara sende.diğer kızı da kafana takma.erkek arkadaşına bu durumu söyle.
bana kimseyi örnek göstermeni istemiyorum ben sana kızkardeşimin ya da arkadaşımın erkek arkadaşını örnek göstersem hoşlanırmısın diye sor?empati yapsın biraz.

o kizla bosuna kafani yorma güzelim! Onun yaptigi apacik ortada. Yalakalik afedersin. Samimi degil bence. O neymis öyle hemen 3 ayda arayip sormalar falan yakinda anne de der :1:
Allah herseyin hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin herkese! Her zaman derim ben sadece hayirli olmasi da olmuyor bazen hayirli zamanda cok önemli :( Bunu cok iyi bilirim ben
Zamanlamayi insallah aranizda halledersiniz cnm

yeni bir ilişki, ciddi dahi olunsa, resmiyete dökülmeden karşılıklı samimiyetleri pek tasvip etmem..
o kız belki haftanın 3 günü arayabilir..
ben olsam en fazla bayram, kandil filan ararım..

veya erkek arkadaşın çok özenmişse ,birlikteyken annesini arayıp konuşsun..sen de 3- 5 cümle edersin..
kalbi kırılmamış olur..
fazla mik mik mik durumları sevmem.:19:.teyzecim teyzecim annecim annecimm..:8:

Şimdiii aramalımıyım aramamalımıyım anlamış değilim..
Ve ben suanda sinirliyim inanın.. Sevgilim uyudu.. Kendimi tuttum tartısma yaratmadım..
Ama yarın buluşucazz bu konuyu elimde olmadan açıcam beni onunla bununla kıyaslama dicem.. Böyle içime bir kurt düştü,şimdiden kıyaslama yapan adam ilerde evlendiğimizde ne yapar..
ALLAHIM sen akıl ver hayırlısını ver...

Son düzenleme:
öyle cnm malesef tartışma elbetdeki oluyo ister evli ol ister nişnlı ol.yeterki dogru insan olsun

Back
X