- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi souklima20
Kıyaslama olmadıgı sürece güzel.. Benim ki kıyaslama yapıyor o böyle arıyor sen neden aramıyorsun kıskanıyorum diyor.. Sizin ki böyle demiyorsa sorun yok eltiymiş pehh![]()
Sizin de baya olmuş maşallahYani birnevi kişilik meselesi zaten.. 2. kez görüşürsem ararım diye dşünüyorum 1 görüşmeyle damdan düşer gibi nasılsınız teyzeciiimmm tarzı bana uymaz
Teşekkür ederim destegin için ...
![]()
canım biz öyle uzun süre çıkmadık eşimle 4 ay içinde tanıştık nşanlandık 2 ay snrada evlendik..6 aylık bi dönem oldu..o yüzden bişey anlamadım arama sorma anlamında..
şimdi ise nasıl alıştırırsan öyle.3 hafta ayda bir konuşuyoruz..bende çok aramak cıvık cıvık olma taraftarı değilim olamamda zaten..eşimde ilk başlarda neden soğuksun neden vs vs diye konuştu ama kabullendi sonunda..arada biraz mesafe koymak her zaman iyidir canım..şimdilik her zaman değil ama özel günlerde ararsın olur biter..
şunu da söyleyeyim iki elti arasında karşılaştırma yapmak hiç hoş değil..benim eltimde benim gibi çok arayıp sormazda karşılaştırmada olmaz o yüzden iyiyiz..tersini düşünemiyorum..çok yanlış..
Son düzenleme: