• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesini aramam gerekir mi?

Kıyaslama olmadıgı sürece güzel.. Benim ki kıyaslama yapıyor o böyle arıyor sen neden aramıyorsun kıskanıyorum diyor.. Sizin ki böyle demiyorsa sorun yok eltiymiş pehh :34::34:

Sizin de baya olmuş maşallah :nazar: Yani birnevi kişilik meselesi zaten.. 2. kez görüşürsem ararım diye dşünüyorum 1 görüşmeyle damdan düşer gibi nasılsınız teyzeciiimmm tarzı bana uymaz :1: Teşekkür ederim destegin için ... :16:

canım biz öyle uzun süre çıkmadık eşimle 4 ay içinde tanıştık nşanlandık 2 ay snrada evlendik..6 aylık bi dönem oldu..o yüzden bişey anlamadım arama sorma anlamında..
şimdi ise nasıl alıştırırsan öyle.3 hafta ayda bir konuşuyoruz..bende çok aramak cıvık cıvık olma taraftarı değilim olamamda zaten..eşimde ilk başlarda neden soğuksun neden vs vs diye konuştu ama kabullendi sonunda..arada biraz mesafe koymak her zaman iyidir canım..şimdilik her zaman değil ama özel günlerde ararsın olur biter..
şunu da söyleyeyim iki elti arasında karşılaştırma yapmak hiç hoş değil..benim eltimde benim gibi çok arayıp sormazda karşılaştırmada olmaz o yüzden iyiyiz..tersini düşünemiyorum..çok yanlış..

Son düzenleme:
Ben şuanda konuyu açmadım sevgilime.. Elimde olmadan sabahtan soğuk davrandım ama daha neye bozuldugumu neden böyle yaptıgımı bilmiyor.. nerdesin dedim evdeyim Ev telefonumuz var sende yoklayabilirsin diyor.. Yine çaktırmadan beni aratmaya çalışıyorrrrr !!:53:

ahhh canım yaa arayıp aramamak sana kalmış amaa eğer sevgilinin lafına gidersen ciddi düşünüyosunz sonçtaa yarın evlenince bu çocuk sana baskıylaa her dedğini yaptırır ipleri eline verme derim benn:))sonuçtaa içten gelende bişey yani arayıp aramamak amaa zaten zamanı gelince ister istemez samimi olacaksınz şimdiden germee kendini hiçç:))sen böylesin seni böyle kabul etmelii:))birde sanırımm kaynana adaynz oğlunaa lafını dinletmek için baskı yapıyorr bi erkek bukadar ince ayrıntıya takılmaz çünküü..bnm tahmnmce

ahhh canım yaa arayıp aramamak sana kalmış amaa eğer sevgilinin lafına gidersen ciddi düşünüyosunz sonçtaa yarın evlenince bu çocuk sana baskıylaa her dedğini yaptırır ipleri eline verme derim benn:))sonuçtaa içten gelende bişey yani arayıp aramamak amaa zaten zamanı gelince ister istemez samimi olacaksınz şimdiden germee kendini hiçç:))sen böylesin seni böyle kabul etmelii:))birde sanırımm kaynana adaynz oğlunaa lafını dinletmek için baskı yapıyorr bi erkek bukadar ince ayrıntıya takılmaz çünküü..bnm tahmnmce

Kaynanamız fena canımm.. Gözüyle bile anlatır o benimkine durumu.. Baksana benle tartıstı bugün durduk yere,soğukluk soktu araya.
o değil de bugün bende de bir dinginlik var.. Kıyaslandım ya niye böylesin niye aramıyorsun dendi ya bana.. Heyecanım kalmadı bugün bulusmadık hep tartısıyoruz.. Offfff içim acıyor ya.. Elin kızı geldi herşeyi alt üst etti 1 günde 3 defa aranırmı ! :52::50:

Müstakbel kayınvalidemle arasıra yüzyüze görüşüyoruz, ama telefonla hiç aramıyorum.
Aramam da.
Şimdilik gerek yok diye düşünüyorum.
Çok hasta olduğunda bile oğlunun telefonuyla geçmiş olsun demiştim.
Laf çarpıyor aramıyorum diye ama gülerek geçiştiriyorum (:

Sizin de baya olmuş maşallah :nazar: Yani birnevi kişilik meselesi zaten.. 2. kez görüşürsem ararım diye dşünüyorum 1 görüşmeyle damdan düşer gibi nasılsınız teyzeciiimmm tarzı bana uymaz :1: Teşekkür ederim destegin için ... :16:

önemli değil canım bende teşekür ederim. ne zamandır aklımdaydı benimkide askere gitti ya arıyım babasını halini hatrını sorayım dedim sana yazdıgım cevaptan sonra işte adam ziyarete geliyim diyo benımkıne sordum istemedi :( çok sevindi ama aramama sende ara mesela ama bunu senınkı dedi diye hemen yarın yapma aradan biraz geçsin tartısmanız falan bitsin olmadı gercekten ciddiyseniz 2. görüşme olur ondan sonra ararsın :7:

önemli değil canım bende teşekür ederim. ne zamandır aklımdaydı benimkide askere gitti ya arıyım babasını halini hatrını sorayım dedim sana yazdıgım cevaptan sonra işte adam ziyarete geliyim diyo benımkıne sordum istemedi :( çok sevindi ama aramama sende ara mesela ama bunu senınkı dedi diye hemen yarın yapma aradan biraz geçsin tartısmanız falan bitsin olmadı gercekten ciddiyseniz 2. görüşme olur ondan sonra ararsın :7:

Cidden iyi yapmıssın :) Evet 2. görüşme için çağrıyorlarmış ondan sonra ararım diye düşünüyorum .. Ama nasıl bir görüşme biliyormusun canım.. Sevgilimin erkek kardeşi canım eltim ben ve sevgilim..
Nasıl ??? :45:

Merhaba..
1 yıldır sevgilim var.. 5. ayda ailesiyle tanışmaya götürdü beni,herşey yolundaydı çok güzel karşılandım.. Ama daha sonra (ilişkimiz yeni oldugu için) arayıp hatır sorma durumu olmaz diye düşündüm sonuçta ortada söz vs.. hiçbirşey yoktu..Sevgilimin erkek kardeşi var onun da 3 aylık ilişkisi varmış.. Bu kız erkek arkadasının annesini zırt pırt arıyormuş.. Teyzecim nasılsın nasıl gidiyor falan filan.. Bu durumda benimki de işte o arıyor da sen neden aramıyorsun kıskandım valla demeye basladı.. 3 aylık ilişki de o kadar yılışıklık olur mu ben anlamadım ya kız resmen göz boyamaya çalışıyor sanırım,yada iyi niyetli bilemiyorum..
Ben mi yanlış düşünüyorum benim de mi arayıp hatır sormam gerek ?
Teşekkürler Şimdiden..

canım ben ilişkilerde son raddeye gelinene kadar aileyle fazla samimiyetin gereksiz oldugunu düşünüyorum ama erkek arkadasının gönlü olacaksa ailesi de bu şekilde hoşnut oluyorsa arada ara hal hatır sor bayramda seyranda filan

Eğer yakın zamanda söz,nişan düşünülmüyorsa tanışmak için 5.ay erken.Ama tanışmışsınız sonuçta.Ve tanıştıktan sonra hiç arayıp sormamak da garip bence:26: Yakınlarda bayram vs özel bi gün olsaydı,o vesileyle aramış olurdunuz:44: Eğer konuşmak içinizden gelmiyorsa sırf gönülleri olsun diye aramayın,ama içinizden geldiği halde "ne için arayacağım şimdi damdan düşer gibi" diyorsanız,erkek arkadaşınızla konuştuğunuz bi gün,o konuştursun sizi.Böylelikle başlamış olur diyaloğunuz.Sonra da birkaç haftada bir ararsınız yavaş yavaş

Eğer yakın zamanda söz,nişan düşünülmüyorsa tanışmak için 5.ay erken.Ama tanışmışsınız sonuçta.Ve tanıştıktan sonra hiç arayıp sormamak da garip bence:26: Yakınlarda bayram vs özel bi gün olsaydı,o vesileyle aramış olurdunuz:44: Eğer konuşmak içinizden gelmiyorsa sırf gönülleri olsun diye aramayın,ama içinizden geldiği halde "ne için arayacağım şimdi damdan düşer gibi" diyorsanız,erkek arkadaşınızla konuştuğunuz bi gün,o konuştursun sizi.Böylelikle başlamış olur diyaloğunuz.Sonra da birkaç haftada bir ararsınız yavaş yavaş

Annemde sizinle aynı şeyi söyledi.. Sevgilimin yanındayken ilk olarak konuşmam daha iyi olucak galiba.. Teşekkür ederimm ...

Fazlaca yorum geldiği için yorumları okuyamadım o yüzden aynı şeyleri yazarsam kusura bakmayın.

Öncelikle herkesin ilişkiyi yaşama biçmi farklıdır.O öyle uygun görmüş bunu yapıyor,size bugüne kadar bu saçma gelmiş ve böyle yapmayı uygun görmüşsünüz.Bence aramayı sormayı geçin öncesinde tanışma durumu bile gereksiz o yüzden size diyeceğim de aramanıza gerek yok.
Üç aylık bir ilişkide bu kadar iç içe olma durumu bence de inanılmaz gereksiz.
Ve sitede dert ortağı köşesine gidin bir bakın.Her evlinin ortada buluştuğu bir nokta var ki;o da mesafeyi korumak.Kim ne derse desin arada mesafe olması iyidir.
Kendi çevremde de bunun örneğini fazlaca gördüm.Sevgiliniz tekrar bu konuyu açtığında bugüne kadar bizim ilişkimiz böyleydi.Kimsenin ilişkisini örnek almak istemem,herkesin bir tarzı var.Zamanı geldiğinde gerekeni elbette yapacağım tarzı bir şeyler söylersiniz.​

Siz kendinize güveniyorsaniz bence armayin..Is ciddiye bindiginde yani nisanlaninca falan ararsiniz..Kendiniz gibi olun yetre.ben de cok aramazdim..Beni tanidikca sevdiler...

Siz kendinize güveniyorsaniz bence armayin..Is ciddiye bindiginde yani nisanlaninca falan ararsiniz..Kendiniz gibi olun yetre.ben de cok aramazdim..Beni tanidikca sevdiler...

Daha sonra ne yabani çıktın 3 aylık kız ararken sen aramadın tarzı konuşmalarından korkuyorum..
Birde o kızla bulusucaz 4 lü olarak. Meral teyzemi hergün arıyorum çok seviyorum tarzı konuşursa,benimkinin keyfi kaçar biliyorum.. :26:

Son düzenleme:
Daha 5.aydan niye ailesiyle tanıştın diyen arkadaşlar: sevgilisi seni ailemle tanıştırmak istiyorum dediğinde kız hayır ben istemiyorum daha erken mi diyecekti??
cnm önümüz yılbaşı, bu sebeple istersen ailesiyle sevgilin seni konuştursun öncelikle,yeni yılını kutla annesinin. sonra ikinci görüşme olur zaten sonra da sadece özel günlerde aramaya başlarsın artık. ama durup dururken arada resmiyet yokken habire aranmasını ben de doğru bulmam açıkçası samimiyetten uzak bir davranış yani.

Son düzenleme:
Daha 5.aydan niye ailesiyle tanıştın diyen arkadaşlar: sevgilisi seni ailemle tanıştırmak istiyorum dediğinde kız hayır ben istemiyorum daha erken mi diyecekti??
cnm önümüz yılbaşı, bu sebeple istersen ailesiyle sevgilin seni konuştursun öncelikle,yeni yılını kutla annesinin. sonra ikinci görüşme olur zaten sonra da sadece özel günlerde aramaya başlarsın artık. ama durup dururken arada resmiyet yokken habire aranmasını ben de doğru bulmam açıkçası samimiyetten uzak bir davranış yani.

Ben onun ailesiyle tanıstım o da benim anne tarafıyla tanıştı anneannemlere geldi.. Babam henüz bilmiyor ama anne tarafından herkes biliyor .. Ciddi düşünüyoruz o yüzden bende tanışma konusunda karşı çıkmadım.. Zamanı geldiğinde de babama söylicez..
Evet yılbası için aramak iyi bir fikir olabilir ama.. Bu sefer sevgilim dicek ki kardeşimin ki aradı diye aramaya mı karar verdin ...
O zaman ben kötü olurum ..
Kararsız kaldım çok ..

Son düzenleme:

evet ben aynen öyle demiştim sevgilim de anlayışla karşıladı :42:

Kafam çok karışık .. neye üzüldüğümü neye kızdıgımı neye moralimin bozuldugunu hiç anlamıyor.. Yatıp uyuyor hiçbirşey yokmuş gibi aşkım canım cicim..
Ben mi büyütüyorum anlamıyorum 2 gündür çok canım sıkkın :5::50:

Son düzenleme:
öyle bi anda samimilik girerse çabukça cıvıklaşır bence ortam..araması bence gereksiz.
tek tavsiyem bayramlar ve yılbaşı haricinde aramaman..bence bu ağırlığın da göstergesidir.
bu arada msne girmeye vaktim yok bu ara haberin olsun :)

öyle bi anda samimilik girerse çabukça cıvıklaşır bence ortam..araması bence gereksiz.
tek tavsiyem bayramlar ve yılbaşı haricinde aramaman..bence bu ağırlığın da göstergesidir.
bu arada msne girmeye vaktim yok bu ara haberin olsun :)

bencede gereksiz,ama aramız 3 gündür berbat .. Bana karşı çok soğuklaştı anlamıyorum .. Daha bilmediğin de çok şey var canım ..
Msne girdiğinde konuşuruz .. :50:

Back
X