• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesini bize çağırırken korona yok annemi özleyince corona mı var 🙄

Kayınvalidemlerle aynı sokaktayız ne kadar ben gitmesem de onlar geliyor evde 5 kişiler 65 yaş üstü babanne dede de var risk altındalar görümcem sıkılır gelir ya da eşim annesini özler çağırır annesi yok gelmem herkes evinde dursun dese de getirene kadar arar bıktırır babası petrolde çalışıyor mesela kaç insanla muhatap oluyor o da düşünmeden gelir.Ben gitmiyorum babanneyle dedeyi ve hamileliğimi öne sürüp en son sinir oldum annemi göresim geldi eşime dedim annemi göreyim 1 saatçik götür uzaktan görsem yeter balkondan görürüm arabayla getir götür. 5 dk mesafe zaten yok olmaz corona var dedi ee dedim sizinkiler gelirken corona yok ama şimdi mi corona çıktı.Annemlerle aynı ev sayılırız ne olacak dedi sinir oldum karantinadaysak aynı sokakta olan kayınvalidemlerle de görüşmememiz gerekmez mi ?
Ozaman kendi aileside gelmesin görüşmeyi öyle şeymi olur

Nasıl aynı ev sayılıyormuş? Bunun mantıklı bir açıklaması var mı? Yok. Sabah akşam gelip giderlerse aynı ev sayılırsınız tabi. Otursunlar o zaman evlerinde. Bir de petrol ofisi, gerçekten virüsün bulaşma ihtimalinin çok olduğu bir yer. Çok şaşırıyorum böyle mevzular karşısında ortalığı yıkıp geçmeyen insanlara. Bir de hamilesiniz. Allah korusun, hiç kafaları çalışmıyor ya da umursamıyorlar herhalde bu kıza da bir şey bulaştırabiliriz diye. Azıcık çığrınızdan çıkın siz de. Cahil insanların eline kaderinizi teslim etmeyin.

Nasıl aynı ev sayılıyormuş? Bunun mantıklı bir açıklaması var mı? Yok. Sabah akşam gelip giderlerse aynı ev sayılırsınız tabi. Otursunlar o zaman evlerinde. Bir de petrol ofisi, gerçekten virüsün bulaşma ihtimalinin çok olduğu bir yer. Çok şaşırıyorum böyle mevzular karşısında ortalığı yıkıp geçmeyen insanlara. Bir de hamilesiniz. Allah korusun, hiç kafaları çalışmıyor ya da umursamıyorlar herhalde bu kıza da bir şey bulaştırabiliriz diye. Azıcık çığrınızdan çıkın siz de. Cahil insanların eline kaderinizi teslim etmeyin.
Grip oldum sürekli hapşırıyorum ondan da anlamıyorlarsa ne diyeyim ki ama suç eşinde ya ailesinde değil çıbanın başı o... o çağırmasa gelmezler zaten

Ehliyetim yok ayrıca bilmiyorum kullanmayı
annemlerin ev cezaevi yolu üzerinde sürekli çevirme olan bir yerde ehliyetsiz kesin yakalanırım bilsem dahi 🙈

Ben gidiyorum hadi sen de bin arabaya der, zorla götürürsünüz. Benim ehliyetim yok der, son anda direksiyona kendisi geçer. En kısa zamanda öğrenin. Kimse sizin eve gelmesin, balkondan, pencereden görüşün.

Grip oldum sürekli hapşırıyorum ondan da anlamıyorlarsa ne diyeyim ki ama suç eşinde ya ailesinde değil çıbanın başı o... o çağırmasa gelmezler zaten
Eşinize ailen buraya gelip gitmeye devam ederse, hamileliğim geri kalan kısmını ailemin yanında geçirmeyi planlıyorum, benim ve bebeğimin sağlığı sizin gezme, görüşme ısrarınızdan daha önemli deyin. Ben çıldırırdım ya böyle insanlar karşısında.

eşiniz ailesini de gerçekten sevse onları riske atmazdı. bence hala dünyada olan bitenleri idrak edememiş.
bir fenomen dün yakın akrabalarının cenazesinin videolarını paylaştı, izleyin ve anlayın ciddiyeti diye. size ismini vereyim eşinize izletin. belki aklı başına gelir.

Ah canim ya. Adaletsizlik, dusuncesizlik...
Evlenmeden once insanlar ne hayaller kuruyor. Bembeyaz gelinlik, bir prenses bir prens guzel bir ev... icinde romantik anilar, gönlünü oksayan bir aşk... Duğun bitince pastanın içinden bambaska bir sey çıkıyor.

Allahim dört bes saatligine Sindrella olacağiz diye bir ömür Kül Kedisi mi oluyoruz ne:temizlik:

Eşiniz haksız kimsenin bir yere gitmemesi gerekıyor herkes evınde otursun
Annesiyle babasını çok özlüyorsa gitsin onlarda kalsın eve gelmesin

sizi tehlikeye atmasın
Sadece sizi değil diğer insanları da

Konudan bagımsız olarak söylıcem sizle alakası yok
Bu coronadan dolayı ailelere gitmeme işini yarış haline getırmeyın 85 milyonun sağlığı söz konusu

Konu hep aynı içerik farklı.Bizim ailemize gelince yok kendi ailelerine çok.Bu sefer de korona versiyonu.Bu erkekler tek tip.Fabrika üretimi gibi..

Herşeyin başı sağlık, üstelik dünya genelinde salgınla mücadele ediyoruz. Tavrınızı koyup asla kabul etmemeniz gerekirdi.

korona gunlerinde bile kendi sagliginizi on plana koyamiyor musunuz yani?

hani baska konuda hamilelik hastalik degildir falan yaziyoruz da sizin durumunuz cok farkli,
siz hastalansaniz bebeginizin nasil etkilenecegini kimse bilmiyor, dolayisi ile en iyi hastaneye / en iyi doktora bile gitseniz tedavi olamayabilirsiniz,
su durumda bile resti cekmiyorsaniz biraz da sizde hata var bence,
caninizin hic mi kiymeti yok kuzum sizin ?

Ya lütfen üstelik hamilesin hiç düşünmüyor mu bu adam 😩 corona ne diyecek, aaa durun durun bunlar aynı evden sayılır es geçelim bunları mı diyecek 🙁

Hayda diyesim geldi. Sen biraz sert çıkışaöamışsın sanırım. Eve gelince biraz surat as olur mu şimdi misafirlik saçmalık tam. Bakıcılar geliyo diye 1 ayfır uykularım kaçıyor. Keyfi misafirlik neyin nesi

Back
X