- 11 Kasım 2019
- 890
- 1.141
- 113
- 44
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Goruntulu arama yapsaniz su sira daha saglikli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
otobüsle gidemem bu durumda e gidemeyince de arabayla götürmesi gerek kullanmayı bilsem keşke ehliyetim yokNiye ondan izin alıyorsunuz ki, çıkın gidin
Bu konuda sizin de kabahatiniz var
Özgürlük verilmez, alınır
Bize babamdan bulasti. Ailecek pozitif olduk. Kimseyle görüşmeyin ustelik hamilesiniz.Kayınvalidemlerle aynı sokaktayız ne kadar ben gitmesem de onlar geliyor evde 5 kişiler 65 yaş üstü babanne dede de var risk altındalar görümcem sıkılır gelir ya da eşim annesini özler çağırır annesi yok gelmem herkes evinde dursun dese de getirene kadar arar bıktırır babası petrolde çalışıyor mesela kaç insanla muhatap oluyor o da düşünmeden gelir.Ben gitmiyorum babanneyle dedeyi ve hamileliğimi öne sürüp en son sinir oldum annemi göresim geldi eşime dedim annemi göreyim 1 saatçik götür uzaktan görsem yeter balkondan görürüm arabayla getir götür. 5 dk mesafe zaten yok olmaz corona var dedi ee dedim sizinkiler gelirken corona yok ama şimdi mi corona çıktı.Annemlerle aynı ev sayılırız ne olacak dedi sinir oldum karantinadaysak aynı sokakta olan kayınvalidemlerle de görüşmememiz gerekmez mi ?
Annenle görüşmek için neden eşinden izin alıyorsunKayınvalidemlerle aynı sokaktayız ne kadar ben gitmesem de onlar geliyor evde 5 kişiler 65 yaş üstü babanne dede de var risk altındalar görümcem sıkılır gelir ya da eşim annesini özler çağırır annesi yok gelmem herkes evinde dursun dese de getirene kadar arar bıktırır babası petrolde çalışıyor mesela kaç insanla muhatap oluyor o da düşünmeden gelir.Ben gitmiyorum babanneyle dedeyi ve hamileliğimi öne sürüp en son sinir oldum annemi göresim geldi eşime dedim annemi göreyim 1 saatçik götür uzaktan görsem yeter balkondan görürüm arabayla getir götür. 5 dk mesafe zaten yok olmaz corona var dedi ee dedim sizinkiler gelirken corona yok ama şimdi mi corona çıktı.Annemlerle aynı ev sayılırız ne olacak dedi sinir oldum karantinadaysak aynı sokakta olan kayınvalidemlerle de görüşmememiz gerekmez mi ?