- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Mesafe ile konusma ile cozemedi.zaten yanyana oturiyoeuz.esim " daha ne kadar mesafe koyayimmm!" diyor[/QUOTE][QUOTE="HerYerKaranlik, post: 43587990, memberoturiyoeuze koysun demeyin yazmissiniz. Eh o zaman bu is nasil olucak ki?
Yani silmesinden pek sikayetci degilsiniz? Sizin silmenizi mecbur tuttugu icin sikayetcisiniz? Dogru mu anladim?
Adamin canini skiyorlarsa mesafedwn, konusmadan anlamiyorlarsa yapicak birsey yok :)[/QUOTE]Mesafe ile konusma ile cozemedi.zaten yanyana oturiyoeuz.esim " daha ne kadar mesafe koyayimmm!" diyor
Ben mesafe koydum.cik cik kavga etmem.bana dişi batmadi zaten.benim mevzum ayriDiger konuda bana cok cektirdiler yazmissiniz. Simdi sorun cikarmazlar demissiniz. Hatta bastan tavri koyan sizken simdi neden esinize ters dusuyorsunuz ben anlamadim.
Kocam da oyle diyor[/QUOTE]Adamin canini skiyorlarsa mesafedwn, konusmadan anlamiyorlarsa yapicak birsey yok :)
Onun ailesi. Fazla mudahale esinizi bunaltabilir. Ben olsam esimden sogurum boyle bana zorla bir seyleri yaptirmaya calissa.Ben mesafe koydum.cik cik kavga etmem.bana dişi batmadi zaten.benim mevzum ayri
Eşim kavga etse kendi kardesi gelir, benim ablam degil....yalniz kalmasin
Kocam da oyle diyor
celiskili konusuyorsunuz diyorum!Anlicak ne var allahaskina ya
karışmaArkadaslar eski konularimda da var.Eşim cok fedakar.kv ile kizlari da coook fenalar.3 ay once yanimiza tasindilar.Ben mesafeliyimdir.Esim annesi, iki kiz kardesi ve bi erkek kardesini tamamen sildi...tamam mesafeli olsun ama silmesin
Annesiyle gorusursem beni bosarmiş.Oğlumu gondermiyor.Anne- ogul arasindan bana ne...Benim bi sorunum yok.Zaten dişleri batmaz.Oğlum tek çocuk.Niye kopsun akrabalarindan.Tek teyzesi kaliyor.Öyle olmaz.
Karişmamali miyim? Tamamwn kuserse, gun gelir çok aglar, cigeri yanar kocamin....( mesafe koysun demeyin, cok yaptilar esime....bikti, sildi artik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?