ailesini silen kocami desteklemiyorum

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Arkadaslar eski konularimda da var.Eşim cok fedakar.kv ile kizlari da coook fenalar.3 ay once yanimiza tasindilar.Ben mesafeliyimdir.Esim annesi, iki kiz kardesi ve bi erkek kardesini tamamen sildi...tamam mesafeli olsun ama silmesin
Annesiyle gorusursem beni bosarmiş.Oğlumu gondermiyor.Anne- ogul arasindan bana ne...Benim bi sorunum yok.Zaten dişleri batmaz.Oğlum tek çocuk.Niye kopsun akrabalarindan.Tek teyzesi kaliyor.Öyle olmaz.
Karişmamali miyim? Tamamwn kuserse, gun gelir çok aglar, cigeri yanar kocamin....( mesafe koysun demeyin, cok yaptilar esime....bikti, sildi artik)

Oluruna bırakın. Sonuçta eşinizin ailesi kendi karar versin. Bir gün mutlaka düzelir. Kv için eşinizle aranızı bozmayın.

[QUOTE="HerYerKaranlik, post: 43587990, memberoturiyoeuze koysun demeyin yazmissiniz. Eh o zaman bu is nasil olucak ki?
Yani silmesinden pek sikayetci degilsiniz? Sizin silmenizi mecbur tuttugu icin sikayetcisiniz? Dogru mu anladim?[/QUOTE]
Mesafe ile konusma ile cozemedi.zaten yanyana oturiyoeuz.esim " daha ne kadar mesafe koyayimmm!" diyor

Siz simdilik eşinize uyun ama eşinizi de ailesine karşı yumuşatmaya devam edin. İstemiyorsa goruşmeyin. Onlar barışır ama eşinin istemediği birseyi yaparsan arada kalan da olabilirsin.

Ay karışmayın lütfen eşinizin canını sıkıyolarmış onun evde canı sıkılmış bi şekilde olmasını mı istiyorsunuz..? Oğlunuz ömür boyu görüşmeyecek değil ya, illaki ilerde o görüşmeye başlar annesigil belki özür dilemeye falan gelir barışırlar...
Siz eşinize sadece yanındayım hissini verin bence

Bu arada keşke benim eşimde azcık öyle olsa yaw silmese de olur azcık bi mesafe işimi görür yani

Aman bizler ailemizle gorusmesek erkekler takmaz bile. .bosverin oğlunuz da fena bir babanne halayla gorusmektense tek kalsın daha iyi. Tamam anne kardes ama gerekeni soylemisiniz zaten neyin israrini edeceksinizki

[QUOTE="HerYerKaranlik, post: 43587990, memberoturiyoeuze koysun demeyin yazmissiniz. Eh o zaman bu is nasil olucak ki?
Yani silmesinden pek sikayetci degilsiniz? Sizin silmenizi mecbur tuttugu icin sikayetcisiniz? Dogru mu anladim?
Mesafe ile konusma ile cozemedi.zaten yanyana oturiyoeuz.esim " daha ne kadar mesafe koyayimmm!" diyor[/QUOTE]
Adamin canini skiyorlarsa mesafedwn, konusmadan anlamiyorlarsa yapicak birsey yok :)

Diger konuda bana cok cektirdiler yazmissiniz. Simdi sorun cikarmazlar demissiniz. Hatta bastan tavri koyan sizken simdi neden esinize ters dusuyorsunuz ben anlamadim.

Diger konuda bana cok cektirdiler yazmissiniz. Simdi sorun cikarmazlar demissiniz. Hatta bastan tavri koyan sizken simdi neden esinize ters dusuyorsunuz ben anlamadim.
Ben mesafe koydum.cik cik kavga etmem.bana dişi batmadi zaten.benim mevzum ayri
Eşim kavga etse kendi kardesi gelir, benim ablam degil....yalniz kalmasin

Adamin canini skiyorlarsa mesafedwn, konusmadan anlamiyorlarsa yapicak birsey yok :)
Kocam da oyle diyor[/QUOTE]

Cok sacma cünkü yapicak birsey yok ki? barismasinlar cünkü canini cok yaktilar ama barissinlar yoksa ileride cani cok yanar diyorsunuz. Cözemedim ben ...

karışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…