- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Arkadaslar eski konularimda da var.Eşim cok fedakar.kv ile kizlari da coook fenalar.3 ay once yanimiza tasindilar.Ben mesafeliyimdir.Esim annesi, iki kiz kardesi ve bi erkek kardesini tamamen sildi...tamam mesafeli olsun ama silmesin
Annesiyle gorusursem beni bosarmiş.Oğlumu gondermiyor.Anne- ogul arasindan bana ne...Benim bi sorunum yok.Zaten dişleri batmaz.Oğlum tek çocuk.Niye kopsun akrabalarindan.Tek teyzesi kaliyor.Öyle olmaz.
Karişmamali miyim? Tamamwn kuserse, gun gelir çok aglar, cigeri yanar kocamin....( mesafe koysun demeyin, cok yaptilar esime....bikti, sildi artik)
Fazla tepki verdim.kusura bakma..usait ortama gecince yazarimceliskili konusuyorsunuz diyorum!
Yok ben sevmem.kv....sadece 1 sene sonra tum.sorunlar kuculur ve ozlem buyur.kocamin cigeri yanar ve gururu barismaya el vermez diye uzuldumArkadasın taktıgı fena guZel bayıldım.
Sen aksı sekıl tavır takınsaydın esın barısırdı bu ısler boyle yuruyor.
Sen de desteklemıyorum felan dıyorsun da memnun gordum senı.
Bcanim ılerden ne ıyı gelınsın duymayı ıstıyorsun sanırım.Arkadaslar dıger konularından bahsetmese belkı denılırdı.
Arkadaslar eski konularimda da var.Eşim cok fedakar.kv ile kizlari da coook fenalar.3 ay once yanimiza tasindilar.Ben mesafeliyimdir.Esim annesi, iki kiz kardesi ve bi erkek kardesini tamamen sildi...tamam mesafeli olsun ama silmesin
Annesiyle gorusursem beni bosarmiş.Oğlumu gondermiyor.Anne- ogul arasindan bana ne...Benim bi sorunum yok.Zaten dişleri batmaz.Oğlum tek çocuk.Niye kopsun akrabalarindan.Tek teyzesi kaliyor.Öyle olmaz.
Karişmamali miyim? Tamamwn kuserse, gun gelir çok aglar, cigeri yanar kocamin....( mesafe koysun demeyin, cok yaptilar esime....bikti, sildi artik)
İnşallah...kocam cok duygusal, dayanamaz...eşim küsmez; küserse de barişmaz.bekleyip gorucez bakalimbugun sildim der yarın can ciğer kuzu sarması olurlar hiç karışmayın keyfinize bakın.
:)) doğru diyosun....sorunlu ilişkilerde biraz ayriluk, herkesin kendisine ayar vermesini sağlar.Hic karisma
Erkekler zaten tutarsizdir bugun siler yarin barisir ayaklari totosuna vura vura anasina kosar
O ne yaparsa sen de aynisini yap
Aynen kuzum:)) doğru diyosun....sorunlu ilişkilerde biraz ayriluk, herkesin kendisine ayar vermesini sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?