ailesinin derdi ne?

ailesiyle alakalı bir soru yönelttim, bizim uygun olup olmamamızla alakalı değil
Ailesi problemli
Bu sizin sevgilinizden şikayetçi
olduğunuz mesaj

Bu da bir konuya yaptığınız yorum.

Sizce de aşkı bir tarafa bırakıp mantıkla bakmak gerekmez mi?
elinizi gözünüzü bu üye için yormasaydın keşke. O kadar mantıklı yorumlar yapmışsın ama hep terslemiş 😒

Ailesi problemli

elinizi gözünüzü bu üye için yormasaydın keşke. O kadar mantıklı yorumlar yapmışsın ama hep terslemiş 😒
Klasik aşık kadın işte.

Aileci erkekten koca olacağını sanıyor. Kendi sevgisi her şeyi halleder zannediyor.
İnsan üzülüyor tabi.

ailesiyle alakalı bir soru yönelttim, bizim uygun olup olmamamızla alakalı değil

Evlenirken sadece şahısla evlenmiyorsun yalnız aileci biriyse heleki bide pasifse evlendikten sonra açacağım konular basliklairni bile yazabilirim sana iyice düşün karar ver şahsen ben nişanlılık dönemimde bile bu tarz şeyleri hiç kafama takmadım daha doğrusu hiç ilgimi çekmedi rahatsız eden taraflar vardı belkide brm görmedim bilemicem ama sen görmüşsün bazı şeyleri ona göre karar ver bazen sevginin yetmedi şeyler olur

çok merak ediyorum
Ailenizden size gerçekten yol yordam öğreten olmadı mı?
Canım bak ortada hiçbir şey yokken ailesini davet etmişsin di mi
O kadın da yani kayınvalide adayın sizin halı deseninizi koltuk takımınızı görmeye gelmedi değil mi

En başta sen olmak üzere aileni hepinizi görmeye geldi

Sen insanları davet edip sonra da kalabalık bahanesiyle o kadına sadece geldiğinde hoş geldin giderken de güle güle dedin doğru mu?

E şimdi ne yapsın bu kadın
Kendini onun yerine bi koy

Ben annen olsam birincisi o şekilde evime gelemezler
Hadi ola ki geldiler
Kabul ettim
Seni usulünce uyarırım ve kv adayın ile ilgilenmeni telkin ederim sık sık

Şu durumda benim tahminim kadın senin kendisini saymayacak umursamayacak kendisine değer vermeyecek biri olduğunu düşünüyor çünkü çizdiğin profil bu
Sen onun yerinde olsan seni ister misin ?

Back
X