okurken fenalık geldi valla ne sabır varmış sizde de...kayınvaldelern çoğu böyle malesef eğer görümcede vara hep böyle oluyo..benim görümceminde eşiyle çok problemleri var kayınvaldem çok kıyaslar hatta birinde bana dediki sen bile okumuş öğretmen olmuşsun kızımda olsaydı eşi sözünden çıkmazdı :) sen bile.......he he ...şok olmuştum tabi..onun eşi eve geç gelir,alkol vs... vardır..ayrı şehirlerdeyiz ne zaman gitsek plan yapar bizi şuraya götürün gezelim falanca şehire gidelim diye,sanki kardeşi değilde kocası gibi yönlendirmeye çalışır..bende çok fedakarlıklar yaptım maddi manevi,hatta bikeresinde eşinden boşanmaya o kadar kararlıydıki görümcem avukat istedi benden ,bende avukat bi arkadaşımla görüştüm ve görümceme dedim.bana dediği cevaba dumur oldum..ne boşanacam kocamdan ,boşanıpta eli sevindirmycem dedi...eee hayat böyleymiş demek 4 yıl çektim sonrasında kötü gelin oldum bende zaten iylik yapsamda aynı yapmaamda bunu farkettim ve canım nasıl istiyosa öyle davranmaya başladım..bence sizde kv.aramayınanneniz çok haklı artık meafeyi koymanızın zamanı gelmişte geçiyo..bayramda gidin ellerini öpün konu açılırsada çok muhattap olmayın..eşinize gelince sakın acımayın ve sizin etkilendiğiniz kadar asla etkilenmez bu olaylardan,onada anlatmayın ,ben eşimden biliyorum aynı sizinki gibi evlenmeden önce babasıyla ilişkisi bile yok sayılırdı evlendi ben eşimi düşündüm hep onun ailesi benim ailemdir dedim -hayatımınsalaklığı-ve eşim istemeden görüştük ..sonuçta eşim çoğu zaman onları haklı gördü.bende zamanla akıllandım..ne demek hizmet bekliyolarmış? kendi kızları kv yapıyolarmıymış senin yaptığın kadar.alıştırmamak lazımmış bende 4yıl sonunda anladım..oğlum doğduktan sonra daha iyi anladım doğumuma bile gelmediler 10gün sonra el gibi geldiler gittiler..ortalığı karıştırdılar lafla sözlerle,ama ben çok akıllı davrandım hiççç muhattap olmadım.olayların üzerinden 4 yıl geçti 8 yıllık evliyim,ve hiçbiiriyle küsmedim ama öyle bi masafe koydumki aşmalarıda eskiye dönmeleride mümkün değil..eşim başlarda sen benim aileme eskisi gibi değilsin falan diye tartışma çıkarıyodu bende dedim bundan sonra böyle benim yerimde başkası olsa yüzlerine bakmazdı..onuç olarak canım yapman gereken yavaş yavaş mesafe koymak...inan zamanla çok mutlu olacaksın.onların istediğide bu .kıskançlık,saçmalık herşeyleri mavcutmuş madem sende eşim üzülmesin diye düşünme..emin ol senin üzüldüğün kadar üzülmez.bizde eşimle 5yıl flörtten sonra evlendik,evlndikten sonra anacı oluyolar ,olsun varsın aman bana bulaşmasınlarda gitsin anasına beni sürüklemesin herseferinde peşinden,koklaşsınlar dertleşsinler ne diyeyim...