ailesinin yanında güçlüymüşş

iki tarafıda haklı buldum ben..
bence ikinizinde ailesinden ayrı başka bi yere taşının..
zaten benim ailem taşınacak başka bir ile emeklilik hayatı yaşayacaklar ben de biz burda kalalım bizimkiler x şehirde onun ailesi y şehirde biz de z de işte en güzeli diyorum yok illa ailesinin yanında olacakmış ya güzellikle ya zorla

küçük olsa bile eve çıkamıyor musunuz? 1+1 bile olsa da çıkın. hem eşyanız az olur. eşin vazgeçer ozaman. şu an ailenin evinde sığıntı gibi kalmak hoş değil.

işte diyorum aynı şeyleri yaşamıyacağımız ne malum yok diyor çok değişcem çok mutlu etcem seni istemediğin bir yere gitmiceksin istemediğin kimse evimize gelmicek vs. vs.
ee külliyen yalan zaten biliyorsun bak ben konyalıyım memleketim diye demiyorum bütün büyük şehirlere bin basar yaşamayı bilirsen..çocuk doğurup büyütüp yetiştirebileceğin bir yer ve bir çok ile göre aşırı gelişmiş bir şehir..ki düşün dünya kentleri sıralamasındaydı geçtiğimiz yıllarda..fakat sorun eşinin vaatlerinde ..bence siz ankara konya diye tutuşmayın basın gidin kayseriye

biz alalım bir karavan geze geze yaşayalım bence :)

Haklisin hemde sonuna kadar..
Bencede gitmemelisin , zaten bir kere denemissiniz ve olmamis..

Ben olsam senin yerinde gitmezdim.....

Haklisin hemde sonuna kadar..
Bencede gitmemelisin , zaten bir kere denemissiniz ve olmamis..

Ben olsam senin yerinde gitmezdim.....
zaten gidersem babamda beni hiç affetmez heralde :) ama ne yapıcam ben ayrılacakmıyım yani ya güzellikle ya zorla diyor beni seviyosan gelirsin diyor ama iş sevgiden filan çıktı yani üf kafam çok karışık

zaten gidersem babamda beni hiç affetmez heralde :) ama ne yapıcam ben ayrılacakmıyım yani ya güzellikle ya zorla diyor beni seviyosan gelirsin diyor ama iş sevgiden filan çıktı yani üf kafam çok karışık

Sen bikez aileni karsina almissin..
Ben hic bir erkek icin , ikinci kez babami karsima almazdim.....

Ya güzellikle ya zorla mi? Nasil.zorla olacakmis. Gitsin isini evini kursun yanina öyle alsin seni madem o kadar güveniyor kendine.

Sen de ben burada kalacagm ya güzellikle ya zorla de. Çocuk gibiler ya anne diye ağlayacak bu adamlar nerdeyse

Beni seviyorsan gelirsin deyip kadinlari tohmet altinda birakmak saglikli mi.matikli dusunup karar verip oyle hareket edin bence.ne kendi ailenizi ne karai tarafin ailesine gore ysayin.kendi yolunuzu cizerseniz yoluna girer aslindA.erkeklerde malesef kisa yoldan zengn olalim suraya varim yogumu yatirayim ertesi gun iki katini kazanayim mantigi var.bunu da ancak kadinlar tolere edebiliyor.
neyse...oldugunuz yerdw kalmak.daha akillica gibi

Ya adama hak verin lütfen. Erkek icin daha zordur. Kendini ezik hisseder, özgüven sorunu cikar. Iç guveysi kolay bir sey mi? Nasil ki bayanlara kaynananizin yaninda yasamayin diyorsak erkeğe de aynisini derim. Ortada bir yerde ev tutun. Bir seyler yapin. Aksi halde cok zor..

benim derdim iş güç şehir de değil benim yanımda güçlü mutlu olamıyorsa ben onunla neden gidim zaten bana ihtiyacı yok ailesi yeter ona .. eşimin ailesi iyi hoşta bu kaynana gelin kavgaları bu erkeklerin bu tarz tavırlarıyla başlıyor kesinlikle

benim hiç bir zaman öyle bir istediğim beklentim olmadı ama eşim dediğiniz gibi rahat yaşamak istiyor tabiki herkes ister ama benim bu yönde hiç bir baskım olmadı aksine ben orta halli evleri beğenrim o beğenmez gece konduda olur biz bir olalım derim o istemez .. ailemin durumu iyiydi bugüne kadar beni gördüğümden geri koymak istemiyor biliyorum ama ben mutlu huzurlu olduktan sonra herşeye razıyım çünkü herşey gelip geçici bugün var yarın yok

Annesi babası gidecekmis konu sahibinin emekli olacakmış. O zaman herkes başka şehirde olacak... ama yok beyefendi ailesinin yaninda olmak istiyormuş

Koskoca adam annesinin dizinin dibinden ayrılamıyor mu? Nasıl olsa sizin aileniz taşınacakmış Ankara.dan ikinizin de ailesinden uzak olacaksınız otomatikman, daha ne istiyor ki?

o düşünceye bende hak veriyorum ama dediğim gibi artık kendi evimize çıkacaz bırakın ailemle yaşamayı ailem başka bir ile taşınıyor eşimin aileside başka şehirde şuan yaşadığımız yerde sadece eşim ve ben olacağız o buna rağmen gitmek istiyor ben bunca sıkıntıdan sonra kendi evime cıkacağım herşey oturacak derken bana ailesinin yanında yaşamak istediğini söylüyor buna nasıl hak verebilirim ben de kız cocuğuyum bende istemem ailemden ayrılmak ben onlarla gidelim diye diretmiyorum ama

Annesi babası gidecekmis konu sahibinin emekli olacakmış. O zaman herkes başka şehirde olacak... ama yok beyefendi ailesinin yaninda olmak istiyormuş

Eğer kira da vermeyecekse zoruna gidebilir.
Bilmiyorum bu durumda ne yapilir ama ikisi de hatali. Konu sahibi illa benim dedigim olacak diyor ki dedigi olmuş adam da illa benim dediğim. Ortak bir karar alinmasi sart..

Mecbur ortak bir karar alacaksiniz. Baska ne olabilir bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…