ailesinin yanında güçlüymüşş

Eğer kira da vermeyecekse zoruna gidebilir.
Bilmiyorum bu durumda ne yapilir ama ikisi de hatali. Konu sahibi illa benim dedigim olacak diyor ki dedigi olmuş adam da illa benim dediğim. Ortak bir karar alinmasi sart..
dediği olmuş derken ne konuda dediğim olmuş ?
kira verecek tabi ev babamın evi değil burda kurulu işi varken eve çıkacakken iç güveysi durumu bitecekken kalk gidiyoruz ben annemi babamı özlüyorum demesi mi haklı ?

ben illa benim dediğim olacak demiyorum onun için 3 kere şehir değiştirdim babamı karşıma aldım ve şuanda ben ailemle bizde gidelim demiyorum ona sabit yaşantımız devam etsin istiyorum bunun neresi kötü ki illa annemlerle bizde gidecez diye diretsem neyse ama ikimizinde işi gücü varken hop özledi diye neden taşınalım

olur mu canım.resmen göçebe hayatı yaşamışssınız.
artık biyerde tutunmanız lazım.
daha önce denemişsiniz olmamış.
senelerce böyle taşınılıp durulur mu?
özlerse özlesin herkes özlüyor.evlenmeyecekti o zaman
kesinlikle kabul etme.

işte diyorum aynı şeyleri yaşamıyacağımız ne malum yok diyor çok değişcem çok mutlu etcem seni istemediğin bir yere gitmiceksin istemediğin kimse evimize gelmicek vs. vs.

Sakın inanma bu vaatler hep boş oraya gittikten sonra zaten dönüşünüz bi daha belkide hiç olamayacak bunu bildiği için sizi kandırmaya çalışıomuş gibi geldi..Hem siz artık evlisiniz artık siz bir ailesiniz güçlü hissetmesi için kendi babasına ihtiyacı olmaması lazım ve ailesini sizden sonraki plana koyması lazım tabii sizinde hem sonuçta evlenmiş bir adam bu bilmiyor muydu sorumlukları olacağını?

Hic verdiği sözlere Kanma. Hic tehditlerini de duyma. Mantiksiz değil yaptigin çünkü. Sirf özledim diye düzen bozulmaz ilkokul çocuğu degil yani artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…