- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi susukunhatun
-
Ya uzatmasına bile gerek yok tabağı önüne koysaymış o da yetermiş.Çocugu yaparken utanmamıs (zaten neden utansın karı kocalıkta) hamıle karısına cevız uzatırken mı utandı. Valla bu erkekler bı alem. Hem ayy benım bebegıme kan olsun can olsun deyıpte uzatabılırdı ne var kı ılgı gosterse.
Onu yapan bir öğretmen biliyorum çocuğu engelli şu an. Öğretmen yani düşünNikahli kocasindan olan cocuguna hamileyken hamileliginden utanip karnini kemerle duzlestireni gordum. Sonuc, asiri basinctan engelli erken dogan bebek. Niye utandin diye soruldugunda insanlar ne yaptigimizi anlayacak seklinde hayattan insanlardan sogutan bir cevap alinmisti.Insanlar degisik degisik.
Ben gelin hanımın ceviz yedirmedi diye gönül koymasına takıldım. Altı üstü bi ceviz özür beklemeler falan ne gereksiz. Eşi saçmalamış zaten.Diğer konuda evet ama bu konu biraz daha farklı:)
Evet büyütülecek bişey değil ama eşi, ceviz uzattı diye kv aman da oğlum gelini eliyle besliyor, bu ne terbiyesizlik mi diyecek.
Öyle bi kadınsa ben olsam zaten gitmezdim.
Pasta almadı diye kavga eden kız mısın yoksa sen
Yahu hamilelik dolayısı ile anladık hormonlar değişiyorda buda fazla nazlanmak herhalde. Sürekli özür beklerseniz üzülen siz olursunuz
yok o degilim ben.mesele hamile olmamda degil aslinda,benim orda yok sayilmam gormezden gelinmem.aramizin kotu olmasi icin ugrasan gorumceme kendi evinde ikram edilip bana edilmemesi.sonucta misafir benim ve esim icin oraya gitmisim gorumcemin bana ettiklerine ragmen.onlarda aramizin kotu oldugu kanisina kapilirsa bi hayli sevinecekleri icin esime bu yuzden cok darildim.buyutmemistim aciklamariyla sebepleriyle benim olayi buyutmeme neden oldu kendisi.ben zaten cokmu buyuttum acaba diye burdan fikir almak istedim.prenses lafini neden herkes agzina dolamis anlamiyorum.prenses olup baby showerler yapmisiz sanir millet.hamile olmakda azicikda hurmet gerektirsin ne var.kadinlar 9 ay sıkıntıya giriyorlar esleride biraz ustune dussun ne varki bunda kiskanacakBen anlamıyorum dünyada tek hamile olan prenseslermiş gibi davranıyor ikiside :)
Boşver çok takılmaFazla yoksa hiç koymasaymış. Ne ayıp ya.
Icim parcalandi. Tamam gösteris yapilmasini tastiklemiyorum buda eziyet olmus cocuga.Nikahli kocasindan olan cocuguna hamileyken hamileliginden utanip karnini kemerle duzlestireni gordum. Sonuc, asiri basinctan engelli erken dogan bebek. Niye utandin diye soruldugunda insanlar ne yaptigimizi anlayacak seklinde hayattan insanlardan sogutan bir cevap alinmisti.Insanlar degisik degisik.
Kıskanmak mı? :)) bunu kıskançlık olarak adlandırman bile komik çünkü banane senin nazından hamileliğinden. sadece fikrimi söyledim abarttığınızı düşündüm. Burada olayı törpüleyen görümceniz. Zaten sizin hamileliğinize saygı duymuyor ki cevizi eşinizin önüne koymuş. Eşiniz de oltaya güzel gelmiş. Sizde konuyu büyütüp görümcenizin istediğini yapmış oluyorsunuz.yok o degilim ben.mesele hamile olmamda degil aslinda,benim orda yok sayilmam gormezden gelinmem.aramizin kotu olmasi icin ugrasan gorumceme kendi evinde ikram edilip bana edilmemesi.sonucta misafir benim ve esim icin oraya gitmisim gorumcemin bana ettiklerine ragmen.onlarda aramizin kotu oldugu kanisina kapilirsa bi hayli sevinecekleri icin esime bu yuzden cok darildim.buyutmemistim aciklamariyla sebepleriyle benim olayi buyutmeme neden oldu kendisi.ben zaten cokmu buyuttum acaba diye burdan fikir almak istedim.prenses lafini neden herkes agzina dolamis anlamiyorum.prenses olup baby showerler yapmisiz sanir millet.hamile olmakda azicikda hurmet gerektirsin ne var.kadinlar 9 ay sıkıntıya giriyorlar esleride biraz ustune dussun ne varki bunda kiskanacak
Ayıbı eşin değil görümcen yapmış, evine çaya gidiyorsun hamilesin getirdiği 2 ceviz onu da kardeşinin önüne koyuyor. Çok ayıp bence.yok hayir benim onume koymadi fazla yokmus.zaten gorumcemle aramiz yoktur evine cok gitmem oda beni sevmez fazla muhatap olmaz
cok tesekkur ederim ne kadar guzel anlatmissiniz dusuncelerimi.aynen zaten cok gitmiyorum oyuzden.Konu sahibi ben sizin anlatmak istediğiniz şeyi çok iyi anladım.Eşiniz sizi annesi ve ablasının yanında değersizleştirerek kıymet kazanmaya, onları mutlu etmeye çalışıyor, hem de siz kendinizi çiğneyip, eşiniz için oraya gittiğiniz halde yapıyor bunu.Bir de üstüne utanmadan açıkça söyleyebiliyor.Eğer eşinizin sizi sevdiğini, değer verdiğini, ailesi kabul ettiğini görürlerse canları sıkılacak ve tribe girecekler, eşiniz de sizin statünüzü onların önünde hiç ederek, sevgili ailesinin üzülmesini engelliyor ve sizin üzerinizden ego tatmininde bulunarak mutlu olmalarını hedefliyor.Üstelikte hamilesiniz, hamile olunca evet erkekte üzerine düşeni bir zahmet yapacak, bunun prenseslikle hiç alakası yok.Siz ikinize ait olan bebeği bedeninizle besleyip, hayati tehlike pahasına doğuruyorsanız bir zahmet erkekte kendi üzerine düşen azami görevleri yerine getirsin.
Gitmeyin bir daha madem kıymet bilinmiyorsa ve eşinize de bunu yaptırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?