ailesinin yaninda utaniyormus

Ya uzatmasına bile gerek yok tabağı önüne koysaymış o da yetermiş.

Onu yapan bir öğretmen biliyorum çocuğu engelli şu an. Öğretmen yani düşün

Ben gelin hanımın ceviz yedirmedi diye gönül koymasına takıldım. Altı üstü bi ceviz özür beklemeler falan ne gereksiz. Eşi saçmalamış zaten.

Cocugu yapmaya utanmiyorda cevizi uzatmaya mi utaniyor. Herkes biliyor o bebek senin karnina gokten inip girmedi. Neyse uzatmayin bosverin sizinkide boyle demek ki

Pasta almadı diye kavga eden kız mısın yoksa sen
Yahu hamilelik dolayısı ile anladık hormonlar değişiyorda buda fazla nazlanmak herhalde. Sürekli özür beklerseniz üzülen siz olursunuz
Ben anlamıyorum dünyada tek hamile olan prenseslermiş gibi davranıyor ikiside :)
yok o degilim ben.mesele hamile olmamda degil aslinda,benim orda yok sayilmam gormezden gelinmem.aramizin kotu olmasi icin ugrasan gorumceme kendi evinde ikram edilip bana edilmemesi.sonucta misafir benim ve esim icin oraya gitmisim gorumcemin bana ettiklerine ragmen.onlarda aramizin kotu oldugu kanisina kapilirsa bi hayli sevinecekleri icin esime bu yuzden cok darildim.buyutmemistim aciklamariyla sebepleriyle benim olayi buyutmeme neden oldu kendisi.ben zaten cokmu buyuttum acaba diye burdan fikir almak istedim.prenses lafini neden herkes agzina dolamis anlamiyorum.prenses olup baby showerler yapmisiz sanir millet.hamile olmakda azicikda hurmet gerektirsin ne var.kadinlar 9 ay sıkıntıya giriyorlar esleride biraz ustune dussun ne varki bunda kiskanacak

canımbence görümceni sevmedğin için zoruna gitmiş aslında eşin dengede tutmuş sizibence dert edilcek bişey yok.

Çok saçma yaptığı, ilk sana sormalı bir de hamilesin. Benim eşim de utangaç ama zamanla aştırdımböyle şeyleri. Siz de nelerle mutlu olacağınızı anlatın ki o da yapsın. Ben eşime söylüyorum misal ilk bana mi verdi eve gidince diyorum ki böyle yapman beni çok mutlu etti. Ya da annesinin bir lafina karşı beni savunursa aynı şekilde, ben cevap veremiyorum ama senin beni ezdirmemen çok güzel bir şey diye. Böyle böyle o da bu davranışlarını arttırıyor.

Icim parcalandi. Tamam gösteris yapilmasini tastiklemiyorum buda eziyet olmus cocuga.

Kıskanmak mı? :)) bunu kıskançlık olarak adlandırman bile komik çünkü banane senin nazından hamileliğinden. sadece fikrimi söyledim abarttığınızı düşündüm. Burada olayı törpüleyen görümceniz. Zaten sizin hamileliğinize saygı duymuyor ki cevizi eşinizin önüne koymuş. Eşiniz de oltaya güzel gelmiş. Sizde konuyu büyütüp görümcenizin istediğini yapmış oluyorsunuz.

Eşiniz çekinmiş olabilir. Ayrıca ne var kardeşine ceviz uzattıysa. Bir problem göremedim açıkçası.

Konu sahibi ben sizin anlatmak istediğiniz şeyi çok iyi anladım.Eşiniz sizi annesi ve ablasının yanında değersizleştirerek kıymet kazanmaya, onları mutlu etmeye çalışıyor, hem de siz kendinizi çiğneyip, eşiniz için oraya gittiğiniz halde yapıyor bunu.Bir de üstüne utanmadan açıkça söyleyebiliyor.Eğer eşinizin sizi sevdiğini, değer verdiğini, ailesi kabul ettiğini görürlerse canları sıkılacak ve tribe girecekler, eşiniz de sizin statünüzü onların önünde hiç ederek, sevgili ailesinin üzülmesini engelliyor ve sizin üzerinizden ego tatmininde bulunarak mutlu olmalarını hedefliyor.Üstelikte hamilesiniz, hamile olunca evet erkekte üzerine düşeni bir zahmet yapacak, bunun prenseslikle hiç alakası yok.Siz ikinize ait olan bebeği bedeninizle besleyip, hayati tehlike pahasına doğuruyorsanız bir zahmet erkekte kendi üzerine düşen azami görevleri yerine getirsin.

Gitmeyin bir daha madem kıymet bilinmiyorsa ve eşinize de bunu yaptırmayın.

Ben sizin yerinizde olsam eğer eşinizle büyük bir kriz doğmayacaksa gitmem hiçbir yere eşiniz gidiyorsa gider. Hiç çekemem öyle şeyleri. Bir de o nasıl bi bahanedir cnm az ceviz varmış gitmiş kardeşinin önüne koymuş. Azsa çıkarma kardeşim. Kasıt ararım bu davranışta. Bir de hamilesiniz canınız çekse. Terbiyesizler. Eşinizde çok afedersiniz saf mıdır, nedir? Yani ne kaba, ince fikirden uzak bir eşiniz var. Demiyor hamilesin canın çeker evladımı taşıyorsun karnında. Eşinizin açıklaması tam bir fiyasko olaylara mum dikmiş açıklamalarıyla. Allah gözündeki perdeyi kaldırsın. Karısına yuvasına daha düşkün bir erkek olsun inşallah. Sizde üzüldünüz anladım ama olayı büyütüp tartışmayın keza size hiçbir faydası yok, zararı olur. Sağ salim evladınızı kucağınıza alın inşallah

Haklısın hamilesin, kocan cevizi kırıp kendi bile yemeden önce sana uzatmalıydı. Sana uzatma görgüsünü gösteremiyorsa Utanıyorsa bişeyde yemesin

Benim de canım çektiyse bana da verir misin derdim o da verirdi. Vermesini istiyosan söyle Belli ki sen de utanmışsın onun gibi. Yani ne diyim. Uzatıp canını sıkma bence. Hamilesin hem

cok tesekkur ederim ne kadar guzel anlatmissiniz dusuncelerimi.aynen zaten cok gitmiyorum oyuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…