ailesinin yaninda utaniyormus

Mesele ceviz değil eşinizin ailesinin yanında böyle davranması onlarda eşiniz sizi umursamıyor sanacak ki eşinizde umursamıyorum fazla görün işte der gibi yapmış

Çok alıngan geldiniz bana.. Canım çekerse gider kendim kırar yerim ben.. Eşim ablasına, annesine uzattı diye de laf yapmam. Size uzatmış olsa bu sefer de sıralamaya takılırdınız kesin.. Bana neden 3. uzattı diye..

Araları bozukmuş zaten. Yine de hiç ortaya getirmeyebilirmiş.

bozuk olsun ne fark eder ki. dusmanim olsa yiyecek sakinmam. hele hamile olacak ellerimle kirar tabaga öyle koyarim. o hamile kusura bakmayin azdi onun nasibiymis derim.

normalde alinacak uzulecek bi konu degil ama hamileyken insan hassas olabiliyo. ben izmir marşını her duydugumda aglardim ya hamilelik öyle degisik bı dönem

Ay bende hamileyken öyleydim
Haklısınız aynen öyle yapması gerekirdi. Ama hadi görümce düşüncesiz, ya eşine ne demeli. Hepsi ayrı değişik.

Ay bende hamileyken öyleydim
Haklısınız aynen öyle yapması gerekirdi. Ama hadi görümce düşüncesiz, ya eşine ne demeli. Hepsi ayrı değişik.

bu da kültürden işte.

kalabalik evde bi kac kez sofra kurulursa once erkeklere yedirirler mesela. adamlar cay icip muhabbet ederken kadinlar bi yandan sofra bulasik yedir kaldir ac ac is tutarlar. bekle iş bitsin ki kadin yesin.

bi bayram eşimin anneannesine gittik. sofra kuruldu ev küçük. salonda kaynanam anneanne erkekler yedi. dayilarin esleri cocuklar ve ben sofa gibi bi aralik vardi orda yedik. gelinler sofraya oturmazmis. kaynanam da o evin kiziyim gelini değilim diye zorla sıkıştı sofraya. ve anlatamam yüzündeki o mutlulugu. kafalar cok güzel

zihniyet işte ne diceksin. hızla bu zihniyetin tukenmesi dileğiyle...

Ben görümceye takıldım. Hamile kadın dururken götürüp kardeşinin önüne koyuyor cevizi. Normal durumda eşimin bana ikram etmemesini de sorun etmem de hamileysem ilk bana uzatmalı. Bunun yetişme tarzıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum, romantizm olsun diye illa eliyle ağzına uzatmasını da beklemiyorum kırıp önüne koyabilir bunda utanacak ne var?

Erkeklerin doymadını bekleyen, kp in yanında çocuğunu kucağını alamayan zamanlardan çıkıp geldik

Pasta almadı diye kavga eden kız mısın yoksa sen
Yahu hamilelik dolayısı ile anladık hormonlar değişiyorda buda fazla nazlanmak herhalde. Sürekli özür beklerseniz üzülen siz olursunuz

Sizin önünüze konulmaması da hiç hoş değil ben çok abartacak bişey görmedim eşinizin yaptığında ama görümcenizin yaptığı ayıp eşinizinkini ezip geçiyor zaten.

Ben anlamıyorum dünyada tek hamile olan prenseslermiş gibi davranıyor ikiside :)
Diğer konuda evet ama bu konu biraz daha farklı:)
Evet büyütülecek bişey değil ama eşi, ceviz uzattı diye kv aman da oğlum gelini eliyle besliyor, bu ne terbiyesizlik mi diyecek.
Öyle bi kadınsa ben olsam zaten gitmezdim.

Nikahli kocasindan olan cocuguna hamileyken hamileliginden utanip karnini kemerle duzlestireni gordum. Sonuc, asiri basinctan engelli erken dogan bebek. Niye utandin diye soruldugunda insanlar ne yaptigimizi anlayacak seklinde hayattan insanlardan sogutan bir cevap alinmisti.Insanlar degisik degisik.

Haklısın abartmıyorsun. Onların yanlarında yapmamasının bir sebebi vardır. Utandığı için değil bişeyler kızışmasın diyedir. Boşverin takacak bişey yok. Mutluluğunuza bakın. Normalde diyormu evet onların yanında demesin çokta tınnnnn.

Çocugu yaparken utanmamıs (zaten neden utansın karı kocalıkta) hamıle karısına cevız uzatırken mı utandı. Valla bu erkekler bı alem. Hem ayy benım bebegıme kan olsun can olsun deyıpte uzatabılırdı ne var kı ılgı gosterse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…