- Konu Sahibi susukunhatun
-
Araları bozukmuş zaten. Yine de hiç ortaya getirmeyebilirmiş.hamilesin sen ye demesi lazim aslinda. sonucta konu sahibinin karnindaki el oglu degil kendi yeğeni
Araları bozukmuş zaten. Yine de hiç ortaya getirmeyebilirmiş.
Ay bende hamileyken öyleydimbozuk olsun ne fark eder ki. dusmanim olsa yiyecek sakinmam. hele hamile olacak ellerimle kirar tabaga öyle koyarim. o hamile kusura bakmayin azdi onun nasibiymis derim.
normalde alinacak uzulecek bi konu degil ama hamileyken insan hassas olabiliyo. ben izmir marşını her duydugumda aglardim yahamilelik öyle degisik bı dönem
Ay bende hamileyken öyleydim
Haklısınız aynen öyle yapması gerekirdi. Ama hadi görümce düşüncesiz, ya eşine ne demeli. Hepsi ayrı değişik.
Erkeklerin doymadını bekleyen, kp in yanında çocuğunu kucağını alamayan zamanlardan çıkıp geldikbu da kültürden işte.
kalabalik evde bi kac kez sofra kurulursa once erkeklere yedirirler mesela. adamlar cay icip muhabbet ederken kadinlar bi yandan sofra bulasik yedir kaldir ac ac is tutarlar. bekle iş bitsin ki kadin yesin.
bi bayram eşimin anneannesine gittik. sofra kuruldu ev küçük. salonda kaynanam anneanne erkekler yedi. dayilarin esleri cocuklar ve ben sofa gibi bi aralik vardi orda yedik. gelinler sofraya oturmazmis. kaynanam da o evin kiziyim gelini değilim diye zorla sıkıştı sofraya. ve anlatamam yüzündeki o mutlulugu. kafalar cok güzel
zihniyet işte ne diceksin. hızla bu zihniyetin tukenmesi dileğiyle...
Yok o başkasıydı:)Pasta almadı diye kavga eden kız mısın yoksa sen
Yahu hamilelik dolayısı ile anladık hormonlar değişiyorda buda fazla nazlanmak herhalde. Sürekli özür beklerseniz üzülen siz olursunuz
Ben anlamıyorum dünyada tek hamile olan prenseslermiş gibi davranıyor ikiside :)Yok o başkasıydı:)
Diğer konuda evet ama bu konu biraz daha farklı:)Ben anlamıyorum dünyada tek hamile olan prenseslermiş gibi davranıyor ikiside :)
Nikahli kocasindan olan cocuguna hamileyken hamileliginden utanip karnini kemerle duzlestireni gordum. Sonuc, asiri basinctan engelli erken dogan bebek. Niye utandin diye soruldugunda insanlar ne yaptigimizi anlayacak seklinde hayattan insanlardan sogutan bir cevap alinmisti.Insanlar degisik degisik.Ben görümceye takıldım. Hamile kadın dururken götürüp kardeşinin önüne koyuyor cevizi. Normal durumda eşimin bana ikram etmemesini de sorun etmem de hamileysem ilk bana uzatmalı. Bunun yetişme tarzıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum, romantizm olsun diye illa eliyle ağzına uzatmasını da beklemiyorum kırıp önüne koyabilir bunda utanacak ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?