Aileyle tanıştırma olayı, bi erkeğin ciddiyetini anlamak için kesin bağlayıcı değildir... Gelecekle ilgili planlarının olma ihtimali de vardır, olmama ihtimali de...
Senin durumuna gelince, üç ihtimal değerlendiriyorum partnerin hakkında:
1: Evlenme teklifi etmek için uygun zaman bekliyor.
2: Bazı erkekler, beraber olduğu bayanlara direk evlenme teklif etmektense, böyle bir yolu tercih ediyor...
Belki de, senin evlilik konusundaki görüşünü irdelemek için, bu yolu dememiş olabilir.
3: Ne olursa olsun, tedbiri elden bırakma... Erkek milleti, bir kızı aşkıyla sarhoş etmenin yollarını hep bulmuştur... Kuru sıkı atıyor olabilir...
Bence şu an ortada ol.... Ne evlilik hayallerine bağlan, ne de kandırılıyormuş gibi bir hisse kapıl.. Sadece bekle.. Kafanda ne eminlik olsun; ne de şüphe... Sadece "acaba!!" olsun...
Duygularını kontrol altına almaya çalışmalısın...
tek istedigim zamanı geri getirebilmek..cahillik bu olsa gerek..ilgisi alaksından şüpeli degilim..kesinlikle ama göz ardı edilmeyecek kadar cok şey var aslında..bende şimdiden cok samimi olmak istemedim ailesiyle ama cok bozuldu kabul etmeyince..onu kırmak ta istemedim belkide bunu ilk yaşamanın verdigi mutlulukla kabul ettim tanısmayı..böyle degerli oldugumu hissettim hemde cok..ama şimdi gelen mesajlardan anlıyorum ki artık cok gec..zamana bırakmalıyım belkide sogutmalıyım kendimi bu ilişkiden..ne kadar cok sey yaşansada..tek yaşayan ben degilimdir diye avutayım kendimiii..allah yardımcım olsunn mesegine gelince pilot thy de
gece hayatı içkisi sigarası hiç bişeyi yok..tam eski kafalı bir erkek benım erkek arkadasım..hatta birgun acık acık konustum oda benı her önüme gelen kızla ailemle tanıstırdıgımı mı düşünüyorsun dedi..bunu cok konustuk bu konuları..onnun hakkında çapkındır yalancıdır gibi hi bişey duymadım hep bana net oldu her zaman..bende ona tabıkı..nereye gitse haber veriyo eve giriş saatine kadar biliyoum..gece hayatı hiç yok bunlar beni çeken şeyler cok iyi biri..sadece niyetinin ciddiyetinden annesinin son oturmaya gittiginde bana gelin demesi komsularına öyle tanıtması babsının artık aileler tanıssın demesi cocuklarının ciddi oldugunu bldikleri için yaptıklarını düşünüyorum buda benı olumlu düşünmeye yönelerdiriyoo..konusulmasa evde böyle demezlerdi.ailesi de normal bir aile yanlız klasik örf ve adetlerie önem veren birtürk ailesi onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?