ailesiyle tanıstıran erkek niyeti ciddi midir ?

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
bir sorunum var içinden cıkamadıgım..7 aydır bir birlikteligim var.. ve benı 4 aydan itibaren ailesi ile tanıstırdı..niyetiinin ciddi oldugunu söyledi..başıma ilk defa böyle bişey geliyo..ve ben cok fazla ümitlendim..şimdi aptal gibi evlilik hayelleri kuruyorum..ailesine 4 5 defa gittik..cok heyecanlıydım her gittigimde aramızdada 12 yas fark var.bazen bunu sorun ettigini düşünüyorum kompleks yaptıgını düşünüyorum benım yanımdasenağlama.ama her gittigimde benim daha yakın olmamı istiyo ailesiyle..ben gelicekmişim gelin olarak o gelmiyicekmiş.bundan dolayı kavga bile ettik..ama böyle davranıyo ama tam bir evlenme teklifi yok..gelecek düşüncelerinde bende varım bunu farkediyorum..ilgisi alakası iyi ama bir problemde o benım ailemle tanısmaya yanasmıyo..diyoki istemeye gelmeden kısa bir zaman once aileyle tanısılır diyoo..adetler byle diyoo..ama net bir evlilik konusu acmıyo..bana yüzük aldı altın degil sonra 2 hafta sonra kendisine de aldı yüzük ama aynı degil farklı yüzükler..bende takmıyorum inadına yüzügü..acaba kandırılıyormuyum..bana evlenme teklifi edermii..acayip inandım ona güvendim..şimdide herşey normal hayatımızda..ama hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum..lütfen yardım edin..tecrübelilerden evlenenlerden bekliyorum cevap..yoksa yakında yiyicem kafayııısenağlamasenağlamasenağlama

Aileyle tanıştırma olayı, bi erkeğin ciddiyetini anlamak için kesin bağlayıcı değildir... Gelecekle ilgili planlarının olma ihtimali de vardır, olmama ihtimali de...

Senin durumuna gelince, üç ihtimal değerlendiriyorum partnerin hakkında:
1: Evlenme teklifi etmek için uygun zaman bekliyor.

2: Bazı erkekler, beraber olduğu bayanlara direk evlenme teklif etmektense, böyle bir yolu tercih ediyor...
Belki de, senin evlilik konusundaki görüşünü irdelemek için, bu yolu dememiş olabilir.

3: Ne olursa olsun, tedbiri elden bırakma... Erkek milleti, bir kızı aşkıyla sarhoş etmenin yollarını hep bulmuştur... Kuru sıkı atıyor olabilir...

Bence şu an ortada ol.... Ne evlilik hayallerine bağlan, ne de kandırılıyormuş gibi bir hisse kapıl.. Sadece bekle.. Kafanda ne eminlik olsun; ne de şüphe... Sadece "acaba!!" olsun...
Duygularını kontrol altına almaya çalışmalısın...

bence yüzüklerin aynı veya farklı olmasını problem etme canım. yüzük olsunda önemli değil yani.

sanırım o onunailesiyle oturmanızı planlıyor ve bu nedenle senin ailesiyle iyi geçinmeni istiyor.
he senin ailenle tanışma konusuna gelince haklı olabilir. çünkü bence de ailen bir erkek arkadaşın olduğunu ve boyutunu bilmeli, ama ciddi bir adım atılmaya az zaman kala tanışmalı.

çok problem etme.
tabi ki seni ailesiyle tanıştırması olumlu bir durum

Biraz matematik hesabı yapar gibi, bir açıklama yaptım ama idare et artık...

vallahi niyeti ciddi de olabilir, niyetini ciddi zannet te isteyebilir.. amman dikkat..sengözlerimebaksanab

aslında haklısınız ama cok popüler bir meslegi var..hep bayanlarla birlikte kuaöfr degil ama :) 35 yasında hiç evlenmemiş ben ise 23 yasındayım..bazı şeyleri hep alttan alıyorum cogu zaman..onlara gittigimizde babası artık sizinde izniniz olursa aileler tanıssın dedi..bende kısmetse olur dedim..ama ondan sonra ses seda cıkmadı..ailesi cok iyi davranıyo bana..ama ben küçük oldugum için kendimi ona yetersiz hissediyorum cok..cok şey biliyo benden daha tecrubelii..bazen tıkandıgım zamanlar oluyoo..birde onlara gittigimizde sürekli ailesi bana onu övüyoo.kendimi kötü hissediyorum.cunku benı oven yok orda.sanki şey gibi hissediyorum onun meslegi yüzünden onunla birlikteyim gibi..bu yüzden ayrılmayı bile cok düşündüm ama kopamıyorum elimde degilll..artık istesemde kopamam gerciii...cok karmasık durum içindeyim

Ferza' ya katılıyorum..Aılesıyle tanıstırmasına kesınlıkle kanma bence tamamıyle cıddı oldgunu gostermez bu oyle kı bazı erkekler artık suyunu cıkarmıs durumda kızları kandırmanın yolunu bulmuslar aıleyle tanıstırınca kız cıddı dusundgnu sanıyor ve tamamıyle guvenıyor ona ben cok gordum cevremde kız arkdslrımda ama cokta karamsar olmamak lazım senın aılen ne dıyor bu ıse?

hımmm şimdiden seni komlekse sokmaya başlamışlar bence.
sende ben daha gencim diye arada bir söyle sözünü o zaman.
nefret ederim öyle kendini veya kendi ailesini öven insanlardan ıyy

benım ailemde biliyo ilişkiyi..ailemin bildiginide biliyoo..aileler biliyo ama tanısmadılar bir araya gelmediler daha..ya bu erkekler işi biliyo yada kızlar inanmaya megilli..ama benım basıma ilk böyle bişey geldigi için şaşkınım..sevinemiyorum bile hep ikilemler hep ikilemler ne olucak bilmiyorum o yüzden yardım istedim konusacak başka kimsemde yok..akıl verecek yardım edecekk

canım aılesıyle tanıstırır eger modern goruslu bır aılesı warsa ne olacakkı?su ankı gorustugu ınsan olarak.ama erkek mılletı her zaman tanıstırdı dıye cıddı demek deıl.bence cek karsına konus.nıyetın ne dıye

tanıştırdığı kişilerin gerçekten anne babası olduğuna eminmisin-tatlicadiarzu-
şaka bir yana daha nişanlı bile değilken,hatta arada bir teklif dahi yokken ailesiyle bu derece samimi olmanı tasvip etmiyorum.
onun bu yöndeki baskısı senin için bir sebep olmamalı.
kendin alıştırıyorsun gibi geliyor bana.

şu kadınlarla içiçe olduğu mesleği merak ettim doğrusu.
ne iş yapıyor erkek arkadaşın..........

erkek arkadaşının çok çok tecrübeli olmasını istemiyorsan senden 12 yaş büyük biriyle bir ilişki yaşamayı tercih etmemeliydin bu bir. ikincisi ben de daha çıkarken ailesiyle böyle bir yakınlığı fazla buldum, üçüncüsü madem yüzük alınacak ikiniz seçerdiniz ya da o ikinize birden aynı zamanda alırdı, iki kişi farklı yüzük takacaksa ne anlamı varmış ki :mymeka: ve son olarak da bu kadar ümitlenmemelisin, daha 7 ay olmuş ve sen bana evlenme teklif eder mi diye endişeleniyorsun, umarım bu yaşadığınız şeylerde ne kadar ileri gittiğinizle ilgili değildir.

Kızın erkeğin ailesiyle sevgiliyken tanışmaya gitmesini doğru bulmuyorum. Bana ters.
Ben biraz geri kafalıyım, kızla tanışmak isteyen aile kızın evine gelir.

Bence çok içli dışlı olmuşsun, buda seni çok fazla beklenti içine sokmuş doğal olarak..Yığınla kompleks sahibi olmuş, bide üstüne kendini yetersiz görmeye başlamışsın. Birde üstelik ailenle tanışmaya yanaşmıyor.
Hala ailesinin evine gitmeyi düşünüyor musun?

yapılabilecek en güzel yorumu ferza yapmış zaten:)yapılabilecek en güzel yorumu bu sefer ben yapıyım dedim ama yine o yapmışsırnaşık şey

sen bu konunu okuyunca aklıma şey geldi.eskiden bir erkek kız ark.nı ailesi ile tanıştırıyosa kesin ciddi olduğu için tanıştırırdı.yani şimdikiler gibi ailesini bile bazı çıkarlarına alet etmezdi...ama senin erk ark.ın da böle biri demek değil bu yanlış anlama sakın...

tek istedigim zamanı geri getirebilmek..cahillik bu olsa gerek..ilgisi alaksından şüpeli degilim..kesinlikle ama göz ardı edilmeyecek kadar cok şey var aslında..bende şimdiden cok samimi olmak istemedim ailesiyle ama cok bozuldu kabul etmeyince..onu kırmak ta istemedim belkide bunu ilk yaşamanın verdigi mutlulukla kabul ettim tanısmayı..böyle degerli oldugumu hissettim hemde cok..ama şimdi gelen mesajlardan anlıyorum ki artık cok gec..zamana bırakmalıyım belkide sogutmalıyım kendimi bu ilişkiden..ne kadar cok sey yaşansada..tek yaşayan ben degilimdir diye avutayım kendimiii..allah yardımcım olsunn mesegine gelince pilot thy de

Bu kadarda aşağılama artık kendini.
Kendine biraz güven. Pilotsa pilot.

Nerdeyse ben onu hak etmiyorum diyeceksin.

Ben her zaman yanlış bulmuşumdur kızın erkeğin ailesiyle tanışmasını ve evlerine gitmesini.
Niyeti ciddi olan erkek benim için kızı ailesiyle tanıştıran değil. Kendi ailesini kızın ailesiyle tanıştırmaya çalışandır.

Sen sadece ailesiyle arasına mesafe koy ve tavrını belli et.
ılle hemen evlenecek değilsiniz.
Sende ailemle tanışmayı uygun görene kadar ben pek fazla gitmek istemiyorum de.
ılişkiden niye soğutuyorsun kendini.

gece hayatı içkisi sigarası hiç bişeyi yok..tam eski kafalı bir erkek benım erkek arkadasım..hatta birgun acık acık konustum oda benı her önüme gelen kızla ailemle tanıstırdıgımı mı düşünüyorsun dedi..bunu cok konustuk bu konuları..onnun hakkında çapkındır yalancıdır gibi hi bişey duymadım hep bana net oldu her zaman..bende ona tabıkı..nereye gitse haber veriyo eve giriş saatine kadar biliyoum..gece hayatı hiç yok bunlar beni çeken şeyler cok iyi biri..sadece niyetinin ciddiyetinden annesinin son oturmaya gittiginde bana gelin demesi komsularına öyle tanıtması babsının artık aileler tanıssın demesi cocuklarının ciddi oldugunu bldikleri için yaptıklarını düşünüyorum buda benı olumlu düşünmeye yönelerdiriyoo..konusulmasa evde böyle demezlerdi.ailesi de normal bir aile yanlız klasik örf ve adetlerie önem veren birtürk ailesi onu anladım

bu derece karamsarlığın sebebi ne :sm_confused:
niyeti ciddidir tabi kaç yaşında adam ee ailesiyle de tanıştırmış işte
kii henüz sadece 7 aylıkmış ilişki tanımak ve evlenmek için çok kısa bi süre değil mi
oluruna bırak anı yaşa beraberliğinin tadını çıkar
evlilik elbet bi gün olcak zaten aceleye telaşa gerek yok kanımca:smiley-cool:

ee madem böle olumlu güzel şeyler oluyo sen hala neyi dert ediyosun kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…