ailesiyle tanıstıran erkek niyeti ciddi midir ?

kızlar bence kızın sorunu bekaretı de olsa olmasa da evlenmek ıstemesı karsıdakı adamın da kızı kandırıyor olabılecegı ıhtımalı,
-tatlicadiarzu-
bır seyler yasadık demıs ama o manada mı degıl mı bellısız bana kalırsa,
ayrıca oyle olsa bıle kime ne, bu ayrı bır konu zaten ama evlenmek ıstıyor gıbı görunuyor şu durumda,

evlenmeyecekse bıle kendı kaybeder kendısı yıne cıddıyetıyle yasasın ılıskısını bıterse kısmet degılmıs dersın be kuzum, kısmetınde degılse zaten o zaman içinde öyle ya da böyle oyalanacaksın demektir bu yuzden öyle mı boyle mı dıye düşünme, ılıskıden zıyade evlılıge odaklanmışsın adam yanlıs veya dogru göremeyecek duruma gelmıssın. kendını düşün zamana bırak....

hayır evlilige meraklı degilim zamanı gelince olma taraftarıyım..bu benım ilk ciddi ilişkim erkeklere guvenmıyordum hiç..bundan once o yüzden ilişkim olmadı hiç.ama bunun yasından mı tecrubesinden mi bilmiyorum veya ailesiyle tanıstırmasından mı gözüm kapandı hiçbirşey gremiyorum objektif olamıyorum kendime.evet birlikte oldun oda nasıl gelişti nasıl oldu anlamadım..belki inanmıyıcaksınız ama gzüm kör oldu sankı ondan başka kimse yok gibi..konusmalrı hareketleri konususrken ben degil biz diye konus demesi gelecek planları benı bunlar byüledi cunku herkez bunları yaşamak ister herhalde öyle sanıyorum..ve ben cok güvendim inandım..su ana hiç bir problem yok..ilişki devam ediyo ama bilmiyorum kafam cok karısık..acaba nasılsa birlikte olduk ben bunu kullanıyım sonra bırakırım olayı olurmu allah korusun..bunu benım cevaplamam lazım biliyorum ilişkiyi yaşayanda benım ama bilmiyorum ortamı cok kotu ya başka birinden hoşlanırsa ya benı terkederse..bilirsiniz thy hosteslerini genelleme yapmıyım ama..sadece tek hatırlaıdıgım ilişkinin ilk basından evlilik konularından bahsetmesiydi niyetinin cok ciddi oldugunuu fln bilmiyorum kötü durum birlikte olmasaydım bir sn düşünmem uzaklasırdım bu sehirden

canım bence diğer kız arkadaşlarını da ailesiyle tanıştırıp tanıştırmadığını öğrenmeye çalış.. eğer her kız arkadaşını eve götürdüyse ailesiyle tanıştırması bişey ifade etmeyebilir. gerçi siz gelecek planları da kuruyormuşsunuz. olgun yaştaki bir insan durduk yere gelecek hayali kurmaz. sen yine de çok kaptırma ama bence doğru yoldasınız niyetinin ciddi olduğunu düşündürttü bana bu yazdıkların.. :1rolleyes:

olayı resmiyete dökmek için bi engeliniz yoksa bence gelip istesinler bir an önce.

olayı resmiyete dökmek için bi engeliniz yoksa bence gelip istesinler bir an önce.

işte olayın sonucuda bu bunu nasıl yapabilirim..ben zorlayamam ki kimseyi..bu grurumu yıkar daha cok..sonra demezmi sen yalvardın diye ilerde..gercekten zor arada laf çarptırıyorum şakayla karısık gülüyo al tak yüzük tak kendine deyince alırız birer halka takarız dedi güldü..bunuda nasıl syledim onu bile şaşkınım ya zaten..yani nasıl ne yapabilirim

yani senden kaynaklanan veya ondan kaynaklanan evliliğe engel bir sorun yok.hani okul gibi askerlik gibi maddiyat gibi...

hayır hiç birsorun yok onunda benımde maddi gücümüz çok iyi türkiye şartlarında ama diyorum ya teklif hiçbişey yokkk güzellikle bunu nasıl yapabilirm onu bilmiyorum veyada gercekten niyetinin bu oldugunu nasıl anlıyıcam ama anlıyorum ki aile ile tanısmak yeterli degilll galibaaa

yaşı kaç?işi gücü de var yani.bak cnm eğer anlattığın gibiyse ortada evlenmek için bi engel yoksa ve siz yaşamamanız gerekn bişi yaşamışsanız bir an bile beklemeden işi resmiyete dökmesi gerekirdi erk ark.nın.tamam ailesi ile tanıştırması güzel ama bu yeterli değil tek başına.hani insanın aklına şu soru geliyo "neyi bekliyoruz"madem ortada engel yok.

37 yasında bende 25 yasındayım hiçbir engeli yok sadece işi geregi bu eylüle kadar cok yogun olacak yani o zamana kadar devam ederse biz bile haftada 1 grüşücez artık en son onlara gittigimde babası dedi aileler tanıssın sizinde izniniz olursa diye ama 3 hafta gecti ortada bişey yok..sadece benı iyi düşündüren erkek arkadasım babası ile konusuyoki durumu babası byle bişey söylemeye cesaret ediyo..ama işte bu yüzden kafam karısık bir yüzük taksak cok daha rahat olucam ama yok ortada bişeyy ama ilgisi alakası hiç degişmedi ilk günkü gibi belkide hazır degill

ilginç...

hazır değil mi?iyide cnm bu adam 40 ına gelmiş daha ne zaman hazır olacak.ne zaman evlenip ne zaman baba olacak.bence başka şeyler var bunun altında lütfen dikkatli ol.bak ben şimdi çıkıcam sana bi özel msj atıcam ona bak bi olu rmu cnm.ii geceler

anlamasınlar tanıdık cıkar diye sürekli degiştiriyorum herşeyi ne yapıyım arada 12 yas oldugu dogu ama gercegi yazamam ya bulurda okursaaa

yemin ederim cok samimiyim inanın gerekten neden samimi olmıyım ki ama paranoyaklık yapıyorum aslnda yaptıgım şey hos degil ilişkiyi anlatmak ama çıkar yolum yok elimde degilll

şirrket belli olaylar belli yaşta aynıı zaten bilmiyorum belkide hata yaptımm herşeyi açıkca yazmaklaaa

şimdiye kadar verdiğin detaylardan zaten tanıyacak olan çoktan tanımıştır...ne diyeyim ki hakkında hayırlısı neyse o olsun...ama kendini bu kadar pasif hissetme arkadaşım hele ona bunu hiç hissettirme...

zaten derdim basımdan aşkın kafay yedim yiyicem bilmiyorum yinede inanan inanmayan herkeze tşşekür ederimm birsam cok teşekkür ederim özel mesajını okuyamadım ama ne yazdıgını az cok tahmin ediyorum benımde korkularım bunlardı artık cvp yazmayın kapansın bu konu herkeze cok teşşekkür ederimm gercekten birazda olsa gercekleri görebildim iyi geceler

evet mihrakın dedıgı gıbı kendinı pasif hıssettırme
bır sey paylasmıs olabılırsın, aılesı gelsınler dedıgınde keske aılene hmen haber verseydın telde konussaydı aılelerınız, ama olmaz ki işte, neyse hayırlısına varır iş,
sen de bu kadar panik durumda olma zaten düşünsene 12 yas fark var genc bır kızsın hem mınıcıksın aılesı senden ıyısını bulamaz dıye dusunup senı cok ıstemıstır ıyı yönlerden bakmaya calıs.
sıkma canını iş olacagına varır ..
ayrıca sıtede görup hemen tanımazlar merak etme koskoca sıte bır yıgın baslık var, hem2 hafta sonra en ust lısteden de asagılara kayar baska sorunlar oıluyor her gun merak etme bu ka dar her seyee panık olma :) hayırlısı de panık yapma tamam mı. hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…