olayı resmiyete dökmek için bi engeliniz yoksa bence gelip istesinler bir an önce.
aslında haklısınız ama cok popüler bir meslegi var..hep bayanlarla birlikte kuaöfr degil ama :) 35 yasında hiç evlenmemiş ben ise 23 yasındayım..bazı şeyleri hep alttan alıyorum cogu zaman..onlara gittigimizde babası artık sizinde izniniz olursa aileler tanıssın dedi..bende kısmetse olur dedim..ama ondan sonra ses seda cıkmadı..ailesi cok iyi davranıyo bana..ama ben küçük oldugum için kendimi ona yetersiz hissediyorum cok..cok şey biliyo benden daha tecrubelii..bazen tıkandıgım zamanlar oluyoo..birde onlara gittigimizde sürekli ailesi bana onu övüyoo.kendimi kötü hissediyorum.cunku benı oven yok orda.sanki şey gibi hissediyorum onun meslegi yüzünden onunla birlikteyim gibi..bu yüzden ayrılmayı bile cok düşündüm ama kopamıyorum elimde degilll..artık istesemde kopamam gerciii...cok karmasık durum içindeyim
37 yasında bende 25 yasındayım hiçbir engeli yok sadece işi geregi bu eylüle kadar cok yogun olacak yani o zamana kadar devam edersebiz bile haftada 1 grüşücez artık en son onlara gittigimde babası dedi aileler tanıssın sizinde izniniz olursa diye ama 3 hafta gecti ortada bişey yok..sadece benı iyi düşündüren erkek arkadasım babası ile konusuyoki durumu babası byle bişey söylemeye cesaret ediyo..ama işte bu yüzden kafam karısık bir yüzük taksak cok daha rahat olucam ama yok ortada bişeyy ama ilgisi alakası hiç degişmedi ilk günkü gibi belkide hazır degill
ilginç...
arkadaşın diğer mesajlarına şöyle bir göz attım da daha neler var ilginç olan :1shok:
anlamasınlar tanıdık cıkar diye sürekli degiştiriyorum herşeyi ne yapıyım arada 12 yas oldugu dogu ama gercegi yazamam ya bulurda okursaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?