Ailesiyle vakit geçirmeyi sevmeyen koca?

Amin düşürmesin. Çok zor. Umarım boşanır çocuklarınıza güzel bir gelecek hazırlarsınız da kocaniza kusamadığınız kininizi millete kusmazsınız.
Ona kusunca karşılığı şiddet oluyor içiniz rahat olsun
 
Cesaret edemiyorum, düzenimi bozmak istemiyorum, ailem sahip çıkmaz, çocuğum küçük çalışamam falan deyin bari. Her gün oğlundan dayak yesem kaynananın girdiği ağlama krizleri umrumda bile olmaz. Babanız da ölmez korkmayın.
 
Kaynanan neden ağlıyor yahu?
 
Konu sahibi şiddet var denmiş yani bunun affı, belki düzeliri yok bence. Boşanacaksınız. Babanız yatağa da düşse kaynana kriz de geçirse bir önemi yok. Kendileri bilir. Bu sizin hayatınız.

Yok onlar önemli çünkü arkamda olmazlarsa ben boşanamam. Çalışmıyorum işim yok vs diyorsanız o zaman adam arkadaşlarına gidiyor diye niye üzülüyorsunuz anlamadım hiç.

Anneannem çok şiddet görürmüş. İşsiz, eğitimsiz, sindirilmiş, evlatlık bir kadın. 4 çocuk. Boşanmak diye bir şey yokmuş. Dua ederlermiş dedem eve gelmesin diye. Siz niye adamı evde istiyorsunuz? Gelip daha çok şiddet uygulasın diye mi? Lütfen bana bu adamı hala sevdiğinizi söylemeyin. Boşanamıyorsanız, adamı sadece cüzdan olarak görün. Ne yapacaksınız bu ayıyı gerçekten çok merak ettim. Elleri kırılsın.
 
Evet klasik kadının evli erkeğin bekar oldugu bi evlilik çok büyük sorun bence. Siz ayrılırsanız anca dank eder ama iş işten geçer.
 
Elinde sürekli telefon olması ve sürekli dışarı çıkması çok şüpheli geldi.
Gerçektende siz evlisiniz ama o bekarmış gibi.
Kendi kendinize mutlu olun , kızınızla gezin ,kendinize bakın
Umarım düzelir bu durum
 
"Evli bir adam bekar hayatı yaşamaz." Buna asla izin vermemeniz gerekti evliliğimizin basindan beri ne münasebet öyle bekarlarla durmadan durmadan gezsin eve almam öyle kocayı valla bir kıyameti kopartma zamanınız gelmiş bence
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…