Ailevi sorunlar nasıl aşılır

Mutsuz179135

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
25
-11
1
33
Merhaba arkadaşlar 1 bucuk senelik evliyim 2 yıla yaklaşıyoruz baska bir şehirden küçük bir yere geldim burasıda Çanakkale'de bir ilçe öz ailem burdalar uvey ailem geldiğim şehirde ama burda çok fazla yanlızlik cektim üstelik dogdugum yere geldim ama dislanio gibi hissediyorum çünkü hiç kimse yanimda değil eşimde takma diyor sürekli ve sürekli etrafa ezdirio beni kimse takmio beni ne komşular ne ailesi nede benim burdaki ailem evime gelip gitmiolar hastalık sağlık ölüm oluo baş sağlığı tebrik hiç bişi yok depresyon hastaligim da var gecmisten ilaçlar da fayda etmiyor artık ben ne yapacağım lütfen Allah rızası için yardım edin güzel kardeşlerim

kendiniz insanlarla iletisim icinde olmaya calisin eger gorusmek istiyorsaniz davet edin hos karsilayin guzel sohbetlerde bulunun kendinizi sevdirdiginiz zaman gelip gitmeler olacaktir sizde gidin gorusmek istediginiz kisilere

kendiniz insanlarla iletisim icinde olmaya calisin eger gorusmek istiyorsaniz davet edin hos karsilayin guzel sohbetlerde bulunun kendinizi sevdirdiginiz zaman gelip gitmeler olacaktir sizde gidin gorusmek istediginiz kisilere
Yapıyorum kapıdan almiolar iceri sürekli gelmek istedigimde işleri cikio kaç sefer evime davet ettim gelen olmadı bn istedigimdede gelmek isleri cikio guleryuzlu sicak samimi davrandim hep kek yaptim goturdum

Sor bence niye böyle yapıyorsunuz üzülüyorum beni mutsuz ediyorsunuz de. Faydası olacağını düşünüyorum.

Yapıyorum kapıdan almiolar iceri sürekli gelmek istedigimde işleri cikio kaç sefer evime davet ettim gelen olmadı bn istedigimdede gelmek isleri cikio guleryuzlu sicak samimi davrandim hep kek yaptim goturdum
Olmuyorsa zorlamayin kimse surekli iletisim halinde olmak degil bence kurs falan bakin kafaniz dagilsin .

Herkes her dakka ailesiyle birlikte olmuyor aile dışında çevre edinin yeni bir ortama girin kurslar vb..gibi yeni insanlar dostluklar yaratırsınız

Evde durup o geldi gelmedi diye kendinize zulüm etmekten iyidir komşuları çağırın kahveye yürüyüşe ne bileyim siz bir adım atin

Kimseden birşey beklemeyerek kurtulursun bu durumdan. Kendine odaklan. Ben ilk görev olarak Hakkari’ye atanmıştım. Misafirhanede kalıyordum tek oda ve bilmediğim bir kadınla. Ama çok mutluydum. Hiç depresyon falan yaşamadım. Tadını alıyordum herşeyin. Kendi memleketime geldim sonra. Yine mutluydum ama zamanla çocuklarımın babasıyla anlaşamayınca yaşadığım yer cehenneme döndü. Sonra sadece kendime ve çocuklarıma yoğunlaştım geçti gitti depresyonum. Kendine bir uğraş bul. İş olur, kurs olur, spor olur, sanat olur. Sonra hepsi geçip gider

Kapıdan içeri almamalronon bir sebebi olması lazım. Daha önce bir problem yaşadınız mı?

Kapıdan içeri almamalronon bir sebebi olması lazım. Daha önce bir problem yaşadınız mı?
Yoo hatta bn o bayanin calistigi yere faydali olmak adina bı adim bile atmaya calistim onuda hiç terslemedim bugune kadar elim dolu gittim evine yok sen bana eve gelcegini solemedin yok sobami yakmadim yok kocam evde yok evlerimiz de yakin esimle gitmistik yine almadi iceri en kotu onu gonderir bni alir demi 1 sokak var evlerimiz arasi çocukları bile kucuk çocukları gelsinler ne olacak dedi

Yoo hatta bn o bayanin calistigi yere faydali olmak adina bı adim bile atmaya calistim onuda hiç terslemedim bugune kadar elim dolu gittim evine yok sen bana eve gelcegini solemedin yok sobami yakmadim yok kocam evde yok evlerimiz de yakin esimle gitmistik yine almadi iceri en kotu onu gonderir bni alir demi 1 sokak var evlerimiz arasi çocukları bile kucuk çocukları gelsinler ne olacak dedi

Öz sevgi ve öz saygi önemli seyler. Sizin yüzünüze kapiyi kapatanlarin kapina tekrar gitmeyin, davet edilmediginiz yere gitmeye calismayin. Sizin davetinizi yok sayani tekrar davet etmeyin. Yok sayin hepsini. Ben komsularla da fazla git gel samimiyet dogru bulmuylorum. Ondan sa kendinize iyi gelecek kurslar ugraslar bulun. Biz böyle davranislari aile icinde cok gördük, artik o insanlari ne ariyoruz nede soruyoruz. Adi simdi "Sen eskiden daha cok geliyordun" oluyor, ama artik gelmiyorum. Buna sebep olanlar da kendileri. Hic de üstüme alinmiyorum, cünkü samimi plduklarinin arkalarindan ne dediklerini de duyuyoruz sagdan soldan. yuvalari. Siz kendi ailenize ve kendi mutlulugunuza odaklanin

Bu bahsettiğiniz kişi sizin neyiniz oluyor? Eşinle birlikte habersizce mi gittiniz kapısına?

Çok haklısınız bide laf sokuo sosyal medyada yok susmak da cevap yok basimin üstünde tasirim herkesi kendi düşenler haric bide esime selam veriolar bana vermiolar o kadinlar

Çok haklısınız bide laf sokuo sosyal medyada yok susmak da cevap yok basimin üstünde tasirim herkesi kendi düşenler haric bide esime selam veriolar bana vermiolar o kadinlar

Siz de onlari yok sayin. Emin olun o daha da cok kudurtuyor milleti. Bizi kimse sevmek zorunda degil, ama aile icinde saygi önemli. Onu gösteremiyorlarsa canlari cehenneme. Esiniz de mesafesini ona göre ayarlasin. Esimin saygi duymadigi yere bende adim atmam. Bazi insanlar acayip kibirli oluyorlar. Sanki disardan gelen biri ikinci sinif insani, halbuki kendilerinde is yok. Hic böyle insanlara kek de yapmazdim (sadece bogazlarinda kalmasi icin belki :) ) o keki kendiniz ve esiniz icin yapin karsilikli oturup afiyetle yiyin. Kaliteli yalnizlik kalitesiz kalabaliktan iyidir. Birde cocuk gibi sosyal medyadan laf sokmalar

Kuzum konu sahibi bence komşulardan bahsediyor..yani komşusuna eşini de yanına alıp gitmiş..kadın da eşim evde yok diyip almamış

Bence depresyonun nedeniyle zihinsel organizasyonda sıkıntı yaşıyorsun ..burada bile konudan konuya atladığını görüyorum..sen sadece ailevi sorunları aşmaya çalışmıyorsun ..kabul görmek ,değer görmek için nereye saracağını bilmez şekilde insan arayışındasın.Bu karşındaki insanı gerer..korkutur ..ısrarın nedeniyle de kendilerini çekiyor olabilir insanlar.Onların da bu arkadaşlığa hayatında yer açılması , senin arkadaşlığını istemeleri için zaman ver. Öz ailem,üvey ailem diye iki ailen olduğundan bahsetmişsin..bu konu üzerinde durmak ister misin? Kaç yaşında öz ailenden ayrıldın? Bu çok rastladığımız bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…