Ailevi sorunlar nasıl aşılır

Kuzum konu sahibi bence komşulardan bahsediyor..yani komşusuna eşini de yanına alıp gitmiş..kadın da eşim evde yok diyip almamış
Şu onyargilarinizi bı kenara alip anlamaya calisin artık esimin ailesi de yanlizliga terkedio bni esimde ezdirio herkese baska bı sehirden geldim sürekli dedikodumu yapiolar arkamdan duyuyorum kotu biliolar bni yanlizlikda çekiyorum disari cikiyorum surekli gezio diolar evde kaliyorum hiç disari cikmio oluo aralarina girmeye çalışıyorum sadece oda olmuo sizin bı fikriniz var mı acaba

Bence depresyonun nedeniyle zihinsel organizasyonda sıkıntı yaşıyorsun ..burada bile konudan konuya atladığını görüyorum..sen sadece ailevi sorunları aşmaya çalışmıyorsun ..kabul görmek ,değer görmek için nereye saracağını bilmez şekilde insan arayışındasın.Bu karşındaki insanı gerer..korkutur ..ısrarın nedeniyle de kendilerini çekiyor olabilir insanlar.Onların da bu arkadaşlığa hayatında yer açılması , senin arkadaşlığını istemeleri için zaman ver. Öz ailem,üvey ailem diye iki ailen olduğundan bahsetmişsin..bu konu üzerinde durmak ister misin? Kaç yaşında öz ailenden ayrıldın? Bu çok rastladığımız bir durum değil.
Aslında bı benim basimda degil esra erol programında degilim kime hesap vercem

Ben onlara adim attim sadece onlar atmadi yanlismi yaptim esimin aileside dislio esimde arka cikmio yanlizlik mi cekeyim
Sen önce kendine dimdik bir durus edin
Hiç kimseye mecbur değilsin ve ihtiyacın yok bunu kendine öğret yaşa
İnsanlar olmadan da kendi kendine yetebildigini gör ve göster
Eşim beni ezdiriyor ne demek ki bir şey varsa kendini sen savun eşin senin velin mi tatlım ona hiç gerek yok ki
Kendine meşguliyet bul çocuk var mı bilmiyorum varsa önceliğin o olsun düzgün bir birey yetiştirmeye odakla kendini eğer çocuk yoksa kurslar spor veya gönüllü aktiviteler falan dusunmelisin öyle depresyonunu sahiplenip oturma bu seni dibe çeker sen öyle meşgul ol ki onlar arasin görüşmek istesin goreceksin böyle olacak özgüvenini yitirmissin bunu kazan bu ve daha pek çok sorunlarınla ilgili eğer terapi almaya maddi gücünüz yoksa y.t.b den yararlı videolar izleyebilirsin çok faydalı olur
Bu halin bir süre sonra eşini de bunaltır hemen bu halden çık olur mu
Yapabilirsin emin ol çok kolay

Sen önce kendine dimdik bir durus edin
Hiç kimseye mecbur değilsin ve ihtiyacın yok bunu kendine öğret yaşa
İnsanlar olmadan da kendi kendine yetebildigini gör ve göster
Eşim beni ezdiriyor ne demek ki bir şey varsa kendini sen savun eşin senin velin mi tatlım ona hiç gerek yok ki
Kendine meşguliyet bul çocuk var mı bilmiyorum varsa önceliğin o olsun düzgün bir birey yetiştirmeye odakla kendini eğer çocuk yoksa kurslar spor veya gönüllü aktiviteler falan dusunmelisin öyle depresyonunu sahiplenip oturma bu seni dibe çeker sen öyle meşgul ol ki onlar arasin görüşmek istesin goreceksin böyle olacak özgüvenini yitirmissin bunu kazan bu ve daha pek çok sorunlarınla ilgili eğer terapi almaya maddi gücünüz yoksa y.t.b den yararlı videolar izleyebilirsin çok faydalı olur
Bu haliniz bir süre sonra eşinizi de bunaltı hemen bu halden çıkın olur mu
Yapabilirsiniz emin olun çok kolay
Eşim veli degil ama sadece karnimi doyurup eve gelip gitmekle de gorevli degil hayat arkadaşı can yoldaşı onla dertlesemiyceksem disarda mi mutluluğu aramam gerekiyor bence siz bir yardim alin hanfendi

Aslında bı benim basimda degil esra erol programında degilim kime hesap vercem
Size düzgün şekilde sorulan soruya bile ters cevap veriyoRsunuz. Konuda hiç bir ayrıntı yok, kim, size niye yorum yapsın? Bir tuhaflık var ama kimde bilemedim.

Anlamissin birde anlatamiyor musun diyorsun beni beni yargılamak ego tatmini falan mı bu
Senin problemlerin psikolojik, herkesin senden kaçması şaşılacak bir şey değil yorumlara bak. Allah akıl fikir versin git biraz destek al, temel derdini anlatmayı öğren türkçe kursu da tavsiye ederim ek olarak

Bence insanların üstüne çok düşüp bunaltıyosunuz. Ben de sevmem sürekli evime gelinmesini (elleri dolu gelseler de gelmeseler de). Hele de çat kapı gelindiğinde gerçekten sinirleniyorum. Siz bir kere adım atarsınız, hadi iki kere atarsınız. Karşıdan da adım gelmiyosa durursunuz. Ev davetinize gelmeme nedenleri de gidersek evimize daha sık gelmeye başlar düşüncesinden olabilir.

Eşim beni ezdiriyo demişsiniz napıyo da ezdiriyo mesela? Siz kendinizi ezdirmeyin o zaman. İnsan önce kendini koruyabilmeli.

Senin problemlerin psikolojik, herkesin senden kaçması şaşılacak bir şey değil yorumlara bak. Allah akıl fikir versin git biraz destek al, temel derdini anlatmayı öğren türkçe kursu da tavsiye ederim ek olarak
Sizede bilişsel davranış terapisi tavsiye ederim

Eşim veli degil ama sadece karnimi doyurup eve gelip gitmekle de gorevli degil hayat arkadaşı can yoldaşı onla dertlesemiyceksem disarda mi mutluluğu aramam gerekiyor bence siz bir yardim alin hanfendi
Hangi cumleden nasıl mutluluğu dışarda ara dediğimi çıkardın tövbe ya rabbi bu nasıl bir bakış açısı güzelim sen iyi misin

Sende söyledin bak hayat arkadaşı tamam ama bir ortamda senin kendini savunma durumunda bunu o değil sen yapmalisin ağzın var aklın fikrin var bunu eşinden beklemek niye

Sana yardımcı olmaya çalışıyorum tersliyorsun etrafa da tavrın buysa olanlara sasirmamali yolunda devam et canım

Burda senin bu zihniyetinde sana yardımcı olabilecek kimse yok

Ne kadar naif cevap vermiş yol göstermişim yorumuna bak mutluluğu dışarda ara demişim la havle ya rabbi ya

Bence insanların üstüne çok düşüp bunaltıyosunuz. Ben de sevmem sürekli evime gelinmesini (elleri dolu gelseler de gelmeseler de). Hele de çat kapı gelindiğinde gerçekten sinirleniyorum. Siz bir kere adım atarsınız. Hadi iki kere atarsınız. Karşıdan da adım gelmiyosa durursunuz. Ev davetinize gelmeme nedenleri de gidersek evimize daha sık gelmeye başlar düşüncesinden olabilir.

Eşim beni ezdiriyo demişsiniz napıyo da ezdiriyo mesela? Siz kendinizi ezdirmeyin o zaman. İnsan önce kendini koruyabilmeli.
Hanfendi haber verdim en başta çat kapı değil onları savunuyor bana daha ne yapsın

Back
X