ailevi sorunlarım

Zaten çalışıp, evi sen geçindiriyormuşsun. Annen alsın valizini, istediği yere gitsin. Sende ev bana büyük kirasına yetişemem dersen, daha küçük, hatta 1 artı 1 eve de geçebilirsin. Hiç sıkma tatlı canını..
Elin ayağın tutuyor. Çalışırsın, iyi kötü geçinir gidersin.

Anneme kaç kere dedim.Ozaman bırak ben yanız yaşıcam dedim.Olmaz el bile ne der kızı bırakıp gitmiş der. diyo.Elalemin lafını düşünüyo

İyide abinde kalmanı istiyor
ama yenge ye soruldu mu bu durum. Hiç sanmıyorum.
Ben evleniyorum, şimdi seni tek bırakamam, abinde kalacaksın bundan sonra. Çünkü insanlar kızı bırakmış koca peşine düşmüş derler.
ohh ne güzel :)

Bence sen anneni dinleme, abimlerde kalmak istemiyorum de, kestirip at.
Evi zaten sen geçindirdiysen şimdiye kadar, tek başına da gayet rahat yaşarsın.

El bile kizi birakip gitmis der derken, cidden sizi birakip gidiyor acaba farkinda mi, bence isinizde var tek yasayin yaniniza arkadas falan alin, anneyw abiye gerek yok kendi basinizin caresine baabilecek durumdasiniz

Büyükler her zaman öyleler. Anca eli düşünürler, kendi evlatlarını düşünmezler. Ev kira değilmiş işte çok güzel. Otur o evde, kira mira da ödeme. Annen zorla senden kira alacak hali yok..

Anneme kaç kere dedim.Ozaman bırak ben yanız yaşıcam dedim.Olmaz el bile ne der kızı bırakıp gitmiş der. diyo.Elalemin lafını düşünüyo
Seni düşünmeyen kadına elalemin ne diyeceğini sen mi düşüneceksin.
Evi sen geçindiriyormuşsun zaten. Studio tipi bir daire kiralasan 2 sene idare edebilir misin? İmkanın varsa kimseyi dinleme kendi düzenini kur. İnşallah annenle yaşadığından çok daha huzurlu bir hayatın olur.

evet haklısınız.Farkeden pek bişey olmucak zaten ben çalışıyodum zaten geçimi ben sağlıyodum.Şimdi de evden çıkmıcam diye diretcem.İsterse kirasını da öderim

Bence kimseyi dinleme, küçük 1+1 bi eve çık. Ne annenle ne abinle ne babanla olacak şey değil.

Siz de deseydiniz evet zaten bırakıp gidiyorsun El derse de doğru der diye
Annenizin ne bu acelesi anlamadım Gidip adamın çocuklarıyla yaşayacak ama sizi önemsemiyor
Maaşınız varsa öncelikle yurt arastırın sonra biraz birikim yapıp eve çıkarsınız zaten evi siz gecindiriyormussunuz kendi kendinize yetersiniz

1+1 evlere bak canım apartlara ya da okuyan bir arkadaşın varsa eve çıkın çalış kazan Allah yardım eder...

Evlenmeme 2 sene var demişsin. Bu 2 seneyi annenle Ankara'da geçir, hiç masraf yapma, cici baba size baksın, böylece tüm maaşını evlenene kadar biriktirmiş olursun.

Abin evliymis ,esi de seni evde istemek zorunda degil
Annen de kendi hayatini kurmak istiyor madem gitsin evlensin sen de yalniz yasa
Kac yasindasin bilmiyorum ama sanirim yalniz yasamak senin psikolojine de iyi gelir

Abingile gitme huzursuz etme bence tek yaşa ama milletin çenesi kapansın diye abine yakın bir yerde ev tutabilirsin.

yaa yaa tuzlayımda kokmasın
birde elalem ne dermiş miş,
hiç vicdanından söz etmiyor,elalemin derdinde nasıl evladından geçip gidecek hadi onu geçtim,abin evli karısı istemese istemez bence en mantıklısı bir göz bir oda bulup en azından çalışıyorsunda kendi başının çaresine bakman şimdi seni kimse biryerede sığdıramaz olmadı abinle görüş de ki annem gidince ben evimi ayırcam bir iki gün tahammül etsin artık ALLAH yardımcın olsun canım..

o zaman evlenme de

ben annemi aradım arkadaşlar.Tek yaşıcam dedim merak etme kiranı da ödücem sana dedim onu dert etme dedim.Hala olmaz tek yaşamazsın diyo.İstediği kadar desin ben çocuk değilim sen karar veremezsin nerede yaşayacağıma dedim. Ya bırak bu evde eşyalı kaliyim de sana bari kira ödiyim yada evden ayrılıcam artık mecbur kiraya çıkıcam dedim.Abimlere sığınmam kendime bakabilirim evden zorla kovamaz ya.Çıkmıcam

bırakta annende hayatını yaşasın çok bencilsin

ben 24 yaşındayım.evi ben geçindiyodum annem çalışmıyo.oyüzden hiç birikim yapma fırsatım olmadı kendime.

kendinize temiz bir yerde küçük bir yer bakın ,
Anneniz sizin hakkınızda karar veremez,orda burda kal diye,
Madem karar verme hissi duyuyor kendisinde sabretseydi sizi evlendirseydi,
Ne bu acale yani !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…