Anneme kaç kere dedim.Ozaman bırak ben yanız yaşıcam dedim.Olmaz el bile ne der kızı bırakıp gitmiş der. diyo.Elalemin lafını düşünüyo
Büyükler her zaman öyleler. Anca eli düşünürler, kendi evlatlarını düşünmezler. Ev kira değilmiş işte çok güzel. Otur o evde, kira mira da ödeme. Annen zorla senden kira alacak hali yok..Oturduğumuz ev kendimizin.Anneme ben burda tek yaşarım ozaman sen gidebilirsin dedim.Bana dediği laf ta ağrıma gitti. Burdan da kira gelmesi lazım dedi. Bunu da duyunca pes artık dedim.Tamam ozaman kiracı gibi kiranı öderim sana her ay yollarım dedim.Hala el diyo.El ne der derdinde.Benim derdimde değil.
Seni düşünmeyen kadına elalemin ne diyeceğini sen mi düşüneceksin.Anneme kaç kere dedim.Ozaman bırak ben yanız yaşıcam dedim.Olmaz el bile ne der kızı bırakıp gitmiş der. diyo.Elalemin lafını düşünüyo
Anneme kaç kere dedim.Ozaman bırak ben yanız yaşıcam dedim.Olmaz el bile ne der kızı bırakıp gitmiş der. diyo.Elalemin lafını düşünüyo
Evlenmeme 2 sene var demişsin. Bu 2 seneyi annenle Ankara'da geçir, hiç masraf yapma, cici baba size baksın, böylece tüm maaşını evlenene kadar biriktirmiş olursun.
yaa yaa tuzlayımda kokmasınAnneme kaç kere dedim.Ozaman bırak ben yanız yaşıcam dedim.Olmaz el bile ne der kızı bırakıp gitmiş der. diyo.Elalemin lafını düşünüyo
Oturduğumuz ev kendimizin.Anneme ben burda tek yaşarım ozaman sen gidebilirsin dedim.Bana dediği laf ta ağrıma gitti. Burdan da kira gelmesi lazım dedi. Bunu da duyunca pes artık dedim.Tamam ozaman kiracı gibi kiranı öderim sana her ay yollarım dedim.Hala el diyo.El ne der derdinde.Benim derdimde değil.
bırakta annende hayatını yaşasın çok bencilsinMerhaba. Benim ailevi problemlerimi daha önceki konularımda anlatmıştım içimi dökmüştüm annem ile ilgili.Şimdi bi sıkıntım var.Annem evlenmeye karar vermiş adam Ankara'da yaşıyormuş 3 tane çocuğu varmış.Annem de oraya gitmeye karar vermiş.Ben tanımadığım insanlarla kalmak, şehrimi işimi düzenimi değiştirip onlarla kalmak istemiyorum gelmem dedim. Ozaman abinlerle birlıkte yaşayacaksın onların evine geçiceksin diyo bana.Ama abim ve eşiyle aramızda hiç bizaman sıkı bi bağ olmadı anlaşamıyoruz.Abimle hiç kardeş gibi değiliz olamadık.Babam la senelerdir görüşmüyorum zaten anlatmıştım arkoliktir.Beni yıllardır aramadı sormadı bi kızı olduğunu hatırlıyo mu bilmem.Şimdi annemin yaptığı çok zoruma gitti.Benim evlenmeme daha 2-2,5 sene gibi bizaman var.Evlenmemi bekleyemezmiş. Bian önce gitmek niyeti.Kaç gündür başım ağrıyo üzüntüden.Abimler eminimki bana sığıntı gibi davranıcaklar eminim bundan.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Haksızmıyım haklı mıyım onuda bilmiyorum
ben 24 yaşındayım.evi ben geçindiyodum annem çalışmıyo.oyüzden hiç birikim yapma fırsatım olmadı kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?