bırakta annende hayatını yaşasın çok bencilsin
İlk zamanlar abinizde kalırsınız sonra öğrenci evleri yada apart bir yere çıkarsınız. Elalemi buna gelince düşünmesi yalnış annenin. Herkes bekleyemiyor malesef. kimi annenlere göre evlat ön plandadır kimilerine göre nefis.
Allah yardımcın olsun
Anneniz size bunu yapiyorsa, siz o eve o kadar masraf yapmissaniz ve sizi hic takmadan birakip gidebiliyorsa daha niye kira isterse oderim diyorsun. Ben olsam bide ustune bu zamana kadar yaptigim masraflarida yeni kocan bi zahmet odesin derim. Ya da evden cikmam pasa pasa otururum. Kira mira da vermem. 24 yasindasin annen gittikten sonra masraflarin azalir dugunune birikim yaparsin :)
evin anahtarlarını değiştir acil.haklısınız aslında.
Yuh. Yuh yani. Anneniz hakkında konuşmak istemiyorum. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Kiralar nasıl?Oturduğumuz ev kendimizin.Anneme ben burda tek yaşarım ozaman sen gidebilirsin dedim.Bana dediği laf ta ağrıma gitti. Burdan da kira gelmesi lazım dedi. Bunu da duyunca pes artık dedim.Tamam ozaman kiracı gibi kiranı öderim sana her ay yollarım dedim.Hala el diyo.El ne der derdinde.Benim derdimde değil.
Merhaba. Benim ailevi problemlerimi daha önceki konularımda anlatmıştım içimi dökmüştüm annem ile ilgili.Şimdi bi sıkıntım var.Annem evlenmeye karar vermiş adam Ankara'da yaşıyormuş 3 tane çocuğu varmış.Annem de oraya gitmeye karar vermiş.Ben tanımadığım insanlarla kalmak, şehrimi işimi düzenimi değiştirip onlarla kalmak istemiyorum gelmem dedim. Ozaman abinlerle birlıkte yaşayacaksın onların evine geçiceksin diyo bana.Ama abim ve eşiyle aramızda hiç bizaman sıkı bi bağ olmadı anlaşamıyoruz.Abimle hiç kardeş gibi değiliz olamadık.Babam la senelerdir görüşmüyorum zaten anlatmıştım arkoliktir.Beni yıllardır aramadı sormadı bi kızı olduğunu hatırlıyo mu bilmem.Şimdi annemin yaptığı çok zoruma gitti.Benim evlenmeme daha 2-2,5 sene gibi bizaman var.Evlenmemi bekleyemezmiş. Bian önce gitmek niyeti.Kaç gündür başım ağrıyo üzüntüden.Abimler eminimki bana sığıntı gibi davranıcaklar eminim bundan.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Haksızmıyım haklı mıyım onuda bilmiyorum
Yuh. Yuh yani. Anneniz hakkında konuşmak istemiyorum. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Kiralar nasıl?
Çıkma evden. O ev senin de evin. Dayanamıyorum söyleyeceğim. Annen nasıl bir açgözlü? Senin başını soktuğun evin kirasına göz dikiyor? Ne münasebet abinle kalacakmışsın? Yengen istiyor mu bakalım? Hayır sen istiyor musun asıl? Bunca zaman evi geçindirmişsin yaşına rağmen. Annenle gerekirse mahkemelik ol. Biliyorum kulağa biraz fazla geliyor ama annenin yaptığı çok çok ayıp. Hiç mi düşünmüyor seni.istanbulda yaşıyorum kiralar oldukça pahalı
istanbulda yaşıyorum kiralar oldukça pahalı
Çıkma evden. O ev senin de evin. Dayanamıyorum söyleyeceğim. Annen nasıl bir açgözlü? Senin başını soktuğun evin kirasına göz dikiyor? Ne münasebet abinle kalacakmışsın? Yengen istiyor mu bakalım? Hayır sen istiyor musun asıl? Bunca zaman evi geçindirmişsin yaşına rağmen. Annenle gerekirse mahkemelik ol. Biliyorum kulağa biraz fazla geliyor ama annenin yaptığı çok çok ayıp. Hiç mi düşünmüyor seni.
ev kimin üstüne. sizin de hak talep etme hakkınız var mı yasal olarak.
"el ne der diye çok düşünüyorsan, evlenmezsin olur biter" de ne der ki acaba
Üzülmesi gereken siz değilsiniz. Anneniz önce sizin hayatınızı yoluna sokmalı sizin düzeninizden refahınızdan emin olmalı sonra kendini düşünmeli. Mevcut düzeninizi bozan kendisi. Abinde kal deyip işin içinden çıkmakla olmaz. Kabul etmeyin, bir seçenek olarak dahi görmediğinizi söyleyin.annem hakkında bunları okumak ta düşünmekte beni çok üzüyor inanın ama gerçek bu.Burdan bi kira gelsin istiyo ona.Ayrıca elalem de kızı tek başına evde bırakıp gitmiş demesin diye abinle kal diye diretiyo.Ben çıkmıcam birazda ben aç gözlü gibi davransam iyi olcak sanırım
Üzülmesi gereken siz değilsiniz. Anneniz önce sizin hayatınızı yoluna sokmalı sizin düzeninizden refahınızdan emin olmalı sonra kendini düşünmeli. Mevcut düzeninizi bozan kendisi. Abinde kal deyip işin içinden çıkmakla olmaz. Kabul etmeyin, bir seçenek olarak dahi görmediğinizi söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?