ailevi sorunlarım

Ev kendi eviniz mi? Öğrenci bir ev arkadaşı bul var mı yaşadığın çevrede yakın üni. çalışanda olabilir. Annein yaklaşımı bana tuhaf geldi. Çoğu kız çocuk sahibi anne çocuğunu evlendirmeden evlenmiyor, çünkü başka bir erkeğe kızını emanet etmeye korkuyor. Annenizi bu konuda dinlemek zorunda değilsiniz.

Abine gitmeni hemen nasil karar vermis Annen
Gelune soruldumu istiyormu istemiyormu diye
Belki yengende swnle yasamak istemeyecek

Annenin yaptigi resmen becilik kendini düsünüyo
Kizi ortada kalacak umrunda degil kadinin..

İlk zamanlar abinizde kalırsınız sonra öğrenci evleri yada apart bir yere çıkarsınız. Elalemi buna gelince düşünmesi yalnış annenin. Herkes bekleyemiyor malesef. kimi annenlere göre evlat ön plandadır kimilerine göre nefis.
Allah yardımcın olsun

amin hepimizin.teşekkür ederim

Annen gitmek istiyorsa gitsin ama sen sakın sakın abinin yanına geçip düzenini huzurunu bozma.. aynı ev ortamını paylaşmak dışarda anlaşamamaya benzemiyor malesef.. annen ne kadar özgürse sen de o kadar özgürsün.. bu konuda en ufak açık kapı bile bırakma derim..

Anneniz size bunu yapiyorsa, siz o eve o kadar masraf yapmissaniz ve sizi hic takmadan birakip gidebiliyorsa daha niye kira isterse oderim diyorsun. Ben olsam bide ustune bu zamana kadar yaptigim masraflarida yeni kocan bi zahmet odesin derim. Ya da evden cikmam pasa pasa otururum. Kira mira da vermem. 24 yasindasin annen gittikten sonra masraflarin azalir dugunune birikim yaparsin :)

haklısınız aslında.

Yuh. Yuh yani. Anneniz hakkında konuşmak istemiyorum. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Kiralar nasıl?

bence de anneniz sabretmeli biraz tabii ki evlenebilir ama siz de zor durumdasınız her şey maddiyat değil. sizi yalnız bırakmamalı ananem 35 yaşında yalnız kaldı dedem vefat edince. annemle ikisi çalışmışlar hep. 2 ay arayla düğün yapmış annemle dayıma ne zorluklar çekti kim bilir

öncelikle bu durum annenin kendi hayatıdır, herkes saygı duymalı. 2-3 seneye kadar evlenicem demişsin. kim bilebilirki 2-3 seneye evleneceğini. 2-3 seneye kadar adam beklermi hiç anneni, kızı evlenecek diye? bence sakın abinde felan kalma. gelinle papaz olursun. ya annenle git, durumlara bir bak, belki rahat olacaksın, ya da kendi düzenini kur.

istanbulda yaşıyorum kiralar oldukça pahalı
Çıkma evden. O ev senin de evin. Dayanamıyorum söyleyeceğim. Annen nasıl bir açgözlü? Senin başını soktuğun evin kirasına göz dikiyor? Ne münasebet abinle kalacakmışsın? Yengen istiyor mu bakalım? Hayır sen istiyor musun asıl? Bunca zaman evi geçindirmişsin yaşına rağmen. Annenle gerekirse mahkemelik ol. Biliyorum kulağa biraz fazla geliyor ama annenin yaptığı çok çok ayıp. Hiç mi düşünmüyor seni.

annem hakkında bunları okumak ta düşünmekte beni çok üzüyor inanın ama gerçek bu.Burdan bi kira gelsin istiyo ona.Ayrıca elalem de kızı tek başına evde bırakıp gitmiş demesin diye abinle kal diye diretiyo.Ben çıkmıcam birazda ben aç gözlü gibi davransam iyi olcak sanırım

ev kimin üstüne. sizin de hak talep etme hakkınız var mı yasal olarak.

"el ne der diye çok düşünüyorsan, evlenmezsin olur biter" de ne der ki acaba

ev annemin üstüne.evlenirse evlensin ben onun evlenmesini istemiyo değilim ama kendi planlarını yaşamamı beklemesine sinirleniyorum.

Üzülmesi gereken siz değilsiniz. Anneniz önce sizin hayatınızı yoluna sokmalı sizin düzeninizden refahınızdan emin olmalı sonra kendini düşünmeli. Mevcut düzeninizi bozan kendisi. Abinde kal deyip işin içinden çıkmakla olmaz. Kabul etmeyin, bir seçenek olarak dahi görmediğinizi söyleyin.

öyle yapıcam teşekkür ederim yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…