- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
ben annemi aradım arkadaşlar.Tek yaşıcam dedim merak etme kiranı da ödücem sana dedim onu dert etme dedim.Hala olmaz tek yaşamazsın diyo.İstediği kadar desin ben çocuk değilim sen karar veremezsin nerede yaşayacağıma dedim. Ya bırak bu evde eşyalı kaliyim de sana bari kira ödiyim yada evden ayrılıcam artık mecbur kiraya çıkıcam dedim.Abimlere sığınmam kendime bakabilirim evden zorla kovamaz ya.Çıkmıcam
Abinizle yasamayi secenek olarak gormeyin. Anneniz kendi hayati hakkinda karar verir elbette ama siz de cocuk degilsiniz. Artik anneniz dahil kimse hayatiniza mudahalede bulunamaz bence kendisine bunu hatirlatin. Kira verme fikrini cok mantikli ama kendi kizindan kira alirken annenizin vicdani nasil rahat edecek bilmiyorum
ya ne diyosun. evlenmesine karşısın. hayır yani beş yaşında çocukmusun arada kalasın. senin zevkini bekliycem diye kadının yaşı geçecekneyim bencil.konumu okudunuz mu.evlenmesin mi dedim?
ev annemin üstüne.evlenirse evlensin ben onun evlenmesini istemiyo değilim ama kendi planlarını yaşamamı beklemesine sinirleniyorum.
ya ne diyosun. evlenmesine karşısın. hayır yani beş yaşında çocukmusun arada kalasın. senin zevkini bekliycem diye kadının yaşı geçecek
Bence anneniz orda mutlu olamayacak ve geri dönecek..
Üç tane çocuklu adamla ne kadar huzurlu olabilir ki?
Annenin kararı sen karışamazsın diyenleri anlayamıyorum ben..
Elbette ki onun hayatı ama anne hiç bir zaman annelik yapmamış sorumsuzun teki..
Bir kez bari kızını mağdur etmesin..
Bir sürü erkek girmiş çıkmış hayatına..
Artık otursa da huzurunla yaşasa..
Hem parada onlara gitmemiş olur
benle bi ömür yaşayabilirdi.bunu ona söyledim evlensemde benle yaşarsın dedim.Geçimini dert ediceği bi duruma sokmadım onu sokmazdım da ama işte yine gol yedim
Allah sizin tüm hayatınızı kolaylaştırsın inşallah..
Çok güçlü ve akıllıymışsınız ki kendinizi kurtarmışsınız.
Bir o kadar da merhametli, vicdanlısınız ki annenize kin gütmemişsiniz..
İnşallah bunları da atlatırsınız ve konforlu bir yaşamınız olur.
İnşallah anneniz de bu kez mutlu olur da geçmişini unutur..
Üzüldüm ya hakkında hayırlısı olsunama ozaman baya zorlanırım.taşınma masrafı olur depozit olur.o yüzden bari burdan çıkmayim diyorum
benim evlenmeme daha 2 yıl var ama kadın hemen gitmek niyetinde diyosunuz. anneniz başınıza silahmı dayadı abinlerde kal diye. yanıma gel diyo hayır abinlere git diyo hayır e kadın ne yapsın senin paşa gönlünümü beklesin. ay yazık vallahi acıdım annenizeevlenmesine karşıyım diye nerde demişim?sanırım algılamada problenm yaşıyosunuz konu ne onun bile farkında değilsiniz
benim evlenmeme daha 2 yıl var ama kadın hemen gitmek niyetinde diyosunuz. anneniz başınıza silahmı dayadı abinlerde kal diye. yanıma gel diyo hayır abinlere git diyo hayır e kadın ne yapsın senin paşa gönlünümü beklesin. ay yazık vallahi acıdım annenize
annen seni dinlemiyorsa sen onu hiç dinleme.. madem evi sen geçindiriyorsun demek ki ayaklarının üstünde gayet de durabiliyorsun.. evleniyorsa kendi bileceği iş sen tut evini yaşa kendi bildiğince.. reşit olmuş ekmeğini eline almış insansın kimsenin seni yönlendirmesine izin verme.. kimse ile yaşamak zorunda değilsin..Anneme kaç kere dedim.Ozaman bırak ben yanız yaşıcam dedim.Olmaz el bile ne der kızı bırakıp gitmiş der. diyo.Elalemin lafını düşünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?