ailevi sorunlarım

Abinizle yasamayi secenek olarak gormeyin. Anneniz kendi hayati hakkinda karar verir elbette ama siz de cocuk degilsiniz. Artik anneniz dahil kimse hayatiniza mudahalede bulunamaz bence kendisine bunu hatirlatin. Kira verme fikrini cok mantikli ama kendi kizindan kira alirken annenizin vicdani nasil rahat edecek bilmiyorum

evleniceği adama mahcup olmamak için bi gelir de ondan geliyo olsun diye kira istiyo sanırım.O adama mahcup olmak istemiyo ama onun için benden de kira alır mı bilmiyorum.Ben söledim sedece kiranı veriririm meraklanma diye.İnşallah istemez

ya ne diyosun. evlenmesine karşısın. hayır yani beş yaşında çocukmusun arada kalasın. senin zevkini bekliycem diye kadının yaşı geçecek

evlenmesine karşıyım diye nerde demişim?sanırım algılamada problenm yaşıyosunuz konu ne onun bile farkında değilsiniz

Bence küçük bi eve çık şuan yaşadığın eşyalarıda topla o eve götür sen almışsın zaten

Bence anneniz orda mutlu olamayacak ve geri dönecek..
Üç tane çocuklu adamla ne kadar huzurlu olabilir ki?
Annenin kararı sen karışamazsın diyenleri anlayamıyorum ben..
Elbette ki onun hayatı ama anne hiç bir zaman annelik yapmamış sorumsuzun teki..
Bir kez bari kızını mağdur etmesin..
Bir sürü erkek girmiş çıkmış hayatına..
Artık otursa da huzurunla yaşasa..

benle bi ömür yaşayabilirdi.bunu ona söyledim evlensemde benle yaşarsın dedim.Geçimini dert ediceği bi duruma sokmadım onu sokmazdım da ama işte yine gol yedim

benle bi ömür yaşayabilirdi.bunu ona söyledim evlensemde benle yaşarsın dedim.Geçimini dert ediceği bi duruma sokmadım onu sokmazdım da ama işte yine gol yedim

Allah sizin tüm hayatınızı kolaylaştırsın inşallah..
Çok güçlü ve akıllıymışsınız ki kendinizi kurtarmışsınız.
Bir o kadar da merhametli, vicdanlısınız ki annenize kin gütmemişsiniz..
İnşallah bunları da atlatırsınız ve konforlu bir yaşamınız olur.
İnşallah anneniz de bu kez mutlu olur da geçmişini unutur..

el kızını bırakıp gitmiş der diye düşünüyorsan kıracak dizini oturacak gitmeyecek ozaman.

amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Hepimiz için böyle olur inşallah

evlenmesine karşıyım diye nerde demişim?sanırım algılamada problenm yaşıyosunuz konu ne onun bile farkında değilsiniz
benim evlenmeme daha 2 yıl var ama kadın hemen gitmek niyetinde diyosunuz. anneniz başınıza silahmı dayadı abinlerde kal diye. yanıma gel diyo hayır abinlere git diyo hayır e kadın ne yapsın senin paşa gönlünümü beklesin. ay yazık vallahi acıdım annenize

Konusahibi yerine cevap veriyorum ama..
Diğer konularına bir göz atarsanız yine annesine acır mıydınız acaba?

Siz dogrunuzu dikte edin.. Anneniz madem gidip evlenecek 2,5 sene daha beklesin evden kira almamayı.. Kendi hayatını inşa etmekteki hızını sizin hayatını yıkıp yerle bir etme hakkı vermeyin..

Anneme kaç kere dedim.Ozaman bırak ben yanız yaşıcam dedim.Olmaz el bile ne der kızı bırakıp gitmiş der. diyo.Elalemin lafını düşünüyo
annen seni dinlemiyorsa sen onu hiç dinleme.. madem evi sen geçindiriyorsun demek ki ayaklarının üstünde gayet de durabiliyorsun.. evleniyorsa kendi bileceği iş sen tut evini yaşa kendi bildiğince.. reşit olmuş ekmeğini eline almış insansın kimsenin seni yönlendirmesine izin verme.. kimse ile yaşamak zorunda değilsin..

Annende ne koca meraklısıymıs. Adamın uc cocuguna analık edecegıne sana etsın.

Merhaba..konumu tekrar diriltmem yasak mı bilmiyorum ama yazmak istedim.Olanları sevgilime anlattım ben mecbur oda abinlerle yaşama ama senin tek yaşamana da annen müsade etse bile ben etmem diyo.Askere gidicekti şubat mart gibi. Anneme ben bu evden çıkmam enne tek yaşıcam kabullen demiştim annem olmaz diyo başka bi yol geldi aklıma dedi..neymiş o dedim. Bi nikah yapıp sevgilinin ailesinin yanına geçsen dedi.Bu lafı da ağrıma gitti çok.Üzüldüm baya.Sen ne bencilsin dedim ben 40 yaşında dul biri değilim bi nikahla gidip onlarda yaşayayım dedim. benim hiç mi düğün gelinlik eşya ev düşüncem, planım yok sanıyosun sen dedim.Tartıştık yine ozaman o buraya gelsin burda kalın evlenin dedi...Ama sevgilim askere gitmedi..Ne diyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…