Ailevi ve Maddi Sıkıntısı Olan Bunlardan Başka Birseyi Dert Edemez mi

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Günaydın arkadaslar kimisi her gun buraya konu acmamdan sıkılmış olabilir ama sabah sabah canımı sıkan bir durum oldugu icin paylasmak istedim ben konu devamı olarak acmiyorum ama sayfa yöneticileri konu devamı olarak görürlerse tabikide konuyu kapatabilirler

Kac ay once bir konu acmistim babamin sorumsuzluguyla ve bize yasattigi sıkıntılarla alakalı bu sıkıntılar bitti mi hayir devam ediyor mu zaman zaman fazlasıyla ama mevzu bunlar degil asil konu bu tarz sorunları yasayan insanların baska seyleri dert etmeye hakki yok mu

Gecenlerde bi konu acmistim evde kalmakla alakalı bi arkadas yorum yapmış gecen sefer babamla alakali olan maddi manevi sorunumla ilgili tutarsiz bulmus dün yine bir konu acmistim bir arkadas tekrar yorum yapmis babanla olan sorunlari maddi sıkıntıları hallettinde bunlar mı kaldı gibisinden

Evet dun konu acmistim sadece meraktan yani söz konusu taraflar degisse erkek ve kadin bana yine tuhaf gelirdi ben yine bu konuyu acardim tabi sizin yanlis anlamanizi kınamiyirum belki karsi tarafta olsam bende sizler gibi dudunurdum ama dedigim gibi konu sadece meraktı söz konusu kişi adam akıllı görüştüğüm biri bile degildi

Mevzu biraz karisti ama merak ediyorum babasiyla derdi olanlar maddi sıkıntısı olanlar oturup bi tek bu dertlerine mi yansinlar yani baska birseyi dert edemezler baska birseye uzulemezler onlar boş seylerle vakit geciremezler

Ben babamla alakali onun bizlere yasattiklariyla alakali hergun buraya konu acmaya kalksam hergun sayfalar dolusu yazabilirim ama ben hayatta oldugum sürece bir tek babamin bize yasattiklarina üzülüp birtek bunları mı dert etmem lazım boyle bir kaide varda benim mi haberim yok

Benımde birçok sıkıntım oluyor. Herşeyi buraya yazsam ooooooooooo
Burda yazip yazmamakla alakali degil ki derdim burda yuzlerce kisinin icibden cikilmadik bir suru derdi oluyo

Benim sıkıntım sanki babamla olan derdim yüzünden maddi sıkıntılarım var diye başka birseyi merak etmeye baska birseyi dusunmeye hakkim yokmus gibi düşünülmesi

Burda yazip yazmamakla alakali degil ki derdim burda yuzlerce kisinin icibden cikilmadik bir suru derdi oluyo

Benim sıkıntım sanki babamla olan derdim yüzünden maddi sıkıntılarım var diye başka birseyi merak etmeye baska birseyi dusunmeye hakkim yokmus gibi düşünülmesi
Gayette düşünebilirsin .
Mesela şimdi babanla derdini unutup hiç tanımadığın kişilerin sana yaptığı yorumlara kafayı takıyorsun...

diğer konularını bilmiyorum ama bir karı-kocayı takip edip, bu adam karısı hakkında fotoğraf paylaşmıyor, acaba neden gibi konulara girmen ve bunu iyice didiklemen bana burada evli adamlar tarafından kandırılan kızları hatırlattı.Yani seni buna iten sebep ne, adam karısını sevsin sevmesin dış kapının dış mandalı olarak seni ne ilgilendiriyor?Allah var o konunda ben senin adama ilgin olduğunu düşündüm.

Son düzenleme:
Elbette olabilir ancak şöyle bir şey var.
Eşiyle ciddi problem yaşayan (aldatılan, darp edilen) bir kadının iki gün sonra "kızlar kocişimr sürpriz yapcam akıl verin" demesi beni benden alıyor.
E üyeler de haliyle "e bu herif seni aldattı 2. Gün önce konu açmıştın ne sürprizi bu" diyorlar.
Sizin sıkıntı ayrı bir mesele. İnsanların babalarıyla ya da anneleriyle sıkıntılı olması başka dert edecek bşr şeyleri olmadığı anlamına gelmez elbette.

Boşverin valla ne diyim. Dertler gelip geçici, bir gün onu takarsınız bir gün bunu. Sürekli çelişebilir ki bunlar kime ne.

diğer konularını bilmiyorum ama bir karı-kocayı takip edip, bu adam karısı hakkında fotoğraf paylaşmıyor, acaba neden gibi konulara girmen ve bunu iyice didiklemen bana burada evli adamlar tarafından kandırılan kızları hatırlattı.Yani seni buna iten sebep ne, adam karısını sevsin sevmesin dış kapının dış mandalı olarak seni ilgilendiriyor.Allah var o konunda ben senin adama ilgin olduğunu düşündüm.
Ya dedigim gibi sadece tuhaf geldi yoksa biseyler hissedecegim yakinlikta biri degil

Bu arada yukaridada yazdigim gibi durum tam tersi olsaydi konuda kadın ve erkek yer degistirse bu seferde bunu merak ederdim onun icin konu acardim sonucta burda adim soyadim yazmiyor ki seviyor hoslaniyor olsam o konuda fikir almak iatesem baska bi hesap acar ordan yazar o sekilde daha saglikli bilgi edinirdim degil mi

Sadece yapım itibariyle cok merakli biriyim haklisiniz belki sacma birseyi merak ettim ama iste sadece merak

Bu arada ne sizi nede sizin gibi dusunenleri kınamıyorum cunku belki sizin yerinizde ben olsam ben okusam bende ayni seyleri dusunebilirdim

diğer konularını bilmiyorum ama bir karı-kocayı takip edip, bu adam karısı hakkında fotoğraf paylaşmıyor, acaba neden gibi konulara girmen ve bunu iyice didiklemen bana burada evli adamlar tarafından kandırılan kızları hatırlattı.Yani seni buna iten sebep ne, adam karısını sevsin sevmesin dış kapının dış mandalı olarak seni ne ilgilendiriyor?Allah var o konunda ben senin adama ilgin olduğunu düşündüm.
şikayet ettiği üye benim doğruları yazınca diğer konusunda konu sahibi alınmış ve benim için konu açmış aynen sizin gibi duşundüm ben de başkasının sosyal medya hayatından karısından kocasından paylaşımından beğenmesinden sanane adama ilgin yoksa yazdım .Konu sahibi bizi saf sanmasın eger adamla ılgılenmıyorsa da saçma şeylerle ılgılenecegıne kendi sorunlarını çözmeye çalışsın iş maddiyat aile vasaire yazdım hala da arkasındayım yazdıklarımın ister beğensin ister beğenmesin

Ya dedigim gibi sadece tuhaf geldi yoksa biseyler hissedecegim yakinlikta biri degil

Bu arada yukaridada yazdigim gibi durum tam tersi olsohpohlamak zorunda değilizaydi konuda kadın ve erkek yer degistirse bu seferde bunu merak ederdim onun icin konu acardim sonucta burda adim soyadim yazmiyor ki seviyor hoslaniyor olsam o konuda fikir almak iatesem baska bi hesap acar ordan yazar o sekilde daha saglikli bilgi edinirdim degil mi

Sadece yapım itibariyle cok merakli biriyim haklisiniz belki sacma birseyi merak ettim ama iste sadece merak

Bu arada ne sizi nede sizin gibi dusunenleri kınamıyorum cunku belki sizin yerinizde ben olsam ben okusam bende ayni seyleri dusunebilirdim
madem herkes istedığını duşunur ve yazar beni şikayete niye konu açtın o zaman obsesif bir kişilikmisin sen herkes istedığı yorumu yazar konulara seni pohpohlamak zorunda değiliz

bu arada yılbaşı sabahı herkes uyurken senin kalkıp beni şikayete konu açman gerçekten hayatının boş ve mutsuz olduğunun en buyuk ispatı kendine saygı duy ve kendin için çabala .Saat dokuz da ne takıntısı bu sanki sevgilinim de bütün gece uyuyamadın sabah kalkıp beni şikayet ettin hemen valla çok komiksin konu sahibi

şikayet ettiği üye benim doğruları yazınca diğer konusunda konu sahibi alınmış ve benim için konu açmış aynen sizin gibi duşundüm ben de başkasının sosyal medya hayatından karısından kocasından paylaşımından beğenmesinden sanane adama ilgin yoksa yazdım .Konu sahibi bizi saf sanmasın eger adamla ılgılenmıyorsa da saçma şeylerle ılgılenecegıne kendi sorunlarını çözmeye çalışsın iş maddiyat aile vasaire yazdım hala da arkasındayım yazdıklarımın ister beğensin ister beğenmesin

+1

Siz birtek bu mevzuyu degil daha oncede acmis oldugum bir konuyu babama maddi sıkıntılarıma baglsmistiniz hatirlatayim istedim

madem herkes istedığını duşunur ve yazar beni şikayete niye konu açtın o zaman obsesif bir kişilikmisin sen herkes istedığı yorumu yazar konulara seni pohpohlamak zorunda değiliz
Allaha çok şükür akıl sagligiminda ruh sagligiminda sorunlu oldugunu dusunmuyorum

Burda iyi yada kotu herkes istedigi yorumu yapmakta serbesttir kimsenin benim yaptigim her yorumu begenmesini yada beni pohpohlamasını beklemiyorum ama benim actigim her konuyu babama ve maddi sorunlarima getirmenize anlam veremiyorum vede bu beni fazlasiyla rahatsiz ediyor

Bu arada daha onceki konuda insanlarin yanlis anlamasinida tamamen doğal karşilafim gerekli açıklamayıda yaptim
Aciklamadan sonrada isteyen inanır isteyen inanmaz

bu arada yılbaşı sabahı herkes uyurken senin kalkıp beni şikayete konu açman gerçekten hayatının boş ve mutsuz olduğunun en buyuk ispatı kendine saygı duy ve kendin için çabala .Saat dokuz da ne takıntısı bu sanki sevgilinim de bütün gece uyuyamadın sabah kalkıp beni şikayet ettin hemen valla çok komiksin konu sahibi
Bütün gece seni dert etmedim ama sahiden her mevzuyu tek konuya baglamani dert ettim eger konularim rahatsiz ediyorsa okumak zorundada degilsiniz cevaplamak zorundada degilsiniz

beni şikayet etmek için konu açılmış çok gururlandım bak şimdi

bende senın hala nıye bu sıteden uçurulmadıgına şaşırıyorum,
sır dalga geçmek için uyev anne elınde buyudum açım acılıyım vs vs diye konu açtın konu sadece kapatıldı,
belkı bır ıkı gunde banlı kalmışsındır.
dışarıdan gelıp burda sosyal deney yapanlar ya da dalga geçmek için konu açanlar hem uçuruluyor hem de Kazen Kazen çoğu zaman teşhir ediyor.
senın insanların dertlerine bakışın bellıyken burdakı amacın dalga geçmekken sahi niye burda tutuluyorsun hala?
dışarıdan uye olanların gunahı ne hemen gönderiliyorlar?

Back
X