- 27 Mayıs 2025
- 3
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi monarosa46
....mmm....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendinizi ezdirmeyin lütfenKızlar bana yardım edin lütfen bir akıl verin kafayı yemek üzereyim.Ben Kıbrıs'ta özel üniversitede ucretli okudum ama babam emekli olduğu için kıt kanaat okudum aç kaldım otellerde komilik yaptım otellerde cocuk baktım vs.kendi harçlığımı kendim kazandim zor şartlarda okudum ne bir kıyafet ne bir yemek gördüm.Nisandan ayrilmistim o dönem ailem de git oku diye salmisti.Zengin değiliz yani.Ben kibrista okurken uçağa binemezdim yük gemilerinde güdüsü geliş yapardım ucuz olsun diye mesela.Neyse ablam da hemşire kocası asker.Annem de onun iki çocuğu var onun çocuklarına tam 12 sene baktı onlar hiç bakıcı yüzü görmedi annem gece gündüz tatil demedi full kendisi baktı.Bir tane de erkek kardeşim var benden sonra onda kibrista özel hukuk okudu.Bir kere dahi gemiye binmedi hep uçakla gitti geldi ailem harçlık saldı güzelce harcadı evde kaldı orda yurtta değil.Ben mezun olunca memur olarak atandım.Annem dedi ki kardeşlerine hak geçmesin paranı ver babanın emekli ikramiyesi sana geçti dedi.Ben de o dönem kredi çektim okuduğun parayı ödedim ailem de o parayla kardeşimi okuttu tekrar.Ben krediyi bırakın hep bir elim ailemin ve erkek kardeşimin üstünde oldu her zaman maddi yönden koştum yardımlarına.Herseyi aldım vsMesela ben evlendim cocuguma annem bakti 4 sene ben de bu surecte yine kardesimi okuttum annemin evinin madraflari vardi onu yaptim yani annem cocuk bakti diye ben de altta kalmadim..Simdi erkek kardeşim evleniyor hakim oldu.Bu arada evliyim cocugum var benimde.Kardesimin düğünü için 50 gram bilezik aldım tv aldım.Ama kırıldığım birkaç şey olunca değmeyeceğini anladim ve anneme 50 gram çok ben 20 gram bilezik takacağım dedim.Annemle tartıştık.Bana diyor ki biz seni özel parayla okuttum babanin o zamanki emekli ikramiyesini 1 kilo altin ederdi.Senin ödemenin yetmez yani.Ablana bizim 5 kurusumuz geçmedi.Erkek kardeşini de okuttum simdin evleniyor diye arabada aldık ona ama erkeğe yapılır zaten ondan geri ödemesini bekleyemem dedi.Ben senin çocuğuna da baktım zaten sana hak geçti.Simdi 50 gram diye laf ettin deyip beddua etti bana.Ben bunu gidip müftuye danışayım o da dedi ki asıl haksizliga uğrayan sensin.Ablanin 12 sene çocuklarına bedava bakmış annen paraya vurursan bakıcı çok pahalı onlar da bak bakıcı derdi olmayınca ev almışlar o dönem.Erkek kardeşin desen parayla okumuş ama hemen evleniyor 1 lirası ailesine geçmemiş üstüne bir de aileniz düğününü yapıyor araba alıp veriyor.Ama siz okuduğunuz parayı geri vermişsiniz.Simdi kızlar annem haklı mı o kadar çaresizim ki...Lütfen bana yardımcı olun
Hakimleri gözünde büyütme derim.Bir hakiminn henüz katip olmak için sınava giren birisiyle evleneceğini mi söylediniz?
Çekirdeğimi alıp geliyorum.
Hakimleri gözünde büyütme derim.
Sınavlardan 70 alıp mulakatla hakım oluyor bır çoğu.
Kısaca hukuk okuyup sınavdan 70 alıp mulakattan geçmen yeterli.
Komsumuzun oğlu 90 kusur puanla devlette avukat çünkü mulakattan elenıp hakim olamadı.
Şuan devlete atanan Avukatlar favori![]()
Seni biraz üzeceğim ama kendine gel diye yazıyorum.Kızlar bana yardım edin lütfen bir akıl verin kafayı yemek üzereyim.Ben Kıbrıs'ta özel üniversitede ucretli okudum ama babam emekli olduğu için kıt kanaat okudum aç kaldım otellerde komilik yaptım otellerde cocuk baktım vs.kendi harçlığımı kendim kazandim zor şartlarda okudum ne bir kıyafet ne bir yemek gördüm.Nisandan ayrilmistim o dönem ailem de git oku diye salmisti.Zengin değiliz yani.Ben kibrista okurken uçağa binemezdim yük gemilerinde güdüsü geliş yapardım ucuz olsun diye mesela.Neyse ablam da hemşire kocası asker.Annem de onun iki çocuğu var onun çocuklarına tam 12 sene baktı onlar hiç bakıcı yüzü görmedi annem gece gündüz tatil demedi full kendisi baktı.Bir tane de erkek kardeşim var benden sonra onda kibrista özel hukuk okudu.Bir kere dahi gemiye binmedi hep uçakla gitti geldi ailem harçlık saldı güzelce harcadı evde kaldı orda yurtta değil.Ben mezun olunca memur olarak atandım.Annem dedi ki kardeşlerine hak geçmesin paranı ver babanın emekli ikramiyesi sana geçti dedi.Ben de o dönem kredi çektim okuduğun parayı ödedim ailem de o parayla kardeşimi okuttu tekrar.Ben krediyi bırakın hep bir elim ailemin ve erkek kardeşimin üstünde oldu her zaman maddi yönden koştum yardımlarına.Herseyi aldım vsMesela ben evlendim cocuguma annem bakti 4 sene ben de bu surecte yine kardesimi okuttum annemin evinin madraflari vardi onu yaptim yani annem cocuk bakti diye ben de altta kalmadim..Simdi erkek kardeşim evleniyor hakim oldu.Bu arada evliyim cocugum var benimde.Kardesimin düğünü için 50 gram bilezik aldım tv aldım.Ama kırıldığım birkaç şey olunca değmeyeceğini anladim ve anneme 50 gram çok ben 20 gram bilezik takacağım dedim.Annemle tartıştık.Bana diyor ki biz seni özel parayla okuttum babanin o zamanki emekli ikramiyesini 1 kilo altin ederdi.Senin ödemenin yetmez yani.Ablana bizim 5 kurusumuz geçmedi.Erkek kardeşini de okuttum simdin evleniyor diye arabada aldık ona ama erkeğe yapılır zaten ondan geri ödemesini bekleyemem dedi.Ben senin çocuğuna da baktım zaten sana hak geçti.Simdi 50 gram diye laf ettin deyip beddua etti bana.Ben bunu gidip müftuye danışayım o da dedi ki asıl haksizliga uğrayan sensin.Ablanin 12 sene çocuklarına bedava bakmış annen paraya vurursan bakıcı çok pahalı onlar da bak bakıcı derdi olmayınca ev almışlar o dönem.Erkek kardeşin desen parayla okumuş ama hemen evleniyor 1 lirası ailesine geçmemiş üstüne bir de aileniz düğününü yapıyor araba alıp veriyor.Ama siz okuduğunuz parayı geri vermişsiniz.Simdi kızlar annem haklı mı o kadar çaresizim ki...Lütfen bana yardımcı olun
Anne baba olmak böyle birsey değil, Ailen seni kullanıyor, annen iyi bir anne degil evlat kayırıyor, senin yerinde olsam ne düğüne giderim ne de takı takarım, mesafe koy görüşme akıl sağlığın için, paranı da yedirme daha fazla ...Kızlar bana yardım edin lütfen bir akıl verin kafayı yemek üzereyim.Ben Kıbrıs'ta özel üniversitede ucretli okudum ama babam emekli olduğu için kıt kanaat okudum aç kaldım otellerde komilik yaptım otellerde cocuk baktım vs.kendi harçlığımı kendim kazandim zor şartlarda okudum ne bir kıyafet ne bir yemek gördüm.Nisandan ayrilmistim o dönem ailem de git oku diye salmisti.Zengin değiliz yani.Ben kibrista okurken uçağa binemezdim yük gemilerinde güdüsü geliş yapardım ucuz olsun diye mesela.Neyse ablam da hemşire kocası asker.Annem de onun iki çocuğu var onun çocuklarına tam 12 sene baktı onlar hiç bakıcı yüzü görmedi annem gece gündüz tatil demedi full kendisi baktı.Bir tane de erkek kardeşim var benden sonra onda kibrista özel hukuk okudu.Bir kere dahi gemiye binmedi hep uçakla gitti geldi ailem harçlık saldı güzelce harcadı evde kaldı orda yurtta değil.Ben mezun olunca memur olarak atandım.Annem dedi ki kardeşlerine hak geçmesin paranı ver babanın emekli ikramiyesi sana geçti dedi.Ben de o dönem kredi çektim okuduğun parayı ödedim ailem de o parayla kardeşimi okuttu tekrar.Ben krediyi bırakın hep bir elim ailemin ve erkek kardeşimin üstünde oldu her zaman maddi yönden koştum yardımlarına.Herseyi aldım vsMesela ben evlendim cocuguma annem bakti 4 sene ben de bu surecte yine kardesimi okuttum annemin evinin madraflari vardi onu yaptim yani annem cocuk bakti diye ben de altta kalmadim..Simdi erkek kardeşim evleniyor hakim oldu.Bu arada evliyim cocugum var benimde.Kardesimin düğünü için 50 gram bilezik aldım tv aldım.Ama kırıldığım birkaç şey olunca değmeyeceğini anladim ve anneme 50 gram çok ben 20 gram bilezik takacağım dedim.Annemle tartıştık.Bana diyor ki biz seni özel parayla okuttum babanin o zamanki emekli ikramiyesini 1 kilo altin ederdi.Senin ödemenin yetmez yani.Ablana bizim 5 kurusumuz geçmedi.Erkek kardeşini de okuttum simdin evleniyor diye arabada aldık ona ama erkeğe yapılır zaten ondan geri ödemesini bekleyemem dedi.Ben senin çocuğuna da baktım zaten sana hak geçti.Simdi 50 gram diye laf ettin deyip beddua etti bana.Ben bunu gidip müftuye danışayım o da dedi ki asıl haksizliga uğrayan sensin.Ablanin 12 sene çocuklarına bedava bakmış annen paraya vurursan bakıcı çok pahalı onlar da bak bakıcı derdi olmayınca ev almışlar o dönem.Erkek kardeşin desen parayla okumuş ama hemen evleniyor 1 lirası ailesine geçmemiş üstüne bir de aileniz düğününü yapıyor araba alıp veriyor.Ama siz okuduğunuz parayı geri vermişsiniz.Simdi kızlar annem haklı mı o kadar çaresizim ki...Lütfen bana yardımcı olun