Aileye düşkün ol(ama)mak

Ben anneannemle annemle babam boşandığı için 4 sene ayni evde yaşadım. Benim anneannem de aynı seninki gibiydi hatta ruh hastası kötü bi kadındı. Babam desen ayrı bi alem. Şuan ayrı evde yaşıyorum ve anneannemi senede iki kere o da bayramlarda arıyorum sadece hic de pişman değilim çok bile arıyorum. Babamı da hiç aramam hep o beni arar. İnsanların sizin göstereceginiz ilgiyi sevgiyi hak etmeleri gerekiyo. Bu daha küçük biz canini da çıkarsak büyüyünce unutur diye yaptıkları şeyler unutulmuyo işte. Sizi mutsuz eden kimseye hiçbirşey için borclu degilsiniz

Ya kusura bakma da sen hala ergensin... ne demek ben tavayla uğraşmak istemiyorum benim annem de bazen iş verirdi kendisi gibi yapmayınca bu olmamış diye söylerdi nasıl olacağını sorardım diğer sefer yapmazdım kadına kinlenecek ne var ki bunda... biz de geçtik bu yollardan üzme ananı her zaman iyi tarafından kalkacak değil. Şu dişçi mevzun zaten anlamsız ne var kadın geç annesinin hem kızının yanında olmak istiyor

Bende düşkün değilim. Tatil günü yurtta oturmayı tercih ederdim. Liseye giderken de okul zamanı okuldan eve dönmek istemezdim. Evimde huzur yoktu. Huzursuzluk benim suçum değildi. Ben de sürekli kendi odamda oturup kendimi izole etmeyi tercih ederdim. Kapımı çekip kendi kendime otursam, kimse bana karışmasa benden mutlusu olmazdı. Annem babam kavga eder. Zorla beni odamdan çıkarıp kavgaya dahil etmek isterlerdi. Bende hiç bir zaman aileme düşkün olmadım. Öğretmen oldum evlendim. Ailemin evine 3 - 5 günden fazla kalmaya gitmedim. Böyle daha mutluyum. Sizi de sıcacık bir aile karşılasa siz de okula gitmek için can atmazdınız.

Kızlar daha geçen hafta tüm aile toplanmıştık. Bu hafta yine toplandık.. annem gelmek ister misin bile demedi Çarşamba x teyzenlerdeyiz dedi. Yemekler yendi muhabbet edildi şimdi herkes muhabbet ediyor ama ben çok sıkıldım.. Yaşıtım kimse de yok.
Acaba anneme eve gittiğimde sıkıldığımı anlatsam mı yoksa nasılsa haftaya gidiyorum diyip sussam mı?
Anlamıyorum... Akraba görüşmelerini pek sevmiyorum sanki hani daha geçen hafta birlikteydik her hafta biraz çok sanki.. neden böyleyim ?

Ben bu şekilde davrananların yani sevgi sefkat göstermeden cocuklarina istediklerini yaptirmaya calisan kisilerin samimiyet gormeyi haketmediklerini düşünüyorum.

Kızlar daha geçen hafta tüm aile toplanmıştık. Bu hafta yine toplandık.. annem gelmek ister misin bile demedi Çarşamba x teyzenlerdeyiz dedi. Yemekler yendi muhabbet edildi şimdi herkes muhabbet ediyor ama ben çok sıkıldım.. Yaşıtım kimse de yok.
Acaba anneme eve gittiğimde sıkıldığımı anlatsam mı yoksa nasılsa haftaya gidiyorum diyip sussam mı?
Anlamıyorum... Akraba görüşmelerini pek sevmiyorum sanki hani daha geçen hafta birlikteydik her hafta biraz çok sanki.. neden böyleyim ?
Sen çok haklısın insan ilgi duymadığı ortamlarda sıkılabilir bunda hiç kötü bir şey yok yapmak istemediğiniz şeyleri yapmayın bundan sonra bence..

Back
X