- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Cok asik oldugum cok sevdigim biri var o da ayni sekilde hatta daha da siddetli bicimde beni seviyor. Fakat ailem kesinlikle onaylamiyor hatta beni onun yasadigi sehirden bile ayirdilar ki gormeyeyim. Sebep kendisinin evlenmis bosanmis olmasi ve kucuk bir bebegi olmasi. Onun ailesi de kesinlikle desteklemiyor beni istemiyorlar eski esiyle tekrar birlesmesinu istiyorlar. Suclamiyorum kimseyi cunku haklilar mantiga oturacak hicbir sey yok onun ailesi de istiyor ki çocuğunun düzgün düzenli bir hayatı olsun torunları onlardan uzak kalmasın bana onca hakaret edildi ama ben onlara kızamıyorum o da ana baba yüreği. Eski eşine sen hala bizim kızımızsın diyolar bana sanki boşanma sebebi olmuşum gibi bakıyolar. Kendisi hep çevremde olan biriydi ama boşanana kadar selam vermişliğim bile yok asla günaydın bile demedim bir kere olsun yani arkadaşlık ilişkimiz bile yoktu onun ilişkisi vardı sonra evliliği oldu benimse hislerim vardı yanlışa düşmekten korktum hep uzak durdum kendimi hep çektim hatta der benden nefret ettiğini düşünürdüm ama herkes beni sanki ben sebepmişim ayrılığına gibi suçluyor. O da beni suçluyor ben o daha evlenmeden ona bir günaydın desem o dağları yıkarmış benim için. ondan uzakta kalmak beni hergun öldürüyor. Evlensem bir dügünüm olmayacak ailesi beni istemeye gelmeyecek kendisi cok kisa sure evli kalip bosandigi icin borcu var yani evet hicbir mantigi yok bu isin. Arkadaslarim bile desteklemiyor ailen de sen de boyle bi hayati hak etmiyorsunuz diyor. Ama ben onu yarı yoşda bırakmak istemiyorum bu yola birlikte başkoymuşken en başında şimdi ona benden bu kadar nasıl diyeceğim. O ailesini karşısına aldı ben yapamıyorum ama nasıl benim için katlandıklarına karşı ehh benden bu kadar derim biliyorum mahvolur ölür. Yanlış bir evlilik yapmış olmak kadının isteğiyle bir çocuk sahibi olmak suç mu hayat bu insanların başına neler geliyor fakat ailem de diyor ki onun yanlışlarının ceremesini sen niye çekesin. Cevabım belli sevgisinden kalbim iki büklüm halde bu yüzden çekerim diyorum. Ailemse biz sana kıyamayız yüreğimiz el vermez mutsuzluğuna diyor. Çaresizlikten nefes alamıyorum yardım cevap da beklemiyorum hiç tanımayan birilerine derdimi açmak istedim dağlara taşlara haykırasım kendimi yollara vurasım var.
Kesinlikle aileni dinlemelisin,sevgi aşk falan gelip geçici hisler o yüzden hayatını mahvetme aileni dinle...Cok asik oldugum cok sevdigim biri var o da ayni sekilde hatta daha da siddetli bicimde beni seviyor. Fakat ailem kesinlikle onaylamiyor hatta beni onun yasadigi sehirden bile ayirdilar ki gormeyeyim. Sebep kendisinin evlenmis bosanmis olmasi ve kucuk bir bebegi olmasi. Onun ailesi de kesinlikle desteklemiyor beni istemiyorlar eski esiyle tekrar birlesmesinu istiyorlar. Suclamiyorum kimseyi cunku haklilar mantiga oturacak hicbir sey yok onun ailesi de istiyor ki çocuğunun düzgün düzenli bir hayatı olsun torunları onlardan uzak kalmasın bana onca hakaret edildi ama ben onlara kızamıyorum o da ana baba yüreği. Eski eşine sen hala bizim kızımızsın diyolar bana sanki boşanma sebebi olmuşum gibi bakıyolar. Kendisi hep çevremde olan biriydi ama boşanana kadar selam vermişliğim bile yok asla günaydın bile demedim bir kere olsun yani arkadaşlık ilişkimiz bile yoktu onun ilişkisi vardı sonra evliliği oldu benimse hislerim vardı yanlışa düşmekten korktum hep uzak durdum kendimi hep çektim hatta der benden nefret ettiğini düşünürdüm ama herkes beni sanki ben sebepmişim ayrılığına gibi suçluyor. O da beni suçluyor ben o daha evlenmeden ona bir günaydın desem o dağları yıkarmış benim için. ondan uzakta kalmak beni hergun öldürüyor. Evlensem bir dügünüm olmayacak ailesi beni istemeye gelmeyecek kendisi cok kisa sure evli kalip bosandigi icin borcu var yani evet hicbir mantigi yok bu isin. Arkadaslarim bile desteklemiyor ailen de sen de boyle bi hayati hak etmiyorsunuz diyor. Ama ben onu yarı yoşda bırakmak istemiyorum bu yola birlikte başkoymuşken en başında şimdi ona benden bu kadar nasıl diyeceğim. O ailesini karşısına aldı ben yapamıyorum ama nasıl benim için katlandıklarına karşı ehh benden bu kadar derim biliyorum mahvolur ölür. Yanlış bir evlilik yapmış olmak kadının isteğiyle bir çocuk sahibi olmak suç mu hayat bu insanların başına neler geliyor fakat ailem de diyor ki onun yanlışlarının ceremesini sen niye çekesin. Cevabım belli sevgisinden kalbim iki büklüm halde bu yüzden çekerim diyorum. Ailemse biz sana kıyamayız yüreğimiz el vermez mutsuzluğuna diyor. Çaresizlikten nefes alamıyorum yardım cevap da beklemiyorum hiç tanımayan birilerine derdimi açmak istedim dağlara taşlara haykırasım kendimi yollara vurasım var.
eğer bu durumu başka biri bana gelse anlatsa sizlerle aynı tepkiyi verirdim mantıklı ve doğru olanın ne olduğunun da farkındayım ama bir yandan bunca zaman ondan kopamadım duygusal bir insanım hislerim de güçlüydü en baştan dedim bana bu kötülüğü yapma beni kendine bağlama diye olaylar daha da büyüdü ve bu raddeden sonra bırakıp gitmek vefasızlık geliyor bunu da kendime yakıştıramıyorum. Cahil bir insan değilim ama insanım beşer şaşar misali baştan bir hata yaptım böyle karmaşık bir ilişki kimseye iyi gelmez beni de yıprattı mahvetti daha da mahvedecek ama onu öylece bırakmak da vicdanıma sığmıyor tabi ki ailemi çiğnemek de vicdanıma sığmıyor arada sıkışıp kaldım öyle bunaldım ki elimde olsa kaçıp herkesten kurtulup derin derin nefes alıcam. Ben böyle arabesk ya da saplantılı bir kişi değildim ama merhamet belki o öyle üzüldükçe ben nasıl kıyarım diyorum ailem üzüldükçe de nasıl kıyarım diyorum bu güne kadar asla ailemi karşıma alacak bir şey yapmadım hayatımda hep onların tavsiyelerini gözönünde bulundurup yol aldım ailem olmasaydı sonunu göre göre yine bu yola girip belki kendimi feda ederdim bencilce davranıp kendi çıkarımı düşünmem gerek biliyorum keşke böyle olmasaydı yolumu önümü geleceğimi göremiyorum evlilikten insanlardan soğudum bu meseleyi kapatmayı başarırsam da uzun bi süre kimseyi almayacağım hayatıma.
Ayrılamıyorsan da evlenme, bi süre böyle devam etsin, belki zaten zamanla anlaşamayıp ayrılacaksınız, keşke baştan bu yola hiç girmeseydin. Ama olmuş artık, zaman ver kendine, evlilik için acele etme. Çok Dua et Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, allahım benim için bu adam hayırlısı değilse içimi soğut diye dua et.eğer bu durumu başka biri bana gelse anlatsa sizlerle aynı tepkiyi verirdim mantıklı ve doğru olanın ne olduğunun da farkındayım ama bir yandan bunca zaman ondan kopamadım duygusal bir insanım hislerim de güçlüydü en baştan dedim bana bu kötülüğü yapma beni kendine bağlama diye olaylar daha da büyüdü ve bu raddeden sonra bırakıp gitmek vefasızlık geliyor bunu da kendime yakıştıramıyorum. Cahil bir insan değilim ama insanım beşer şaşar misali baştan bir hata yaptım böyle karmaşık bir ilişki kimseye iyi gelmez beni de yıprattı mahvetti daha da mahvedecek ama onu öylece bırakmak da vicdanıma sığmıyor tabi ki ailemi çiğnemek de vicdanıma sığmıyor arada sıkışıp kaldım öyle bunaldım ki elimde olsa kaçıp herkesten kurtulup derin derin nefes alıcam. Ben böyle arabesk ya da saplantılı bir kişi değildim ama merhamet belki o öyle üzüldükçe ben nasıl kıyarım diyorum ailem üzüldükçe de nasıl kıyarım diyorum bu güne kadar asla ailemi karşıma alacak bir şey yapmadım hayatımda hep onların tavsiyelerini gözönünde bulundurup yol aldım ailem olmasaydı sonunu göre göre yine bu yola girip belki kendimi feda ederdim bencilce davranıp kendi çıkarımı düşünmem gerek biliyorum keşke böyle olmasaydı yolumu önümü geleceğimi göremiyorum evlilikten insanlardan soğudum bu meseleyi kapatmayı başarırsam da uzun bi süre kimseyi almayacağım hayatıma.
Söylediğiniz her seye harfiyen katılıyorum ve bunların farkındayım ama bırakıp gitmek içimde bir suçluluk duygusuna da sebep oluyor üzülüyorum haline anlattıklarım elbette kulağa hoş gelen şeyler değil boşanma noktasına gelmelerinde suç tek taraflı değil baştan olmaması gereken bir seymiş ikisini de yıpratan ben kolay kolay ailesini silecek biri değilim ben silsem onlar beni bırakmaz zaten bakmayın yani ama inanılmaz bir suçluluk duygusu var içimde aldatmış gibi yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum, öyle kötü bir insan değil o da görüyor çoğu şeyi o da söylüyor o da üzülüyor. Haklısınız sanırım profesyonel destek almam gerek ruh halim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?