- 12 Aralık 2017
- 202
- 310
- 18
- Konu Sahibi noclearmind
-
Damat adayı makul birine benziyor. Senin borç ödemeni sorun etmeyecekse, iyi kazaniyorsa uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Uzun nişanlılık süresinin pek de iyi olmadığını gördüm hep.Bende takildim biraz benimkine yahu neden şimdi teklif ettin diye :) anlattim güzelce her şeyi sen nasil ilerlemesini istiyorsan oyle olsun hemen gelelim tanisalim demiyorum biz bi ad koymuş olduk felan dedi. Bakalim olmadi onumuzde ki kış söyleyip ailelere oyle yavas yavas zamana yayariz.
Zamanla o da olur insallahSiz bu iki yılın en az bir yılını daha sevgili olarak geçirin sonra ailelere söyleyin ne olduğunu anlayamadan peş peşe tanışma söz nişan düğün patlatın :))
Yoksa onun anası şöyle demiş çocuk şöyle baktı gelin aramadı safsatalarıyla çok başınız ağrır
Ailelerin işin içine girdiği kısım mümkün mertebe kısa tutulmalı
Toplum kaldırabilse ben evlendimm buda damadınız diye gidilmeli bence :)
İlk olarak yasin küçükse ve ilişkin yeniyse tabiki uzat bu senin en doğal hakkin. Ama tamam ben bunla evlenirim kendimi evlenecek yaşta hissediyorum diyorsan bence borçlar erteleme sebebi olmamalı. Zaten hayat çok kısa borcluda olsa sevdiğim adamın yanında olmak isterim ben.
Teşekkür ederim canım benim <3 kismet diyelim gelin ata binmis ya nasip demis :)Ailenize nasıl dediniz kısmını mecburen geçerek , şu yorumu yapıyorum ; bence 2 sene çok uzunnoclearmind yine de sen bilirsin :)
Hayırlı olsun inşAllah canım
Bu hesapta mantikli aslinda:) bugun yuzyuze konusucaz bakalim ortak bir karar da bulusucaz. Yuzugude aldim kabulde dedim ama sanirim bi kac seneyi bulucak.Bence bi 1 sene sevgililik dönemi yaşayın çocuğu ailenin karşısına çıkarmadan da iyice tanımış olursun sonra söz nişan 1 sene daha tamamdır hadi hayırlı olsun
Ay vallaha ben şimdiden stres oldum ya. Bu akşam konusucaz bakalım yüzyüze bir karar alacağız. Seneye yazın ufaktan söyleriz ailelerimize diyeceğim. Yazın tanıştırırım eylülde isteme söz ekimde nişan baharda da düğün yaptım planı onaylattırması kaldı :)))Siz bu iki yılın en az bir yılını daha sevgili olarak geçirin sonra ailelere söyleyin ne olduğunu anlayamadan peş peşe tanışma söz nişan düğün patlatın :))
Yoksa onun anası şöyle demiş çocuk şöyle baktı gelin aramadı safsatalarıyla çok başınız ağrır
Ailelerin işin içine girdiği kısım mümkün mertebe kısa tutulmalı
Toplum kaldırabilse ben evlendimm buda damadınız diye gidilmeli bence :)
Sizin ki güzel temiz olmuş hep ben uzatmak istemiyorum olsun bitsin derdim, başıma geldi işte. Böylede yüzüğü aldım ergen gibi oldu ne bileyim tuhaf oldu sanki kendi aramızda takmışız gibi.Evlilik teklifinden 4 ay sonra balayındaydıkBen uzatmayi hiç istemedim eşim de öyle, o 4 ayda bile ne stresler atlattık. Bence 2 sene sürecekse nişan yapıp da aileleri araya sokmayın, bu süre içinde sevgili kalın. Sonra nişan düğün vs.hepsi olur. Tabiki pat diye evlenmeyin ama o aileleri de karistirmayin
Ben çok bunalmadım aslındaZamanla o da olur insallahsimdiki aklim olsa ben de oyle yapardim valla
Bence aile ile konuşmanın püf noktası kendine güvenmekAy vallaha ben şimdiden stres oldum ya. Bu akşam konusucaz bakalım yüzyüze bir karar alacağız. Seneye yazın ufaktan söyleriz ailelerimize diyeceğim. Yazın tanıştırırım eylülde isteme söz ekimde nişan baharda da düğün yaptım planı onaylattırması kaldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?