• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileye tapan eş

Haksızlık oldugunu düşünüyorum, eşimde hakkını savunmuyor. O yüzden sinirleniyorum. Ama bu aralar daha iyiyim. Alışıyorum galiba. Evet bu da mesafe için bahane oldu aslında. 5 aydır gidip gelme yok.
Banada bir arkadaşım şey dedi. Arkadaşlarım falan bana hak verdi bu arada. Sen iyi sindiriyorsun bu durumu, ben olsam farklı tepki gösteririm dedi. Şimdi biz kiradayız ya. Evimizin o araba parasına ihtiyacı oldugu için öncelik şuanki evin olması gerekiyor. Bu dinende mantıkende bu şekilde.Tabi birinci suçlu eşim.

Yav sizin evliliginiz bile arkadaslarinizin hak vermesi ile devam ediyor. Senin arkadaslarin sana hak veriyor, esinin arkadaslari esine hak veriyor. Bunun 2 sebebi var ya arkadaslariniz gercek arkadas degil sizi pispislayip gazliyorlar ya da sen burada anlattigin gibi anlatiyorsun insanlar uyanamiyor.

Yav sizin evliliginiz bile arkadaslarinizin hak vermesi ile devam ediyor. Senin arkadaslarin sana hak veriyor, esinin arkadaslari esine hak veriyor. Bunun 2 sebebi var ya arkadaslariniz gercek arkadas degil sizi pispislayip gazliyorlar ya da sen burada anlattigin gibi anlatiyorsun insanlar uyanamiyor.
Neden senin benim arkadaşlarım böyle şeyler demiyor? Çünkü bizim arkadaşlarımız. Onlar da onun arkadaşı. Arkadaş nedir? Pek çok konuda aynı düşündüğün kişiler arkadaşın olur. Çoğu yönden çeliştiğin biri ile nasıl arkadaş olabilirsin ki zaten?

Dün dediki, senin 1 liranı gidip vermem, arabana da bindirmem, senin agzının kemiği yok. Bilmiyorum ben mi çok sıg düşünüyorum. 37 yaşına gidecek eşim. Bu yaşına kadar tek birikimi bu. Ve nasıl ödediğine şahidim. Ama kaynım, ailesi satmaya yanaşmıyor.Sözde sıkı aileler. Bende bayramdan bayrama o da en fazla 1 saat görüşecegim. Kaynım evlenirse o zaman satarlar. Ama bize gene para vereceklerini sanmıyorum. Durum onu gösteriyor.
Bakın siz şimdi gidip eşinizin 5 kuruşu geçmeden araba alsanız,ailesi gel gel yapınca sizin arabanızı alıp koşa koşa gidecek bir adam eşiniz.
Araba zaten eşinizin üzerine değildi diye hatırladım ben ,yanlışsam düzeltin lütfen.(Ha eşinizin uzerineyse bir zahmet bakım,vergi,muayene,kasko,sigorta vs karşılasınlar kullanıyorlarsa aracı) Boşverin ne halleri varsa görsünler. Eşiniz umursamıyorsa sizin yapabileceğiniz birşey yok maalesef.
Sadece alacağınız araba üzerinde söz sahibi olursunuz,en başında kimseye vermeyeceğinizi,hatta ona bile elzem bir durum olmadıkça vermeyeceğinizi söyleyin. Ha araba bu devirde birikimsiz almak zor bu da bir gerçek tabi,maddi durumunuzdan,birikiminizden bagımsız,alabilecekmişsiniz varsayarak söylüyorum bunu da.

Bakın siz şimdi gidip eşinizin 5 kuruşu geçmeden araba alsanız,ailesi gel gel yapınca sizin arabanızı alıp koşa koşa gidecek bir adam eşiniz.
Araba zaten eşinizin üzerine değildi diye hatırladım ben ,yanlışsam düzeltin lütfen.(Ha eşinizin uzerineyse bir zahmet bakım,vergi,muayene,kasko,sigorta vs karşılasınlar kullanıyorlarsa aracı) Boşverin ne halleri varsa görsünler. Eşiniz umursamıyorsa sizin yapabileceğiniz birşey yok maalesef.
Sadece alacağınız araba üzerinde söz sahibi olursunuz,en başında kimseye vermeyeceğinizi,hatta ona bile elzem bir durum olmadıkça vermeyeceğinizi söyleyin. Ha araba bu devirde birikimsiz almak zor bu da bir gerçek tabi,maddi durumunuzdan,birikiminizden bagımsız,alabilecekmişsiniz varsayarak söylüyorum bunu da.
Ben o araçla işe gidip geleceğim. Bazen akşam 10 da işten çıkıyorum.2 şube çalışıyorum. Araç bana lazım olacağı için çok alamaz. Birde laf yaparsam gurur yapıp binmez eşim.
Araç kpnin üstüne. Krediyi eşim çekip ödedi. Tabi onlarda para kattı. 5 aydır araç onlarda. Ocak sonrası vergi geliyor. Hiç arabayı almadık. Artık onlarda her masrafı.
Zaten yeni aracı üzerime yapacağım.Eşimin dedigine göre kpnin refleksler eskisi gibi degil, gece arba süremiyor. Uzun yola gidemiyor. Eşim hariç kimseye vermem. Bunda netim. Zaten isteyecek yüzleride olmaz bence.
Ben her ay gram falan alıyorum. Altınımız var ancak onu katmayı düşünmüyorum. En kötü ufak polo tarzı bişey düşünüyorum.Maaş olarak iyi alıyorum. Seneye daha iyi alacağımı düşünüyorum. Tabi kredi çekmeyi düşünüyorum

Kaynım 1 lira ödemeden kendi adını yazmış İnternete, en yüksek fiyatı yazmış. Eşim seyirci zaten, onlar biliyor diyor. Ama araç satılsada satılmasada ailesiyle eskisi gibi samimi olmaya niyetim yok. Gerçek aile dedigin gerekirse galeriye verir, hakkını verirdi.Ben satılsada parayı vereceklerindende şüpheliyim. Güvenimi kaybettim onlara.

Kaynin daha evlenip dugun yapacak o para kayninin hakki hic insafin yok mu yav. 🤣🤣🤣

Back
X