- 30 Aralık 2009
- 23.414
- 92.937
- 1.123
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Yapma katip inanırımAaa o da bişe mi, kocası asgari ücretle Hem araba alıyor hem sülaleyi besliyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma katip inanırımAaa o da bişe mi, kocası asgari ücretle Hem araba alıyor hem sülaleyi besliyor.![]()
Senden önce ben atladım bir kere.Ay boşverin arabayı, ben sizden finansal danışmanlık almak istiyorum. 2 adet asgari ücretle nasıl para biriktirip, altınları da bozdurmadan araba alacaksınız? Ne zaman alacaksınız? Bu çok önemli.
Bana yapmıyor ki güzelim. En son şidddtle kınıyorum bu halini dedimde dayanamadı ağladı. Herkes susmuş ya ben tepki gösterince haklı çıkmak için ağladı özür diledi ama arka fonda abimi yemiş. 2 gün boyunca abim kriz yaşandı rezil oldu haftasonum dedi. Ben etmedim rezil edene söyle dedim. Abim banada yetiştiremez çünkü karın söylesin şikayetini derim ama anneme yapıyorlar işte. Bir keresinde de annem dua ediyor diye laf yedi :) yengem ona takmış. Konu sahibinin eş ailesini o kadar iyi anlıyorum kiAbinde karısının söylediği herseyi yetistiriyor maşallah. Söylediyse söyledi ne diye size iletiyor ki?
Ayrıca ters birine denj gelse öyle takıntılı falan olamaz, ortamı boş buluyor, abinden gerekli tavrı görmüyor diye devam ediyor bu saçmalıklara. Bunun adı başka birsey de yazmayayım.
Sana değil ama anne babana söylüyor hemen karıma böyle yapmışsınız diye. İnsan utanır yani şunları söylerken. Yengen ne kadar hatalıysa abinde o kadar hatalı. En sevmedigim erkek tipi.Bana yapmıyor ki güzelim. En son şidddtle kınıyorum bu halini dedimde dayanamadı ağladı. Herkes susmuş ya ben tepki gösterince haklı çıkmak için ağladı özür diledi ama arka fonda abimi yemiş. 2 gün boyunca abim kriz yaşandı rezil oldu haftasonum dedi. Ben etmedim rezil edene söyle dedim. Abim banada yetiştiremez çünkü karın söylesin şikayetini derim ama anneme yapıyorlar işte. Bir keresinde de annem dua ediyor diye laf yedi :) yengem ona takmış. Konu sahibinin eş ailesini o kadar iyi anlıyorum ki![]()
Abime mümkünse yakına bile taşınmayın abi uzaktayken bu durumsa yakını düşünemiyorum dedim. Yok kız utanmıyor bizi bırak amcamlar falanda görmüş şikayet ederken. Allah şifa versin diyoruz ne diyelim.Sana değil ama anne babana söylüyor hemen karıma böyle yapmışsınız diye. İnsan utanır yani şunları söylerken. Yengen ne kadar hatalıysa abinde o kadar hatalı. En sevmedigim erkek tipi.
Senin yengenin, görümceden aşağı kalir yani yokmuş cidden. Uzaktayken böyle yakın yasasaniz ne olurmuş kim bilir?
Annen baban alttan almasa bari bu terbiyesizlikleri ne diyeyim.
Kayınvalidenin altınları bozdurulmuş ve kayınpederin birikmişi de kullanılmış bu araba için. Konu sahibinin eşi asgari ücretli çalışan. Ayrıca evlenmeden yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sene önce alınmış araba. Aynı evde yaşayan aile bireyleri anlaşıp araba almışlar ama anne baba daha çok ödemiş. Buna rağmen araba evlendikten sonra da ortak kullanılmış. Yani kaynının hakkı olmadığını düşünüyor ama asıl kendisinin hiç hakkı yok. Annesi altın bozdurmuş babası da büyük kısmını ödemiş. Kadın tutturmuş benim kocamın da hakkı var o arabada satsınlar versinler paramızı diye darlıyor insanları.Konu sahibine bu kadar yuklenilmesini anlayamadim, konuda bizim göremediğimiz seyler mi var? İlla arabada konu sahibinin de parasi mi olmasi gerekiyor sinirlenmesi icin? Eşinin de parasını kattığı arabayi kayni hicbir katkida bulunmamasına rağmen satmıyorsa sinirlenir insan burada ne var ki? Ama sizin eşiniz bu konudan hic rahatsiz degil ya asil beni sinirlendiren o olurdu
Bekarken ailesiyle yaşayan bir evlat ortak alınan arabaya para katabilir. Bu bilmem kaç sene sonra aileye dahil olan gelinin problemi değil.Konu sahibine bu kadar yuklenilmesini anlayamadim, konuda bizim göremediğimiz seyler mi var? İlla arabada konu sahibinin de parasi mi olmasi gerekiyor sinirlenmesi icin? Eşinin de parasını kattığı arabayi kayni hicbir katkida bulunmamasına rağmen satmıyorsa sinirlenir insan burada ne var ki? Ama sizin eşiniz bu konudan hic rahatsiz degil ya asil beni sinirlendiren o olurdu
Yengen abinin tüm akrabalarıyla da bağı kesmek istiyorDestekte aldı ama düzelmedi. Kendi kardeşlerine insan için küfürde ediyor. Katip kuaföre giderken düğünümde eşim yengeme selam vermiş ama içten vermemiş güya. Yengem takmış bunu abime şikayet etmiş hahaha. Eşime diyorum ki soğukmu selam verdin selam soğuk mu verilir diyorneymiş yengem kuaföre geldi para çıktı diye eşim bozulmuş yengeme soğuk davranmış bidaha asla görüşmicekmiş evde 2 gün söylenmiş
![]()
Evet kadinin hakki yok ama yorumumda da yazdığım gibi insan eşinin hakki olan bir sey icin de sinirlenebilir. Ama eşi bu konuyu takmıyorsa artık yapacağı bir sey yok. Araba ortak alındıysa eşi hakkını almak istiyorsa almali bence bu benim icin normal bir sey ama adam burada istemiyor da hakkini. Konu sahibi eşine sinirlenmeliYani kaynının hakkı olmadığını düşünüyor ama asıl kendisinin hiç hakkı yok. Annesi altın bozdurmuş babası da büyük kısmını ödemiş. Kadın tutturmuş benim kocamın da hakkı var o arabada satsınlar versinler paramızı diye darlıyor insanları.
Ay bu ne oğlunu sorunca ne oluyor kafasında ne kuruyorsa benim kayınvalide bana kurban olsunYemin ediyorum bak. Yengemle iyi anlaşırız ama hatasını da vururum yüzüne kimseye haksızlık yaptırmam. Annem memleketlerine gittiğinde akşam yengeme abimi sormuş bana şikayet etti. Neden soruyorki napıcak abini sanki hep soruyor tarzı söylendi. Hatta annem yaşadıkları şehre gitti 1 hafta başka yerde kaldı da annemi görmeye gitmediler abime annemin üzüldüğünü söylediğimde yengem gelmeseymiş bize mi sorup geldi dedi :) takıntılık düzeyi nirvana. Annemle alakalı değil biri yengeme çocuk kaç aylık dediğinde de takıyor ve sinirleniyor. Uzaklaşıyor. Abim komşuya numarasını verince niye verdin şimdi bişey isticekler diye darlıyor. Sonuç ? Annem yengemden soğumuş durumda:)
Kvnin altını bozuldu, kaç tane bilmiyorum. Eşim kredi çekti, o ödedi. Kp bişey ödemedi. Onu nerden uydurdun.Eşim bekarken aldığını krediye veriyordu. Zaten o zamana göre iyi kredi çekti. Nedense kv kaç altın verdi bana söylemiyor.Bankadaki gramını falanda bozdurdu. Ayrıca o nedense nikah olana kadar aracın eşimin oldugunu söylüyordu kvler. Nikah sonrası ortak dediler. Tabi baktılar kaynımda iş yok. Yarı parasıyla bunu evlendiririz dediler. Araba nasıl alındıysa alındı. Anne baba dedigin evladının hakkını yemez. 37 yaşına kadar kaç yıl kredi ödedi. Şimdi ödenenmemiş gibi pişkin davranıyorlar.Evet eşimin hakkı digerlerinden fazla. Keşke alınmasaydı. Ama bundada var hayır. Noldu araç bizdeyken her hafta istiyorlardı, şimdi kapı önünde yatıyormuş. Bizdeyken mi kıymetliydi.yoksa benzin parası mı çok geldi.Kayınvalidenin altınları bozdurulmuş ve kayınpederin birikmişi de kullanılmış bu araba için. Konu sahibinin eşi asgari ücretli çalışan. Ayrıca evlenmeden yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sene önce alınmış araba. Aynı evde yaşayan aile bireyleri anlaşıp araba almışlar ama anne baba daha çok ödemiş. Buna rağmen araba evlendikten sonra da ortak kullanılmış. Yani kaynının hakkı olmadığını düşünüyor ama asıl kendisinin hiç hakkı yok. Annesi altın bozdurmuş babası da büyük kısmını ödemiş. Kadın tutturmuş benim kocamın da hakkı var o arabada satsınlar versinler paramızı diye darlıyor insanları.
Kınamı düğünümü yaptılar evimin eşyasını aldılar kısmı sizin göremediğiniz. Siz de bu girdabın içine girmek isterseniz eski yorumlarına konularına bakabilirsiniz ama bence bakmayın.
Ah katip o takıntılıkla daha da deliriyorlar. Babam araba kullanıyor yaşlı zaten manuel kandil için aradı abim annemle konuştu babama selam dedi yengeme verdi. Annemde konuştu baban duyuyor kızım selamı var araba kullanıyor dedi kapattılar. Abime şikayet etmiş baban bana iyi kandiller demedi özellikle almadı telefonu ayıp diye. Yav tel seslide babam iyi kandiller dedi daha napsın ? Takıntılık böyle işte.
Ortak alinan arabanın kendi payına düşen hakkini isteyebilecegini düşünüyorum ama buradaki adam parayi istemeyip verdigi parayi helal ediyorsa kadının da kizip sinirlecegi tek kisi en fazla eşi olmali bence. Bunu da su acidan diyorum sevdiğim birinin enayi yerine koyulmasına ben de sinirleniyorum ama o kisi bundan rahatsiz degilse artık banane diyorum.Bekarken ailesiyle yaşayan bir evlat ortak alınan arabaya para katabilir. Bu bilmem kaç sene sonra aileye dahil olan gelinin problemi değil.
Üstelik gelin hanım annesinin evi küçük diye kayınvalidenin evinde kına yapıp tüm kız tarafının masrafını erkek ailesine yaptırmış, o zaman annecim annecim diye peşinde koşmuşsa hiç hakkı yok. Evlendiği saniye babaannemin ortak alınan engelli aracına sahip çıkmaya çalışıp olmayınca arkasını dönüyorsa hiç olmaz
Herkes takmış yok babaanne ile alınmış. Nasıl alındıysa alındı. Eşim yıllarca ödedi.. Çogunu ödedi. Kv sadece bilezik kattı. Eşim ne kadar kattığını söylemiyor. Söylememe sebebi, onda da sorun çıkarırım diye. Eşime zaten yeterince sinirlendim. Zaten satılsada araba eşim arsa alırız diyor. Ondada oglumun diye ortak çıkarlar mı bilmiyorum. Ben anne babasının haksızlık yapmasına kızıyorum. Birde birşey olmamış gibi davranıyorlar.Kaynım 1 lira ödemeden kendi adını yazmış İnternete, en yüksek fiyatı yazmış. Eşim seyirci zaten, onlar biliyor diyor. Ama araç satılsada satılmasada ailesiyle eskisi gibi samimi olmaya niyetim yok. Gerçek aile dedigin gerekirse galeriye verir, hakkını verirdi.Ben satılsada parayı vereceklerindende şüpheliyim. Güvenimi kaybettim onlara.Evet kadinin hakki yok ama yorumumda da yazdığım gibi insan eşinin hakki olan bir sey icin de sinirlenebilir. Ama eşi bu konuyu takmıyorsa artık yapacağı bir sey yok. Araba ortak alındıysa eşi hakkını almak istiyorsa almali bence bu benim icin normal bir sey ama adam burada istemiyor da hakkini. Konu sahibi eşine sinirlenmeli
Eşim ile giderken söyleniyor bazen.İnsanlar ne pahalı arabaya biniyor diyor. Hep kardeşiyle falan bunları konuşuyorlar. Ama gidip kendisi hakkını veriyor. O da şöyle. Kvler isterse satıp yarısını verecek. Onlar biliyor diyor. Ailesine aşırı pasif. Sanki korkuyor onlardan.En basiti araba için yazılacak fiyatta eşimin söz hakkı yok. Kaynım kafasına göre yazıyor. Kp desen bişey demiyor. Ben onların maddiyata önem verdigini düşünüyorum. Bekarken, araç ödenirken eşimin oldugunu söylediler. Hatta babam falan herkes öyle biliyor. Ne zaman evlendik, ortak oldugunu söylediler.Ortak alinan arabanın kendi payına düşen hakkini isteyebilecegini düşünüyorum ama buradaki adam parayi istemeyip verdigi parayi helal ediyorsa kadının da kizip sinirlecegi tek kisi en fazla eşi olmali bence. Bunu da su acidan diyorum sevdiğim birinin enayi yerine koyulmasına ben de sinirleniyorum ama o kisi bundan rahatsiz degilse artık banane diyorum.
Diger kina konularini bilmiyorum ya da önceden konuyu okuduysam hatırlamıyorum ama hic bakmayacağım yeni konulardaki kaos yeterli![]()
Sorunun eşiniz olduğunu kabul etmelisiniz bence.Herkes takmış yok babaanne ile alınmış. Nasıl alındıysa alındı. Eşim yıllarca ödedi.. Çogunu ödedi. Kv sadece bilezik kattı. Eşim ne kadar kattığını söylemiyor. Söylememe sebebi, onda da sorun çıkarırım diye. Eşime zaten yeterince sinirlendim. Zaten satılsada araba eşim arsa alırız diyor. Ondada oglumun diye ortak çıkarlar mı bilmiyorum. Ben anne babasının haksızlık yapmasına kızıyorum. Birde birşey olmamış gibi davranıyorlar.Kaynım 1 lira ödemeden kendi adını yazmış İnternete, en yüksek fiyatı yazmış. Eşim seyirci zaten, onlar biliyor diyor. Ama araç satılsada satılmasada ailesiyle eskisi gibi samimi olmaya niyetim yok. Gerçek aile dedigin gerekirse galeriye verir, hakkını verirdi.Ben satılsada parayı vereceklerindende şüpheliyim. Güvenimi kaybettim onlara.
Ama sonucta ortak ve engelli babaanne sayesinde alınmış bir araba neden eşinizin olsun ki? O evin arabasiymişBekarken, araç ödenirken eşimin oldugunu söylediler
Evet eşim sorun. Ama aileside sütten çıkmış ak kaşık degil. Enayi görüp üstüne yatmak olarak görüyorum ben. Oglu kiradayken böyle yapan insanlar gerçek anne baba olamaz.Sorunun eşiniz olduğunu kabul etmelisiniz bence.
Aile destegi ile eşime alındı diye biliyordum ben. Niye eşim ödediki o zaman.Ama sonucta ortak ve engelli babaanne sayesinde alınmış bir araba neden eşinizin olsun ki? O evin arabasiymiş
Ne demek nasıl alındıysa alındı? Babanne kaç kere bindi o arabaya? Milletin cayır cayır ödediği vergiyi ödemeden mis gibi araba almışlar. Kaynanan kaç bilezik koydu bilmiyorsun, ama eşinin her kuruşundan haberin var. İşine geleni ne güzel görüyorsun. O adam tek olsa o arabayı rüyasında alırdı. Baba evinde kira yok fatura yok, ben de alırım araba, hele engelli babannem varsa. Düğünü de eşyayı da aileme yaptırdım mıydı oooh. O araba anca böyle alınır asgari ücrete.Herkes takmış yok babaanne ile alınmış. Nasıl alındıysa alındı. Eşim yıllarca ödedi.. Çogunu ödedi. Kv sadece bilezik kattı. Eşim ne kadar kattığını söylemiyor. Söylememe sebebi, onda da sorun çıkarırım diye. Eşime zaten yeterince sinirlendim. Zaten satılsada araba eşim arsa alırız diyor. Ondada oglumun diye ortak çıkarlar mı bilmiyorum. Ben anne babasının haksızlık yapmasına kızıyorum. Birde birşey olmamış gibi davranıyorlar.Kaynım 1 lira ödemeden kendi adını yazmış İnternete, en yüksek fiyatı yazmış. Eşim seyirci zaten, onlar biliyor diyor. Ama araç satılsada satılmasada ailesiyle eskisi gibi samimi olmaya niyetim yok. Gerçek aile dedigin gerekirse galeriye verir, hakkını verirdi.Ben satılsada parayı vereceklerindende şüpheliyim. Güvenimi kaybettim onlara.