Aileyi silmek.

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
Güncelleme : 7. sayfada.

Konum uzun olursa affola.

Yapabilir miyim sizce? Pişman olur muyum? Konu babam ve onun egosunu, nobranlığını besleyen annem. Ben artık babamdan nefret ediyorum, aman tatlar kaçmasın diye sineye çekip unuturmuş gibi yaptığım şeyler bugünkü öfkemle yeniden alevlendi çünkü.

Babamdan şefkat görmedim, bir kez olsun güzel kızım demedi. Ergenliğimden başlayarak hakaretler, kıyaslamalar, baskılar, biriyle konuşsam oro*pu mu olacaksınlar artarak devam etti. Ben babamdan hiçbir şey isteyemedim, bir kez mektup yazdım beğendiğim bir kazağı istedim; astığı suratın haddi hesabı olmadı. Sanki ben annemin eski kocasındandım.

Baba gezelim. Baba çıkalım dediğimde ve diğer isteklerimde bana söylediği “evlen baban yapsın” oluyordu. Ben de 23’ümde o zamanki erkek arkadaşımla evlendim, üç sene evli kaldım aldatıldım ve boşandım. Boşandıktan sonra da baba evine döndüğümde eziyetler bitmedi. Sürekli yüzlerini eğdiğimi, utandırdığımı, şehir değiştireceğimizi bu utançla yaşayamayacağını söyledi, 30 yaşımdaki bana sokağa çıkma yasakları koydu, arkadaşlarımda gidip kalamadım, şirket yemeğine gittiğimde olay çıktı vs. Bir yaz babamın yaptıkları yüzünden üzüntüden üç ay regl olamadım. Adam servisçiye yol tarif ettiğim için bizi yakıştırdı beni itham etti, şimdiki eşim ilk kez evimize yemeğe geldiğinde olay çıkarttı ve final: nikahımda yoktu.

Sonra annemin ayılıp bayılmaları ve artık ele karıştık kocanın ailesine de ayıp olur demeler yüzünden barıştık. Ve işte sonuç; yapılan mobbingler yüzünden sinirlerim artık kaldırmadığı için işten ayrılmama kızmış! Kovulsam da kızardı, zamanında kızdı. Başka iş bulup çıksam neden işini bıraktı maceraya atıldı derdi. Yaranamadım arkadaşlar ben babama yaranamadım. O kadar öfkeliyim anlatamam bir kere babama güvenemedim 42 yaşındayım şimdi kocamdan ayrılsam (Allah korusun) bir ailem yok. Çok acı değil mi ? Aşırı sinirlendim ve ben artık ikisiyle de görüşmek istemiyorum.

Üşenmem okurum derseniz fikir vermesi açısından bazı konularımı ekliyorum yaşadıklarımla ilgili.

Son düzenleme:
Sorunlu aıleler ve çocuklar toplum baskısı nedir bu kadınların çektığı gerçekten uzuldum
Ama o kadar çok ınsan var kı bunları yaşayan görüşmek ıstemıyorsan görüşme maşallah gençlığını yemişler sana dusmana gerek yok düşman karşında hep aılemız bızı korur kollar herkese karşı deriz de senınkıler bır tokat daha atmış

Şunu söyliyim babaların sahip çıkmadığı kızlar hayata 1-0 yenik başlıyor. sahip çıkmak dediysem yanlış anlaşılmasın arkasında durmamaktan bahsediyorum. Seninkiyle aynı olmasada benzer sorunları yaşıyoruz ama Allahtan annem boşandı. ama babam hala daha rahat durmuyor hep kendini haklı görüyor. ama lanet olsun babam aslında bir kalemde silmem gerekiyor ama yapamıyorum hep ölürse vicdan azabı çekermiyimler var. ama seni çok iyi anlıyorum gerçekten bu hayata bir defa geliyoruz bazen silmek gerekiyor. zaten tek başınasın aslında olmaları bişeyi değiştirmiyor. aksine zarar da veriyor yani silsende silmesende kimsesizsin

İlk cümleye o kadar katılıyorum ki o kadar olur anlatamam. Bunun yarası hiç geçmeyecek.

Bin kötü de olasa ailendir seni sorgusuz sualsiz kabul eden derlerdi .. bunu bile yapamıyorlar anlattıklarına istinaden anladığım . Ben sildim hayatımın bir bölümünden , size de tavsiye ederim . Böyle aile olacağına olmaz olsun .. azıcık aşım ağrısız başım dersiniz en kötü ihtimaller de bile bakarsınız başınızın çaresine .

Kırgın olmakta çok haklısınız
Bu kadar yıl zaten psikolojik olarak tüm zorluğu yaşatmışlar size
İnsan bi yerden sonra huzur istiyor hayatında
İşiniz gücünüz de var
Kimseye muhtaç değilsiniz
Adı sizi sildim demeye cesaretiniz şu an yoksa da git gide mesafeyi artırın
Zamanla zaten sıfıra iner

Sana psikolojik agirlik, sikinti veren kimseyi baban da olsa sirtina kambur etme, zaten baba olmuş ama baban olamamis bi adam, sal gitsin.

Bunları duysalar aman ekmeğini mi suyunu mu eksik ettik diye krizden krize girerler yatak döşek yatarlar. Kendilerinde hiiiiiiiiç kabahat görmüyorlar ve manipülasyonda özellikle annem çok iyi. Ama yeter, ne demek kızdı ya. Kedimiz uzun bir tedavi sürecinde zaten veteriner masrafım olacak, borçlarım var ben babamdan isteyemiyorum ama. Niye? İşten ayrılmama kızmış, Allah aşkına neye kızmadı 42 sene!!!!!

Bence de, yavas yavas 0'a indirmek daha mantikli, birden kesmek kavga kiyamet demek, benim ruhum kaldirmazdi şahsen

Dünya bir yana kardeşlerim bir yanaydı... Birini tamamen sildim, diğerini de uzakta tutuyorum, sonuncuyla iyiyiz, hiç pişman olmadım. Sürekli üzülmeyi hak etmiyorum, bence sende etmiyorsun. Bu modellerin eksikliği insana bir şey kaybettirmiyor

Nesi var kedinin, kendi kedimi kronik bobrek yetmezliginden gecen ay kaybettim, umarim sizde ciddi bisey yoktur. Hala evli misin, esin destek veremez mi kedi icin?

Bence de, yavas yavas 0'a indirmek daha mantikli, birden kesmek kavga kiyamet demek, benim ruhum kaldirmazdi şahsen
Zaten konu sahibinin ömrü ailesiyle didişmekle geçmiş
Bitirirken bari sakince çekilsin içlerinden
Tamam eyvallah diyecek bir aileye benzemiyorlar hiç

Nesi var kedinin, kendi kedimi kronik bobrek yetmezliginden gecen ay kaybettim, umarim sizde ciddi bisey yoktur. Hala evli misin, esin destek veremez mi kedi icin?

Aaaaay başın sağolsun nasıl bir acı olacağını tahmin ediyorum bizimkinin sorunu midesinde, gastriti varmış. Eşim üstleniyor zaten herşeyi, o da çok seviyor kedilerimizi ama sorun benim baba- kız ilişkim işte.

Geç bile kalmışsın. Verdiğin linkleri okumadım. Yine diyorum, geç bile kalmışsın.

İlişkimi şimdi kestim diye haber vermenize gerek yok.
Nikaha bile gelmemiş mesafenin en büyüğünü kendisi açmış zaten.

Arayıp sormayın, oturup görüşeceğim diye de uğraşmayın ziyaret etmeyin. Kendisi zaten aramaz. İlişkiler bitki gibidir su vermezseniz zamanla kururlar. Zamanla bırakın ayrık otları kurusun. Öldü diye kabullenebilirsiniz.

Sen ölürsen o vicdan azabı çeker mi? Cevabın evetse devam et.

Zaten konu sahibinin ömrü ailesiyle didişmekle geçmiş
Bitirirken bari sakince çekilsin içlerinden
Tamam eyvallah diyecek bir aileye benzemiyorlar hiç

Ayol ne sakince bitirmesi, anneme iki sabah günaydın yazmasam ne vefasızlığım ne kötü evlatlığım kalıyor. Drama queenlikte bir markalar valla yoruldum artık.

Sagol canim, bobrek cok zordu, cok aci cekti, cok ağladım, en azindan eşin var vive, yapayalniz degilsin, o olmasa bile zaten 40 senede maalesef bi kabullenmislik oluyo, inan bana onlar olmadan daha huzurlu oluyo insan bazen, anne baba olmak demek boyle bisey degil, ne vicdan yap ne üzül, sen nasil mutlu olucaksin onu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…