- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Umarim eşiniz çok iyi bir insandir ve cok mutlusunuzdur.
Hayatta yüzüme gülen tek şey o zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim eşiniz çok iyi bir insandir ve cok mutlusunuzdur.
Her sabah anneye ödev gibi günaydın yazmak mı?Ayol ne sakince bitirmesi, anneme iki sabah günaydın yazmasam ne vefasızlığım ne kötü evlatlığım kalıyor. Drama queenlikte bir markalar valla yoruldum artık.
Sagol canim, bobrek cok zordu, cok aci cekti, cok ağladım, en azindan eşin var vive, yapayalniz degilsin, o olmasa bile zaten 40 senede maalesef bi kabullenmislik oluyo, inan bana onlar olmadan daha huzurlu oluyo insan bazen, anne baba olmak demek boyle bisey degil, ne vicdan yap ne üzül, sen nasil mutlu olucaksin onu düşün
Her sabah anneye ödev gibi günaydın yazmak mı?
O zaman keskin bir kapanış yapmak gerekecek sanırım
Kaç kurtar kendiniPatolojik ilişkiler içindeyiz gerçekten. Hiç normal değil.
Yazmak istemedim ama annenize karşı da biraz daha mesafeli olabilirsiniz. Sonuçta babayla sizi devamlı bir araya getiren kendisi.Ayol ne sakince bitirmesi, anneme iki sabah günaydın yazmasam ne vefasızlığım ne kötü evlatlığım kalıyor. Drama queenlikte bir markalar valla yoruldum artık.
çeker onu net biliyorum sevmeye eminim seviyor bizi ama yanlış seviyor bencilce seviyor. kendi hatalarını asla görmüyor ve hatalarının sonuçlarını asla kabul etmiyor yine başkalarına hata buluyor herkes haksız hep o haklı. birgün içer arar gece yarısı bir sürü küfür eder ertesi gün arar nasılsın ilk göz ağrım der ilginç bi adam ne diyim.Sen ölürsen o vicdan azabı çeker mi? Cevabın evetse devam et.
Katılıyorum kan bağımız olması kötü insanlarla hayat boyu görüşmemizi ve yüklerini maddi manevi taşımamızı gerektirmez. Bende de yaşayan ama 43 yıllık hayatımda 3 aylık anım olmayan bir adam var adına baba diyorlar pehhhh. Arada e devletten bakıyorum ölmüş mü diye ama 9 canlı mübarekDünya bir yana kardeşlerim bir yanaydı... Birini tamamen sildim, diğerini de uzakta tutuyorum, sonuncuyla iyiyiz, hiç pişman olmadım. Sürekli üzülmeyi hak etmiyorum, bence sende etmiyorsun. Bu modellerin eksikliği insana bir şey kaybettirmiyor
Aileniz belli o zaman.Hayatta yüzüme gülen tek şey o zaten.
Ailedir silinmez, o senin annen, o senin baban, sineye çek bilmem ne. Bunu diyenleri hiç dinleme. Ben de aynısını yapıyorum. Hayatımı psikolojimi o kadar mahveden bir annem var ki aynı evde onu yoksayıyorum ve gerçekten çok daha mutluyum. Sana zarar veren insanları hayatından çıkarman gerekir. Ve hayatındaki rolleri önem arz etmiyor.
Hayatta yüzüme gülen tek şey o zaten.
Sorumsuz. İşine ne geliyorsa.çeker onu net biliyorum sevmeye eminim seviyor bizi ama yanlış seviyor bencilce seviyor. kendi hatalarını asla görmüyor ve hatalarının sonuçlarını asla kabul etmiyor yine başkalarına hata buluyor herkes haksız hep o haklı. birgün içer arar gece yarısı bir sürü küfür eder ertesi gün arar nasılsın ilk göz ağrım der ilginç bi adam ne diyim.
O lafı diyenler basit aile çatışmalarını hastalıklı ebeveynlerin yaptıklarıyla eşit tutuyor.
Mantık olarak çoğu erkek / kadın anne baba oluyor zaten. “Dünyanın yarısının babalığı birbirine benzer benim babam iyi mesela” demek Polyannaya bile garip gelir.
Yolda görünce karşıya geçtiğimiz bir sürü insan var, suçlular var, bağımlılar var, teşhis konulmamış bir dizi psikolojik rahatsızlığı olan var. Onlar da anne baba kardeş.
Çok teşekkür ederim hepimize inşallahCevap belli o zaman.
Size eşinizle mutlu uzun yıllar diliyorum.![]()