- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Aileniz belli o zaman.
Hiç düşünmeden mesafe koyabilirsiniz
Sizi aşağı çeken hiçbir şeye mecburen katlanmak zorunda degilsiniz.
Dunyaya getirdiler diye hayatimizi zehir etmeye haklari yok.
Anne baba hakki odenmez lafını da manipülatif anne babalarin uydurdugunu, oyle sürüp geldiğini düşünüyorum.
Iyi anne babalar verdikleri emekler icin uzerinde cok hakkimiz var baskisi yapmazlar zaten.
Sorumsuz. İşine ne geliyorsa.
İşine gelen gibi seviyor işte, tıpkı o alıntı yaptığım üyenin babası gibi. Öyle herkes sever.Seviyor ama kendi kurallarıyla seviyor, o kadar narsist ki asla hata kabul etmiyor. Toplanak Allah diyek var ya hani heh öyle görüyor kendini öyle ego! Beni olması gerektiği gibi sevmeyecek babalık yapmayacaksan neden dünyaya getirdin ki?
+10000000000M meredithgrey kim demişti hatırlamıyorum ama güzel bir laf bence, diyor ki " Zannetmeyin ki yalnızlık kimsesiz olmaktır, asıl yalnızlık kimsen varken kimsesiz kalmaktır."
Ailen varken yoksa, varlığı yokluğundan çok acıtıyorsa sileceksin.
ben babamı bir 9 yaşlarında gördüm 1 ay kadar bir de 26 yaşımda 3 4 saat sonra da 29 yaşında 1 saat.o br saatte de beni suçladı utanmadan.bir lira nafakasını almadım beş dakikalık emeği olmadı ama mesleğime karışma hakkını bile buldu.be adam sen beni yolda görsen tanıyamazdın çocuğum 10 yaşında hiç görmedin ölümlerden döndüm bilmedin ne babalığı allasen denmez mi bu adama.atandır kan bağındır hata yapmıştır yazanlara burada çok kızıyorum.43 senenin hatası mı olur?bu adamı ben seçmediğime göre neden üzüleyim ki yokluğuna.dramatize etmeden böyle düşünmeliyiz .M meredithgrey kim demişti hatırlamıyorum ama güzel bir laf bence, diyor ki " Zannetmeyin ki yalnızlık kimsesiz olmaktır, asıl yalnızlık kimsen varken kimsesiz kalmaktır."
Ailen varken yoksa, varlığı yokluğundan çok acıtıyorsa sileceksin.
Ah kuzum…
Aileyi seçebilsek keşke…
Para mevzusu olmadı değil mi ? Ondan dolayı da bu kadar öfkelisin.
Hayatta kimse için bir şeyler yapmamak lazım. Ben bunu öğrendim sadece. Bir süre uzaklaş ve sessiz kal. Bir anda yaparsan pişman olacaksın. Vicdanlı kadınsın.
Kusura bakma ceycey ama iskele bile bundan daha baba. Allah kahretsin, madem sorumluluk alamayacaksın ne diye bi kadının hayatını zora sokuyorsun.ben babamı bir 9 yaşlarında gördüm 1 ay kadar bir de 26 yaşımda 3 4 saat sonra da 29 yaşında 1 saat.o br saatte de beni suçladı utanmadan.bir lira nafakasını almadım beş dakilalık emeği olmadı ama mesleğime karışma hakkını bile buldu.be adam sen beni yolda görsen tanıyamazdın çocuğum 10 yaşında hiç görmedin ölümlerden döndüm bilmedin ne babalığı allasen denmez mi bu adama.atandır kan bağındır hata yapmıştır yazanlara burada çok kızıyorum.43 senenin hatası mı olur?bu adamı ben seçmediğime göre neden üzüleyim ki yokluğuna.dramatize etmeden böyle düşünmeliyiz .
Ne diyeyim herkes güzel şartlarda çalışmak ister , güzel işten kimse durduk yere çıkmaz. Haklı falan değiller. İnsan psikolojik şiddetle kendini bitiriyor. Sen dişini biraz daha sık canım.Ayol soramadım ki. Anneme bir konuşucam dedim “ tavsiye etmiyorum sana sinirli “ dedi. Aboooooovv gene ben kabahatliyimiş bulmadan işten çıkmışım, piyasa çok kötüymüş tamam haksız değil ama bıçak kemiğe dayanmasa çıkmazdım ben zaten.
tutumsuzsun lüks yaşamayı seviyorsun dedi bana o 1 saatte.be adam kendi kazancımı harcıyorum sen mi verdin de hesap soruyorsun.bir de buna nasıl kanaat getirdin ?sordum beni yolda görsen tanır mıydın .yok dedi.ee tanımadığın bir kadınım işte sanane hayatımdan demiştim de kızmıştı.bir de güzel konuşmamızı alttan almamızı bekliyorlar yüzsüz yüzsüz pes ki pesss.evlenirken tip maaş içki sigara kumar şiddet vs ye bakmasın kadınlar sadece .iyi bir baba olabilir mi bu adam diye de baksınlar en önemlisi bu.Kusura bakma ceycey ama iskele bile bundan daha baba. Allah kahretsin, madem sorumluluk alamayacaksın ne diye bi kadının hayatını zora sokuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?