Senin gibi sevilmediğini düşünen biri de bizim evde var, yeğenim yaş 21. Söylemeden elini bir işe atmaz, annesi de bende çalışıyoruz, ben hafta sonu evdeyim annesi garibim hafta sonu da çalışıyor. İki gündür resmen b...m çıktı temizlik yapmaktan hanım içerde oturmuş klip izliyor. Ablamla bu yılda tatilimizi erteledik, hanımın okulu açılacak, iki yıl dershaneye gidip kazanamadığı okulu özel okuyacak. Okul parasını denkleştirelim diye çatlıyoruz, en azından bir diploması olsun istiyoruz. O ne yapıyor evdeki kedileri kıskanıp depresyona girmekle meşgul, bir görsen acıların çocuğu , herkese dert yanıyor sevmiyorlar beni diyor, insan sevmediği şeye 21 yıl emek verir mi ? Hadi ben teyzeyim sinirleniyorum ancak ama annesinin içi acıyor
Demem o ki ; gençsiniz, tek taraflı bakıyorsunuz her şeye, sizi o boya getirmek,korumak, sizin birşeyler yapmak o kadar zor ki , eğri baktın düz baktın her şeyimiz kabahat, tek laf etsek anlayışsız ebeveyniz ama sizin için ne kadar uğraşılıyor bir bilseniz. Sevmeden yapabilir mi insan bunları. Böyle olumsuz düşünme, Allah ömür verirse uzun bir hayatın, üzülecekde çok şeyin olacak. Baban belki biraz asabidir, olabilir ama bu takıntı etmeye değecek bir şey değil, bazı insanlar canım cicim yapamaz bu sevilmediğin anlamına gelmez.
Öğrencisin sınavlarından, çalışma tempondan bunalmış olabilirsin ama kendini hasta edecek kadar dert etme herşeyi ve ailene güven, inan ki evladını sevmeyen aile yoktur