- Konu Sahibi little bird
-
Seçeceğim başka bir ilde bir tık daha iyi imkanlarım olabilir. Ama çok büyük fark da olmayacak.Sizin yerinizde olsam aileyi seçerdim. Zaten tek yaşamayı sevmemissiniz. Aileniz de rahatmis. Neden şimdi tekrar düşünüyorsunuz ki
Başlığa cevabim tek yaşamak. Konunuza cevabim ise ailenizle yaşamak.Merhaba herkese,
Yakin zamanda bir karar vermem gerekecek. Ailemin oldugu ili ya da baska bir ili sececegim. Ama bana tek yasamak korkutucu geliyor. Daha once 1,5-2 sene yalniz yasadim. Sanki artik hayatim tamamen degismis, aile evinden kopmusum, hayatim boyle yalniz gececekmis gibi gelmisti.
Bir an once aile evine gitmek istemistim. Duvarlar ustume geliyordu sanki tekken, bu yuzden gereksiz derecede sosyal etkinlik yapiyordum. Bu durum o donem bir flort yaptigimda gecmisti sadece. Onun disinda arkadasim da olsa bu histen kurtulamiyordum tek kalirken evde cok mutsuzdum. Bu da bir nevi zincirim oluyor. Dogdugumdan beri ayni il. ancak aile evinde gayet mutluyum aslinda. Ama yalniz yasamaya sanki bir tek ben alisamiyormusum gibi geliyor. Tek yasamayi insanlar ozellikle isterken ben neden alisamadim gibi dusunceler aklima geliyor.
Aileme gelince rahat insanlar, herhangibir kisitlamalari ya da laflari yok. Ev isi gibi seyler istemesem yapmam. Eve gereksiz misafir gelmez.
Siz olsaniz neyi secerdiniz? Tek yasasam bu tek yasamaya alisma durumu olur mu? Bunu yasayip asan var mi? Ailemin oldugu yeri mi tercih etmeliyim?
insanlarla kaynasma arkadas edinme konusunda da pek iyi degilimdir. Hem biraz zor arkadas edinip, sevgilisi olmayip yalniz yasayan ve bu durumdan mutlu olan var mi?
Yalnızlık hissi yaşadığınız oluyo muydu peki hiç? Nasıl başediyordunuz?Kolay arkadaş edinmeyen, sosyallik algısı standardın dışında biri olarak 15 yıl yalnız yaşadım.
Ama ben yalnız yaşamaktan ve tek vakit geçirmekten çok hoşlanırım. En iyi arkadaşım kendimim.
Bir noktadan sonra yetişkin olmayı öğrenmek gerek diye düşünüyorum, aile evinde adınız her zaman çocuk.
Neden?Başlığa cevabim tek yaşamak. Konunuza cevabim ise ailenizle yaşamak.
Yalnızlık hissi yaşadığınız oluyo muydu peki hiç? Nasıl başediyordunuz?
Daha önce deneyimlemişsiniz. Ailenizle mutlusunuz. Evlenince zaten ayrılacaksınız bence yanlarına gidip tadını çıkarınMerhaba herkese,
Yakin zamanda bir karar vermem gerekecek. Ailemin oldugu ili ya da baska bir ili sececegim. Ama bana tek yasamak korkutucu geliyor. Daha once 1,5-2 sene yalniz yasadim. Sanki artik hayatim tamamen degismis, aile evinden kopmusum, hayatim boyle yalniz gececekmis gibi gelmisti.
Bir an once aile evine gitmek istemistim. Duvarlar ustume geliyordu sanki tekken, bu yuzden gereksiz derecede sosyal etkinlik yapiyordum. Bu durum o donem bir flort yaptigimda gecmisti sadece. Onun disinda arkadasim da olsa bu histen kurtulamiyordum tek kalirken evde cok mutsuzdum. Bu da bir nevi zincirim oluyor. Dogdugumdan beri ayni il. ancak aile evinde gayet mutluyum aslinda. Ama yalniz yasamaya sanki bir tek ben alisamiyormusum gibi geliyor. Tek yasamayi insanlar ozellikle isterken ben neden alisamadim gibi dusunceler aklima geliyor.
Aileme gelince rahat insanlar, herhangibir kisitlamalari ya da laflari yok. Ev isi gibi seyler istemesem yapmam. Eve gereksiz misafir gelmez.
Siz olsaniz neyi secerdiniz? Tek yasasam bu tek yasamaya alisma durumu olur mu? Bunu yasayip asan var mi? Ailemin oldugu yeri mi tercih etmeliyim?
insanlarla kaynasma arkadas edinme konusunda da pek iyi degilimdir. Hem biraz zor arkadas edinip, sevgilisi olmayip yalniz yasayan ve bu durumdan mutlu olan var mi?
Merhaba herkese,
Yani başlığa bakınca kendi açımdan düşünerek tek yaşamak dedim. Çünkü benim içimde ukde kaldı. Ama konuyu okuyunca sizin açınızdan düşündüm. Onun için böyle bir cevap verdim.Yalnızlık hissi yaşadığınız oluyo muydu peki hiç? Nasıl başediyordunuz?
Neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?