Aileyle yaşamak zormuş

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Ailemin yanınfayım şu an ve anlaşmak zor bir ara aklıma eşin yanına geri dönmek gelse de yapamam.o ikiyüzlü biri uzun dönemde yapamam.sanırım babamla da olmıcsk.tamam eşimi ben de sevmiyorum.kocama sürekli kötülüyor.oysa o benim seçimim ve halen evliyim.sanki o laflar bana geliyor.zaten hayatta hiç mantıklı bişi yapmadın diyo.vs vs ve bir de sürekli laf sokuyor.ne kadar dayansbilirim bilmşyorym ve biz aynı evde yaşıcax ama nasıl olucak.kafqm karışık yaş35 ve kafam yorgun...ben babama sayygısızlık yapmıcsm kavga etmicem çok bunalırsam yeni ev tutarım ama 2500 maaşla nasıl olycak bilmem

2500 maaş çok az değil, insanlar asgari ücretle de geçiniyor. Bir yaştan sonra aile yanında zor. Hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen 1 hafta sonra ben de bunalıyorum. Minik bi ev tutun kendinize, çatı katı bile olabilir. Azıcık aşım ağrısız başım..

Hangi ildesin bilmiyorum ama ayrı eve çıkmamı tavsiye ederim yoksa o baba ömrünü yer

Daha cok basın agrır senın o evde ben söyliyim

Birikim yap bu sürecte

İstanbul dışunda anadoludabmemurum bulunduğum şehirde babam dublex ev tuttu yaz tatilinde ailem istanbulfa ben de onların evindeyim.iki ay spnra dublex evde birliktw oturucaz

Aslında beniçok severler ben de onları neden anlaşamıyoruz bilmem ınlar benşm kanım canım

2500 tl çok para bence benimde o kadar maaşım olsaydı keşke ne bileyim küçük bir ev tutar oğlumu kreşe verir az yer ama huzurlu olurdum

Ayrıldıktan sonra zor artık ailenin evine dönmek. Şartları zorlayarak kendi evinizi kurmaya bakın. Ev ev üstüne olmaz aileniz bile olsa.

zaten calısıyosun bosber bak suan senin durumundayım calısmıyorum is arıyorum calıssam bende ayrılcam esimdem dua et babanın evindesin ne olursa olsun el oglu icin degmez ne olursa olsun bak sakın inat edip te esine dönme sakın

Aynen ben de sizin gibi düşünüyorum.en kötü ana baba ikiyüzlü bir kocadan iyidir

ayrıldıktan sonra aileni ne kadar da çok sevsen anlaşamazsın , onun icin ayrı eve taşın bence .
Ben doğuda yaşıyorum geçen yazın eşimle bir tartışmam olmuştu bizimkiler yeter dedi ayrıl bu adam seni hakketmiyor
ayrılırsam ayrı eve çıkarım dedim .babam , abim karşı çıktı olmaz asla dedi o zaman telefonu kapattım yüzlerine ben bu hayati çekmeye devam ederim dedim .

Gelip tekrar O evde yasayacam bacılar , abiler , yengeler , yeğenler gelecek sakinliğe alışmış ben kaldıramaz o yükü dedim .
Bir sene geçti .
Ailem alıştı o fikre şimdi bana boşan yeter ki o eziyeti çekme sana biz kendi elimizle ev tutar dayayıp döşeriz diyorlar .
Ben de sıcağı sıcağına hemen evi almak istiyorum zira babam ayrı oturmama dayanamaz ,
Fikre alıştı uygulama zamani , evi al arada git kal diyor bazen hemen ters bir bakış atıyorum :)) tamam ya arada bize gel hep orda kal diyor .
Eğer ki ayrı ev fikri olmasaydı açık açık diyorum ben gider o adamın her kabrini çekerdim . Çünkü hep birlikte yaşama fikri boşanma fikrinden daha agir geliyor bana .

Sakin düşün lütfen. Ben hiç evlenmemiş olarak 33-35 yaş arası ailemle yaşadım. Bizim türk aileleri biraz zor. Anne baba ikiside hoş sohbet nedir bilmezler. Ama yine de ana babadır. Dayan. En güvenli liman onların yanı. Dedikleri bi kulağından girsin öbüründen çıksın. Altı üstü söz. Sen biraz onlarla güzel sohbet etmeye deneyebilirsin.

Ya da onların evinde yaşarken yakınlardan ev alıp kiraya versen? 3 -5 seneye o eve taşınırsın.

Olay daha çok taze.
Adam üzülüyordur evladı mutlu olamadı nasılsa.
Boşanmayı aileler daha zor kabulleniyor onlara zaman verin bence.
Konuşmaya başladığında dinleme odayı terket falan.
Allah kolaylık versin.
Baktın düzelmiyor bir kaç aya ayrı eve çıkarsın maaşın hiç fena değil.

Kirada oturmak daha beter. Ev sahibi kaprisi, her yıl zam isteği apartman aidatı yerine ana baba dilini çekmeyi yeğlerim. Ki zamanında yeğledim.

Ne yaşadınız bilmiyorum ama keske siz gideceginize esinizi evden kovsaymışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…