Aileyle yaşamak zormuş

Olay daha çok taze.
Adam üzülüyordur evladı mutlu olamadı nasılsa.
Boşanmayı aileler daha zor kabulleniyor onlara zaman verin bence.
Konuşmaya başladığında dinleme odayı terket falan.
Allah kolaylık versin.
Baktın düzelmiyor bir kaç aya ayrı eve çıkarsın maaşın hiç fena değil.
Hiç de üzülmüyorondan bir an önce boşan diyo sürekli

Bende 2500 tl maaşla kira ödeyip, çocuk bakıyorum. Annem tek başına 4+1 evde oturmasına rağmen kendi düzenim, çocuğumun düzeni bozulmasın diye gitmedim. Eğer bende sizin gibi onunla yaşaSam aynı şeyleri yaşarım. Hem Kendimi hem de çocuğumu ezdirip laf soylettirmem kimseye. Sende 1+1 Bile olsa ayrı eve çık derim.

Ailemin yanınfayım şu an ve anlaşmak zor bir ara aklıma eşin yanına geri dönmek gelse de yapamam.o ikiyüzlü biri uzun dönemde yapamam.sanırım babamla da olmıcsk.tamam eşimi ben de sevmiyorum.kocama sürekli kötülüyor.oysa o benim seçimim ve halen evliyim.sanki o laflar bana geliyor.zaten hayatta hiç mantıklı bişi yapmadın diyo.vs vs ve bir de sürekli laf sokuyor.ne kadar dayansbilirim bilmşyorym ve biz aynı evde yaşıcax ama nasıl olucak.kafqm karışık yaş35 ve kafam yorgun...ben babama sayygısızlık yapmıcsm kavga etmicem çok bunalırsam yeni ev tutarım ama 2500 maaşla nasıl olycak bilmem
Maaşın kendine bakmaya yeter. Daha azıyla geçinebilen var.

Gayet iyi bir mebla eger oyle bir firsatin varsa bence ayri eve cik.
Ben babamla ayni evin icinde yasayamam.
Hic ama hic anlasamiyoruz.
Sanirim gider akrabalarimla yasarim yine babamla yasamam.

Bende hep cocugu hatali olsa bile arkasinda duran babalara hep ozenmisimdir
Bizimki seni yerin dibine sokar cikarir
Hakliyken seni haksiz yapar
Cunku herseyi o bilir o yapar onun dedigi yapilacak.

Ouf aile problemliyse insan bir de esinden destek giremiyorsa durum cok zor Allah yardimciniz olsun.

Ben ailemle yaşadığım 2 seneden örnekler vereyim: pazardan salatalık alırım. Niye büyük almışım. Çekirdekleri kocaman olurmuş. Hiçte öyle olmuyordu. Anne baba kişileri yazlıpa gider. Ben kendime pazardan soğan alırım. Geldiklerinde niye sopanları öyle büyük almışsın diye sorar baba kişisi. Sonra yazlıpa geri dönerken benim aldığım soğanları götürür baba küçük kullanmayacağım soğan bırakır. Daha bi sürü ufak tefek önemsiz şey. Ben odama çekilirdim akşamları. Ama yine de kirada oturmaktan iyidir hepsi.

Back
X