- 16 Şubat 2023
- 10
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi kadriye yavuz
-
Çok almaya heveslendim sonra bir vazgeçişMerhaba Arkadaslar aifryer Almayi Dusunuyorum Uzun zamandirda Arastiyorum Fakat Karar vermis Degilim Hangi Marka Almaliyim Kac lt almaliyim Kullanlar arkadaslarim yada almayi dusunen arkadaslarim fikrini yazarsa sevinirim
Merhaba Oncelikle rabbim hayirli dogum nasip etsin Ben aslinda bi firinin yaptigini yapmasini beklemiyorum kizartma gibi kozleme ve sebze gibi urunlerin pisirmek icin yada tavuk kofte gibi pratik hazirlanacak yemekler icin dusunuyorum fakat cevremde hic kullan yok cezbeden noktada aslinda az yag olmasi dusunseneniz kizartma tencerelerine doldurgumuz onca yaglari ama halan cok kararsizim belki sonuca varmama yardimci olucak arkadaslarim vardirÇok almaya heveslendim sonra bir vazgeçiş
Fırınımdan memnunum normal zamanda da kızartma yapmıyorum gereksiz geldi.
Doğum yaklaşıyor o paranın üzerine ekleme yapıp iyi kötü bir robot süpürge alacağım.
Evet bu marka modeli cok duydum ama kararsizim istePhilips xxl kullanan arkadaşlarım var memnunlar ama bir hevesle aldıkları için şuan öyle tezgah süsü olarak duruyor.
He robot supurge demissin bende xiomi vacumm mop pro modeli var mayis ayinda tam 1 sene olucak cok memnumum iyiki almisim cok onceden almadigimda pismanim tavsiye edebilirimMerhaba Oncelikle rabbim hayirli dogum nasip etsin Ben aslinda bi firinin yaptigini yapmasini beklemiyorum kizartma gibi kozleme ve sebze gibi urunlerin pisirmek icin yada tavuk kofte gibi pratik hazirlanacak yemekler icin dusunuyorum fakat cevremde hic kullan yok cezbeden noktada aslinda az yag olmasi dusunseneniz kizartma tencerelerine doldurgumuz onca yaglari ama halan cok kararsizim belki sonuca varmama yardimci olucak arkadaslarim vardir
Meraba xiomin hangi modeli var acabaXiomi var çok memnunum pratik köfte tavuk patates kizartiyorum hatta dün besamel soslu karnıbahar yaptım altına yağlı kağıt koyup
Ogrenebilrseniz cok sevinirim arastirmak istrimİsim bilmiyorum eşim aldı o ilgileniyor ama büyüklük olarak en büyüğü
Xiomi silence 5 ltOgrenebilrseniz cok sevinirim arastirmak istrim
5 litre nasıl en büyüğü oluyor ki? 10 litre olanları bile var airfryerlarınXiomi silence 5 lt
Ben 10 lt olanları görmedim öyle duydum sadece rn büyüğü 5 lt diye, dedim ya eşim araştırıp aldı5 litre nasıl en büyüğü oluyor ki? 10 litre olanları bile var airfryerların
K kadriye yavuz Bendeki philips XXL ben de memnunum. Birazcık büyük. Alacaksanız mutfağınızda yeterli alan olduğundan emin olun derim.
Meraba acaba gercekten veridigimiz paranin hakkini veriyormu5 litre nasıl en büyüğü oluyor ki? 10 litre olanları bile var airfryerların
K kadriye yavuz Bendeki philips XXL ben de memnunum. Birazcık büyük. Alacaksanız mutfağınızda yeterli alan olduğundan emin olun derim.
merhaba ablamin xxl philips var . eli kolu oldu. tavuk börek kek ısıtma işleri közde kokusuz balık keyfi. karnıyarık hepsini denedi tavsiye ederim. almışken büyük alın derim. bütün tavuk kızartabilirsinMerhaba Arkadaslar aifryer Almayi Dusunuyorum Uzun zamandirda Arastiyorum Fakat Karar vermis Degilim Hangi Marka Almaliyim Kac lt almaliyim Kullanlar arkadaslarim yada almayi dusunen arkadaslarim fikrini yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?