- Konu Sahibi airlikfeer
-
evinin diğer bölümleri de harika canım çok beğendim
sanırım salonu assolist gibi en sona sakladın
amiinn:) çoook teşekkürlerr:)herşeyin çok güzel olmuş.. allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin..
iç mimar olarak evini çok begendim özellikle küçük ayrıntılar çok başarılı.. ıvır zıvırla doldurulmamış ve yeteri kadar kullanılmış. özellikle mutfagına bayıldım, benim tarzımada uydugu için :)
Evinin resimlerinide gördüm şimdiçok güzel canım güle güle otur yatak odana bayıldım tam istediğim gibi beyaz ve gri sade öz huzurlu sıcacık seni taaaaaa çeyizinden gelinliğinden beri takip ediyorum
merhaba canım sanırım salonunu ilk gören benimçok mütevazi döşemişsin çok güzel koltukların pudra beyazdı deilmi güle güle otur canım salon takımını halılarını çok beğendim bu arada bekarım kk sayesinde çeyizdi evdi eşyaydı hep öğrendim
Evin çok güzel bayıldım canım Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin. Benimde Aralıkta olacak düğünüm inşallah bende koyarım böyle evimin resimlerini
Harika bir evin var maşallahh
herşeyin çoook güzel cnm allahım çok mutlu etsin inş
Canım benim hepsi de ayrı ayrı çok güzeller güle güle kullanın
veeeeeeeeeeeeeeeee sonunda salon çok güzel döşenmiş canım Allah içinde huzurlu oturmayı nasip etsin inş.
salonun bi harika canım sona sakladığın kadar varmış
Allah bir ömür boyu huzur mutluluk aşk versin inş
canm ben bulaşık makinesi alcam,araştırıyorum.senn bulaşık makineni beğeniyorum,ama siyah olduğu için bi türlü emin olamadım.buzdolabın ve bulaşık makinen nasıl,parmak izi kalıyo mu?her gün silmek zorunda kalıyo musun.ona göre gri yada siyah alcam??
Tatlım maşallah senin bitmiş birşey kalmamış gibi :) Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, hepsi çok zevkli seçimler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?