airlikfeer'in çeyiz topiği :)

canım hoşgeldin

evin evin güzel evin :)) çok güzel olmuş her şey sağlık mutluluk huzurla yaşayın içinde ♥

düğün fotolarını da bekliyorum :)

çok teşekkür ederim canım 1.5 aylık evliyim ben
canım mesaj yazdığımız sayfanın altında eklenti ekle butonu var oradan yükledim hepsini 1 kerede
canım çok güzel evin Allah huzuru mutluluğu aşkı eksik etmesin inş

düğün hazırlıklarını da paylaşacak mısın gerçekten çok merak ediyorum

düğün hazırlıkları derken canım düğün fotolarından mı bahsediyorsun:26:güzel dileklerin için çook teşekkür ederim canım

Eviniz çok güzel banyonuza bayıldım ya Yalnız oturma odasında kırmızı sehpa olmamış :)

selam canm beğenmene sevindim o kırmızı ve beyaz kalpli olanlar puf nereye koycağımı bilemedim oraya koydum bende

mobilyaları ve koltukları falan çok begendim:) zevkli bi seçim:)
mutlu günlerde kullanmak nasip olur inşALLAH

bnde siyah beyaz sehpalardan istiyorum. kullanışlı olurmuki acaba:

amin canım çook teşekkürler sehpahalar işime yaramadı daha ama çok misafir gelince çok yarıyacak eminim buna

canım hoşgeldin

evin evin güzel evin :)) çok güzel olmuş her şey sağlık mutluluk huzurla yaşayın içinde ♥

düğün fotolarını da bekliyorum :)

hoşbulduk canım
1 2 foto koyarım yüzümüzü kapatıp inşallah çok teşekkür ederim

daha bisürü foto yükleyeceğim de zaman bulunca inşallah salon mutfak tolet yatak odası duruyo daha sonra hepsini bi yerde toplayacağım inşallah

Son düzenleme:
düğün hazırlıkları derken canım düğün fotolarından mı bahsediyorsun:26:güzel dileklerin için çook teşekkür ederim canım

kına gecesi hazırlıklarından düğününün ayrıntılarından gelinliğinden falan bahsetmiştim canım ama tabi resimde koyman hiç fena olmaz

çok hoş görünüyorsunuz canım Allah nazarlardan saklasın bir ömür mutlu olun inş

esyalarınaa bayıldım özelliklede siyah beyz esyalarına
moblyların koltklrın harika..
iyi günlerde kullanrsnz inşallah

evin ve kendin harika görünüyorsun canım bi ömür mutlu ol hep :)

esyalarınaa bayıldım özelliklede siyah beyz esyalarına
moblyların koltklrın harika..
iyi günlerde kullanrsnz inşallah

Allah ağız tadıyla bir ömür oturmayı nasip etsin canım.

canım mutluluklar Allah ağzınızın tadını bozmasın inş

çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için inş herkes mutlu olsun biraz daha foto çekip ekliyim hemen

evinin diğer bölümleri de harika canım çok beğendim

sanırım salonu assolist gibi en sona sakladın

iç mimar olarak evini çok begendim özellikle küçük ayrıntılar çok başarılı.. ıvır zıvırla doldurulmamış ve yeteri kadar kullanılmış. özellikle mutfagına bayıldım, benim tarzımada uydugu için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…