airlikfeer'in çeyiz topiği :)

aaa hoşgeldiiinn seni tekrar görmek ne kadar güzel

hazırlıkların nasıl gidiyor sona gelmişsindir sanırım

yeni paylaşımları bekliyoruz inş :129:

aaa hoşgeldiiinn seni tekrar görmek ne kadar güzel

hazırlıkların nasıl gidiyor sona gelmişsindir sanırım

yeni paylaşımları bekliyoruz inş :129:

saol tatlım sizlerle olmak da çokgüzel inşallah düğünden sonra evimi paylaşırm artık hazırlıklar bitti ama eksikler çıkmıyor değil :)

hoş geldinn seni görmek çok güzel:) gelinliğin vs. diğer hazırlıklarını görmek isterim çok merak ediyorum. hazırlıkların da son hızla devam ediyordur heralde haberlerini bekliyoruz canım

bende evini görmek istiyorum eşyaların çook güzel güle güle kullan , yatak odası takımına bayıldım :) ne kadara aldnz

hepsi çok güzel hangisini sayacağımı unuttum o kadar güzelki hepsi koltuk takımını pudramı yapacaksın canım bende pembe pudrayı çok seviyorum evini dizerken mutlaka resim ekle merak ediyorum evini :):)

herşeyini çok sevdim
buradaki çeyiz topiklerinde hep geleceğe yönelik hayaller var
ama sen evini kurmuş olduğun için bambaşka bi zevk heyecan verdi bana
çok sevdim,yaşayan bi topiğin var

canım pasta setinin markasını öğrenebilir miyim acaba?

canım her şeyin çok güzel güle güle kullan

merhaba herkeze evlilik çok güzel 10 gün geçti bile hiç anlamadan evimin fotolarını koymak istiyorum inşallah telefındankonulur

merhabaaa

ben geldim net aldık evimize telefondan resim yükleyememiştim en son bugün inşallah yükleyeceğim bi kısmını çekiyim biraz biraz

wauvvvvvv süperrrr
maşallah her birşeyin alınmış hazırlanmış.
Allah nazarlardan korusun
bu arada diziş şeklin çok hoşuma gitti. sanırım fotoları birleştirip bir kerede yükleme yaptın? yanlış mı anlamışım yoksa

EKLEME: son fotoğrafları yeni gördüm, evi dizmişsin bileeeeee :))
Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
canım çok güzel evin Allah huzuru mutluluğu aşkı eksik etmesin inş

düğün hazırlıklarını da paylaşacak mısın gerçekten çok merak ediyorum

Eviniz çok güzel banyonuza bayıldım ya Yalnız oturma odasında kırmızı sehpa olmamış :)

mobilyaları ve koltukları falan çok begendim:) zevkli bi seçim:)
mutlu günlerde kullanmak nasip olur inşALLAH

bnde siyah beyaz sehpalardan istiyorum. kullanışlı olurmuki acaba:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…